Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Kızlar merhaba. Ben de dün detatlıya girdim. Çok şükür herşey çok normal çıktı. Tek sorun hiç foto vermemesi hep iki elide suratında ya da arkası dönük. yandan dürte dürte zar zor aldı foto ama işte😁canı sağolsun beklerik gül yüzünü görmek için💕ben 81le hamile kaldım şu an 84üm 24.haftada.bence iyi gidiyorum ama dikkat et dedi banada. Dedim 3 kilo az aldım ama ben ona bakmıyorumki son kontrolde 82ymişsin 2 kilo almışsın kontroller arası artış fazla olmasın kilo işimizi zorlaştırmasın dedi. Yürüyüşü artırıp karbonhidratı azaltacazz şimdi🫣bidahaki haftada tokluk şekeri istedi. Ölçümden bi saat önce balı pekmezi böreği meyvesuyunu bolca ye 1 saat sonrada kan ver dedi. Eğer normal çıkarsa yükleme yapmayacak. Tansiyon ve ödemim yok. Suyuda normalmiş o yüzden direk yüklemeye gerek duymadan bu şekilde yol izleyelim dedi. Bana da mantıklı geldi. Zaten şeker işinide atlatalım inşallah başka bişey kalmayacak. Sonrası güzel güzel kontroller olsun bizim için💕bu arada isimide netlemiş olduk detaylıda erkekkkk diye vurguladıkları için '' yiğit tuna'' hayatımıza hoşgelecekkk inşallah💕

Yaa kızlar benim miniğimin hareketleri çok azaldı🥺 sanki daha önce yazanlar da vardı böyle. Daha geçen hafta balık gibi kıpır kıpırdı içimde. 2-3 gündür günde bir kez ya hissediyorum ya hissetmiyorum. Bugün mesela hiç bir şey hissetmedim son 12 saattir. Biraz canım sıkıldı bu duruma ama bu haftalarda düzensiz hareketler normal diyorlardı🥺 haftaya detaylıya gideceğiz, panik yapıp erkenden gitmeyeyim diyorum ama rahatsız oldum😪
Düzensiz hareketler olabiliyor ama hareketlerin azalması önemli olabilir. Ben doktorunuza haner vermenizi öneririm

Yaa kızlar benim miniğimin hareketleri çok azaldı🥺 sanki daha önce yazanlar da vardı böyle. Daha geçen hafta balık gibi kıpır kıpırdı içimde. 2-3 gündür günde bir kez ya hissediyorum ya hissetmiyorum. Bugün mesela hiç bir şey hissetmedim son 12 saattir. Biraz canım sıkıldı bu duruma ama bu haftalarda düzensiz hareketler normal diyorlardı🥺 haftaya detaylıya gideceğiz, panik yapıp erkenden gitmeyeyim diyorum ama rahatsız oldum😪
Canim pozisyon değiştirmiştir. O yüzden daha az hissediyorsundur. Daha düzenli hissedip hareket saymak için erken. Günde bir iki defa anca hissediyorum ben de mesela. ❤️ İçini ferah tut hiç tedirgin olacak bir şey değil 💫
Selamlar, iki gündür mide yanmalarım başladı. Su içsem midem yanıyor. Doktorum nexium sabah aç karnına al dedi. Kullanan var mı aranızda acaba ? Ne kullanıyorsunuz ? Bana şu an tahin fayda etmiyor her sabah bir kaşık içiyorum ama..
Canım valla benim de en büyük sikayetlerimden biri mide yanması oluyorum her yemekten sonra. Gaviscon önerdi doktor direndim almayacağım diye ama artık ne yazık ki direnwmiyorum gaviscon baslicam yandıkça iccem ❤️
Çok teşekkür ederim bilgi için. Tecrübesiz anne adayları için kıyafet alışverişi biraz kafa karıştırıcı oluyor 🤓
E et kuzum ya ilk gebeligimde asla kafamada kıyafet işini oturtamamistim ben de. Yani bana az al dediler hediye geliyor dediler. Ama mesela ben çocuk kıyafetin içine düşmüş gibi olunca rahatsız oluyorum o yüzden yenidoğan da aldım. Bazen ilk hafta kilo veriyor bebek ödem atıyor bir ayda doğum kilosunu yakalıyor. üçer beşer al eğer ihtiyaç olursa sonra eklersin. ❤️ Çok yığmadan ama eksik de kalmayacak kadar 🥰

Selamlar, iki gündür mide yanmalarım başladı. Su içsem midem yanıyor. Doktorum nexium sabah aç karnına al dedi. Kullanan var mı aranızda acaba ? Ne kullanıyorsunuz ? Bana şu an tahin fayda etmiyor her sabah bir kaşık içiyorum ama..
Sabah lansor başladım ben de, ihtiyacın olursa sabah akşam kullanabilirsin dedi doktorum. Gaviscon içiyordum sürekli 2 haftadır. Lansora başlayonca rahatladım büyük oranda

Kızlar merhaba. Ben de dün detatlıya girdim. Çok şükür herşey çok normal çıktı. Tek sorun hiç foto vermemesi hep iki elide suratında ya da arkası dönük. yandan dürte dürte zar zor aldı foto ama işte😁canı sağolsun beklerik gül yüzünü görmek için💕ben 81le hamile kaldım şu an 84üm 24.haftada.bence iyi gidiyorum ama dikkat et dedi banada. Dedim 3 kilo az aldım ama ben ona bakmıyorumki son kontrolde 82ymişsin 2 kilo almışsın kontroller arası artış fazla olmasın kilo işimizi zorlaştırmasın dedi. Yürüyüşü artırıp karbonhidratı azaltacazz şimdi🫣bidahaki haftada tokluk şekeri istedi. Ölçümden bi saat önce balı pekmezi böreği meyvesuyunu bolca ye 1 saat sonrada kan ver dedi. Eğer normal çıkarsa yükleme yapmayacak. Tansiyon ve ödemim yok. Suyuda normalmiş o yüzden direk yüklemeye gerek duymadan bu şekilde yol izleyelim dedi. Bana da mantıklı geldi. Zaten şeker işinide atlatalım inşallah başka bişey kalmayacak. Sonrası güzel güzel kontroller olsun bizim için💕bu arada isimide netlemiş olduk detaylıda erkekkkk diye vurguladıkları için '' yiğit tuna'' hayatımıza hoşgelecekkk inşallah💕
Sağlıkla gelsin🩷

Sabah lansor başladım ben de, ihtiyacın olursa sabah akşam kullanabilirsin dedi doktorum. Gaviscon içiyordum sürekli 2 haftadır. Lansora başlayonca rahatladım büyük oranda
Tamam madem nexium da aynı tarzda bir ilaç. Zaten bu ilaçları bir sabah alınca 2-3 gün götürebiliyor. Valla Allah kolaylık versin bize 🤲🏻benim ilk defa başıma gelince dedim eyvallah olsun.

Benimkide bazen aşırı hareketli uykumdan uyandırıyor bazense uzun süre sesi çıkmıyor çıksa bile ilk başta hissettiğimiz gibi ufak hisler gibi oluyor🤷🏻‍♀️ bence pozisyonuyla da çok alakalı olabilir. Şuan hala sürekli pozisyon değiştiriyorlar 😊

Canım selamlar, ben 1 haft hissetmedim Rize’de. Hatta ben sizler gibi zayıf olmadığım için çok zor daha hissediyorum. Bence bir şey yoktur. Hiç panik yapma gönlünü ferah tut. Bende senin gibi detaylıya girdim. Doktor dedi ooo içinde çoşuyor durmuyordu yerinde ama ben anlamıyormuşum. 😊 güzele yor

Merhaba güzel anneler siz tatanoz aşısı yaptıktan sonra çok ağrı oldu mu kolunuzda ben dün yaptırdım.Saglik ocağında biraz şişmiş ağrısı var sol tarafa yatamiyorum.

Merhaba hanımlar, aranızda 18ci haftadan sonra farklı cinsiyet söyleneni var mı acaba? Doktorum 18ci haftada erkek dedi, fakat hissiyatım sanki kız mış gibi.. Lütfen yanlış anlamayın beni.

Merhaba güzel anneler siz tatanoz aşısı yaptıktan sonra çok ağrı oldu mu kolunuzda ben dün yaptırdım.Saglik ocağında biraz şişmiş ağrısı var sol tarafa yatamiyorum.
Benim öyleydi bir iki gün üstüne yatamamıştım

Merhaba hanımlar, aranızda 18ci haftadan sonra farklı cinsiyet söyleneni var mı acaba? Doktorum 18ci haftada erkek dedi, fakat hissiyatım sanki kız mış gibi.. Lütfen yanlış anlamayın beni.
Bazen kordonu karistirabiliyorlar en net detayli usg ondan sonra alisveris yapmak en iyisi

Daha geçen bende yazmıştım aynısını bendede öyle oluyor bir gün hareketli oluyorsa bır iki gün günde iki üç defa anca hissediyorum

İlk bebeğimde 13de kız demsti doktorum,17de gostermemisti bacak arasini,21de detayliya gttgmde kiz oldgunu öğrenmiştik.😍

Benim sol tarafa kolumun ustune yatınca hafif agryor o yüzden üstüne ÿatmamaya caslyorm

Back
X