- 18 Eylül 2024
- 296
- 202
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim geçen sene nöroloji doktorum bu baş ağrımı tedavi etmişti, psikiyatri hapı vermişti. Bazı beyindeki şeyleri pasif hale getiriyordu ilaç. 3 ay kullanmıştım eylül ayından bu yana da ağrım yoktu. Ama şu an bu hafta kaçıncı oldu yine tekrarladı oturup böyle hüngür hüngür ağlayasım var öyle böyle bir ağrı değil. Derdime deva olcaksa alır yaparım denerim yani denemekten ne çıkarBen bu gibi durumlarda migren taşı var, migrenim yok ama hamileliklerimde kullanıyorum onu sürüyorum, bu soğuk migren bantları var onlardan yapıştırıyorum. Buz falan koyuyorum. En azından ağlaya ağlaya baş ağrısı geçirdiğim günlerde çok iyi geliyo. Bazen kesmiyor ama olsundeneyebilir misiniz bilmiyorum
Ben Türkiye’de yaşıyorum
Soğuk kompreste uyuşturuyor iyi geliyor ılık duş yap saçlarını kurut sonra soğuk kompres yap . Ben şuana kadar 1 kez parol içtim ondada senin gibi beynim yürüdükçe zonkluyordu . Zor ya bu baş ağrıları gebelikte zor . Birde ben alışkınım migren için ilaçlar almaya . Alıp geçmediyse birdaha . En uzun baş ağrılarımızı çekiyoruz galibaBeni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmazBen de bi kahve içeyim belki alır ağrısını, ılık duş onu da yapayım. Çaresizim tüm tuşlara basarım yani
![]()
Yok aşkım ben almanyadayım .. soğuk kompres bantımı diyosun ?
Evet evet o bantlar böyle okaliptus gibi kokuyo buzdolabına koyuyorsun yapışıyor jel gibiYok aşkım ben almanyadayım .. soğuk kompres bantımı diyosun ?
Üniversitede oda arkadaşımın migreni vardı migreni tuttuğu zaman perişan olurdu kız. İnşallah geçer ağrın hemen biraz karanlık şekilde uyumayı da dene göz bandı vs.Soğuk kompreste uyuşturuyor iyi geliyor ılık duş yap saçlarını kurut sonra soğuk kompres yap . Ben şuana kadar 1 kez parol içtim ondada senin gibi beynim yürüdükçe zonkluyordu . Zor ya bu baş ağrıları gebelikte zor . Birde ben alışkınım migren için ilaçlar almaya . Alıp geçmediyse birdaha . En uzun baş ağrılarımızı çekiyoruz galiba
Eczanelerde var, İnternette de var, getir varsa bulunduğun yerde getirlerde de oluyo o bantlar, gratiste bile varBenim geçen sene nöroloji doktorum bu baş ağrımı tedavi etmişti, psikiyatri hapı vermişti. Bazı beyindeki şeyleri pasif hale getiriyordu ilaç. 3 ay kullanmıştım eylül ayından bu yana da ağrım yoktu. Ama şu an bu hafta kaçıncı oldu yine tekrarladı oturup böyle hüngür hüngür ağlayasım var öyle böyle bir ağrı değil. Derdime deva olcaksa alır yaparım denerim yani denemekten ne çıkarinternetten mi satın alınıyor yoksa eczanelerde de var mıdır?
Aaaa bilmiyordum gratis çok yakın eve birkaç saate gidip bakayım. Deneyeceğim canım çok teşekkür ederim inşallah geçerEczanelerde var, İnternette de var, getir varsa bulunduğun yerde getirlerde de oluyo o bantlar, gratiste bile var
Amin canım teşekkür ederimMaşallah sağlıkla gelsin![]()
Bende gitmeyi düşüniyorumda aşkım şuan gebelikte kimse birşey yapmaz o yüzden gitmiyorum . Sonrasında direk nöroloji ama bizim ailede baş ağrıları nesilden nesile . Baba tarafından gen aktarımı baş ağrısı olmuşÜniversitede oda arkadaşımın migreni vardı migreni tuttuğu zaman perişan olurdu kız. İnşallah geçer ağrın hemen biraz karanlık şekilde uyumayı da dene göz bandı vs.
Nörolojiye gideceğim haftaya görüşmeye korkutuyor benim ağrılar beni bir de hamileyim diye kimse de bir şey yapamaz. Mr tomografi vs s*çtım
Aşkım dediklerini yapacağım ilk olarak ılık duş + bir şeyler yiyip parol.
DeğişebilirAaaasağlıkla doğsun canım hayırlı olsun
Usg resminde bile erkeğe benziyor şaşırdım![]()
Haber ver bize deAhhhh inşallah canım benim ya allahın izniyle![]()
15 günde çıkar demişti bana doktor şehir hastanesinde ama ertesi güne çıktı. Tabii ki raporun oluşup oluşmadığını bilmiyorum belki o daha hazır değildir. Randevumu tam 15 gün sonrasına aldım. Sizin kaç gün oldu?İkili tarama sonucu hala çıkmadı ya
Benimde öyle bayramdan 1 hafta önce yaptırmıştım hala ses seda yok ve randevuma bişey kalmadı15 günde çıkar demişti bana doktor şehir hastanesinde ama ertesi güne çıktı. Tabii ki raporun oluşup oluşmadığını bilmiyorum belki o daha hazır değildir. Randevumu tam 15 gün sonrasına aldım. Sizin kaç gün oldu?
Merhaba bende kullanıyorum. Rapor çıkarttınız mı? İğneyi yazdırırken doktora rica edin günde 2 kullanım olacak şekilde yazılınca 15 günde bir geliyor reçete hakkınız. Ben öyle yapıyorumKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Ya tabi tabi onları gene kendimiz takip ediyoruz ama insan düşünüyo işte yeterince ilgilenilmiyo mu diye.Biraz da talepkar olmak lazım heralde ya doktor ekstra bişey demedikçe tamam hocam diyip çıkıyodum önceden ama ben de sorucam artık her şeyiYa onlari gectim artik kendim tartip tansiyon aleti aldim ôlcuyorum ama Benim korkum onemli bi detay olur onlarida yapmazlar diye endişem Oyy valla iyi hastne iyi doktor bulmak ne zormuş ya![]()
Bence erkek pek kordona benzemiyor yumurtalıkları varselamlarrrrr bende doktordan çıktım şimdi, bebis 8 gün önden gidiyor dedi yeniden tarih hesaplandı 14+2 olarak güncellendi son adet tarihim 02.01 e çekildiLioo
cinsiyete de birdahaki ay net söylerim ama erkek gibi sen yine Fe alışveriş yapma dedi ama , bence emin olmalıyım bakar mısınız o bacak arası kordon olması mümkün değil gibi kızlar ne dersiniz galiba benim de oğlusum oluyo
![]()