Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Canım ben yenidoğan, 1-2 ay ve 2-4 ay aldım. Biraz karma yaptım. 1-2 ay ilk gunkerde biraz büyük gelebilir ama çabucak doldurur içini bir iki hafta içinde 🥰
Arkadaşlar 3-6 ay olarak alın. Neden? çünkü kıyafetler yıkanıyor ilk alınca ve pamuklu olduğu için çekiyor ve ilk zamanlar kundaktan çıkmadığı için bir tık büyük olsada sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar 3-6 ay olarak alın. Neden? çünkü kıyafetler yıkanıyor ilk alınca ve pamuklu olduğu için çekiyor ve ilk zamanlar kundaktan çıkmadığı için bir tık büyük olsada sıkıntı olmuyor.
Canım ben oğlumda da aldığım aynı markayı aldım. Onları da yüksek ısılarda yıkadım hiç çekme esneme yapmadı. O yüzden için rahat aldım yenidoğanları

Canım ben oğlumda da aldığım aynı markayı aldım. Onları da yüksek ısılarda yıkadım hiç çekme esneme yapmadı. O yüzden için rahat aldım yen
Canım ben oğlumda da aldığım aynı markayı aldım. Onları da yüksek ısılarda yıkadım hiç çekme esneme yapmadı. O yüzden için rahat aldım yenidoğanları
Bende
Bende oldu ya. Hatta Bir takımı hastahanede bile olmadı küçük geldi. diğer çocukta idmanlı olunca sıkıntı yaşamamıştım. 3600 50 cm doğmuştu.

Teşekkür ederiz🥰
Evet uzun kollu aldım 1-2 ay bedeni daha uzun kollu almam benim evim serin oluyor sadece bir zıbınla durur diye umuyorum inşallah aşırı sıcaklamaz😂
Ben de uzun kısa karışık aldım. Sıcağın yanında gunese falan çıkınca da wtkilenmesin diye açıkçası uzun kollu aldım eve gelince atletle dueu nasılsa o sicaklarda 🤣

Ben de uzun kısa karışık aldım. Sıcağın yanında gunese falan çıkınca da wtkilenmesin diye açıkçası uzun kollu aldım eve gelince atletle dueu nasılsa o sicaklarda 🤣
Ben daha uzun kollu hiç almadım o aylık için alayım bari 🤣 not edildi 🌸

Bende 1-2 ay aldım ama gözüme çok küçük geldiler 2-4 ile değiştirsem mi diye düşündüm oğlum olacak
Ben oğlumda yenidoğan almistim ilk kiyafetlerini çok fazla olmamak koşuluyla 3450 Gr 50 cm doğdu. Yenidoğan olmasına rağmen büyük gelenler olmuştu. Biraz bebeğin boyuna kilosuna da bağlı tabi iri bir bebekse yenidoganlar küçük gelebilir 1-2 ay beden 56 cm bebeklere uygun ❤️ ama tabi sen bilirsin yine de 🥰

Yok valla maşallah hiç bişeyim yoktu. Şeker yüklemesi yapıldı şeker falan çıkmadı. Öyle yarım saatte bir de yemiyordum. 4-5 saatte bir yiyordum. Günde maks iki öğün. Bence bünye meselesi. Zaten doğurur doğurmaz 10 kilo gitti. Doktora sorsan zaten onu da veremezdim anında ama gitti işte. Demek ki 10 kilosu kafadan bebekle ilişkiliymiş. Memeleri ve kan hacmini saymıyorum bile. İşte hesapta bir yanlışlık yapıyorlar ama ne ben de çözemedim🤣
Aa cok iyiymis o zaman. Ben 12 kilo almistim 5 i hala benimle🤣🤣 hastaneden bi geldim 3 kilo gitmis zar zor 3-4 kilo daha verdim bitti. Bu sefer cok daha fazla alicam belli

Kizlar maxi cosi lara 2 bebek arabasi alan, inceleyen var mi? En cok icime sinen o oldu sanki indirim de var su an daha duser mi fiyati bilmiyorum ama bi yukseldim onerisi olan var mi? Hafif, kabin tip ve pusetli bir sey bakiyorum

Bende 1-2 ay aldım ama gözüme çok küçük geldiler 2-4 ile değiştirsem mi diye düşündüm oğlum olacak
Biraz çocuktan çocuğa da değişir. Siz kendiniz ve eşiniz minyon tiplerseniz çocuk da öyle oluyor. Benim ilk kızım ortalama bir çocuktu 1-3 ay arası aldığım şeyleri maksimum 2 hafta giymiştir. O yüzden ben h&m için 2-4 ay, diğer markalar için 3-6 ay olarak yenidoğanları alıyorum genelde. Biraz büyük oluyor ilk günler ama 10-15 günde dolduruyor içini. Hastane çıkışı olarak satılanları mesela kızım gerçekten sadece hastaneden çıkarken giydi, bir daha da içine girmedi😅 ki aman aman kilolu bir çocuk değildi

Yaa kızlar benim miniğimin hareketleri çok azaldı🥺 sanki daha önce yazanlar da vardı böyle. Daha geçen hafta balık gibi kıpır kıpırdı içimde. 2-3 gündür günde bir kez ya hissediyorum ya hissetmiyorum. Bugün mesela hiç bir şey hissetmedim son 12 saattir. Biraz canım sıkıldı bu duruma ama bu haftalarda düzensiz hareketler normal diyorlardı🥺 haftaya detaylıya gideceğiz, panik yapıp erkenden gitmeyeyim diyorum ama rahatsız oldum😪

Selamlar, iki gündür mide yanmalarım başladı. Su içsem midem yanıyor. Doktorum nexium sabah aç karnına al dedi. Kullanan var mı aranızda acaba ? Ne kullanıyorsunuz ? Bana şu an tahin fayda etmiyor her sabah bir kaşık içiyorum ama..

Kızlar bebeklerinizin hareketini en çok hangi pozisyondayken hissediyorsunuz 🥰 ben sırt üstü yatarken çok hareketleniyor bebişim çok hareketli masallah🪬🥹🥰

Yaa kızlar benim miniğimin hareketleri çok azaldı🥺 sanki daha önce yazanlar da vardı böyle. Daha geçen hafta balık gibi kıpır kıpırdı içimde. 2-3 gündür günde bir kez ya hissediyorum ya hissetmiyorum. Bugün mesela hiç bir şey hissetmedim son 12 saattir. Biraz canım sıkıldı bu duruma ama bu haftalarda düzensiz hareketler normal diyorlardı🥺 haftaya detaylıya gideceğiz, panik yapıp erkenden gitmeyeyim diyorum ama rahatsız oldum😪
22+5 haftadayım şuan benimki de çok hareketliydi daha sonra 1 hafta ya yakın hareketlerini çok az hissettim hissetmediğim günler dahi oldu şimdi tekrardan baya hareketlendi bi sorun yoktur sizde de inşallah kafanıza takmayın bende çok evhamlandım ama gerek yokmuş yani🥰

Ben oğlumda yenidoğan almistim ilk kiyafetlerini çok fazla olmamak koşuluyla 3450 Gr 50 cm doğdu. Yenidoğan olmasına rağmen büyük gelenler olmuştu. Biraz bebeğin boyuna kilosuna da bağlı tabi iri bir bebekse yenidoganlar küçük gelebilir 1-2 ay beden 56 cm bebeklere uygun ❤️ ama tabi sen bilirsin yine de 🥰
Çok teşekkür ederim bilgi için. Tecrübesiz anne adayları için kıyafet alışverişi biraz kafa karıştırıcı oluyor 🤓

Biraz çocuktan çocuğa da değişir. Siz kendiniz ve eşiniz minyon tiplerseniz çocuk da öyle oluyor. Benim ilk kızım ortalama bir çocuktu 1-3 ay arası aldığım şeyleri maksimum 2 hafta giymiştir. O yüzden ben h&m için 2-4 ay, diğer markalar için 3-6 ay olarak yenidoğanları alıyorum genelde. Biraz büyük oluyor ilk günler ama 10-15 günde dolduruyor içini. Hastane çıkışı olarak satılanları mesela kızım gerçekten sadece hastaneden çıkarken giydi, bir daha da içine girmedi😅 ki aman aman kilolu bir çocuk değildi
Evet dediğiniz mantıklı ikimizde hafif minyonuz yenidoğanlar olur inşallah :) kıyafet alışverişi kafa karıştırıcı oluyor bazen az mı aldık çok mu aldık büyük mü küçük mü kalın mı ince mi uzun kol mu kısa kol mu 🫠 bir de bir sürü şey almak istiyoruz 😬

Back
X