- 8 Nisan 2024
- 82
- 164
- 13
- 35
Kızlar merhaba. Ben de dün detatlıya girdim. Çok şükür herşey çok normal çıktı. Tek sorun hiç foto vermemesi hep iki elide suratında ya da arkası dönük. yandan dürte dürte zar zor aldı foto ama işte
canı sağolsun beklerik gül yüzünü görmek için
ben 81le hamile kaldım şu an 84üm 24.haftada.bence iyi gidiyorum ama dikkat et dedi banada. Dedim 3 kilo az aldım ama ben ona bakmıyorumki son kontrolde 82ymişsin 2 kilo almışsın kontroller arası artış fazla olmasın kilo işimizi zorlaştırmasın dedi. Yürüyüşü artırıp karbonhidratı azaltacazz şimdi
bidahaki haftada tokluk şekeri istedi. Ölçümden bi saat önce balı pekmezi böreği meyvesuyunu bolca ye 1 saat sonrada kan ver dedi. Eğer normal çıkarsa yükleme yapmayacak. Tansiyon ve ödemim yok. Suyuda normalmiş o yüzden direk yüklemeye gerek duymadan bu şekilde yol izleyelim dedi. Bana da mantıklı geldi. Zaten şeker işinide atlatalım inşallah başka bişey kalmayacak. Sonrası güzel güzel kontroller olsun bizim için
bu arada isimide netlemiş olduk detaylıda erkekkkk diye vurguladıkları için '' yiğit tuna'' hayatımıza hoşgelecekkk inşallah