Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    53
L luckykus LadyNurr LadyNurr ikinizin de mi başı ağrıyo şu an 🙁 getride var dediğim bantlar türkiyede mi yaşıyordunuz unuttum. Bakın bi isterseniz. Valla çok zor anlıyorum ben de sık yaşıyorum onun için elim ayağım titredi biri başım ağrıyor diyince 🙁🙁🙁😀

Ben bu gibi durumlarda migren taşı var, migrenim yok ama hamileliklerimde kullanıyorum onu sürüyorum, bu soğuk migren bantları var onlardan yapıştırıyorum. Buz falan koyuyorum. En azından ağlaya ağlaya baş ağrısı geçirdiğim günlerde çok iyi geliyo. Bazen kesmiyor ama olsun 😀 deneyebilir misiniz bilmiyorum
Benim geçen sene nöroloji doktorum bu baş ağrımı tedavi etmişti, psikiyatri hapı vermişti. Bazı beyindeki şeyleri pasif hale getiriyordu ilaç. 3 ay kullanmıştım eylül ayından bu yana da ağrım yoktu. Ama şu an bu hafta kaçıncı oldu yine tekrarladı oturup böyle hüngür hüngür ağlayasım var öyle böyle bir ağrı değil. Derdime deva olcaksa alır yaparım denerim yani denemekten ne çıkar 🥹 internetten mi satın alınıyor yoksa eczanelerde de var mıdır?

L luckykus LadyNurr LadyNurr ikinizin de mi başı ağrıyo şu an 🙁 getride var dediğim bantlar türkiyede mi yaşıyordunuz unuttum. Bakın bi isterseniz. Valla çok zor anlıyorum ben de sık yaşıyorum onun için elim ayağım titredi biri başım ağrıyor diyince 🙁🙁🙁😀
Ben Türkiye’de yaşıyorum LadyNurr LadyNurr yurt dışında. İkimizin de ağrıyor şu an 😔

Beni de uykudan uyandırdı 6 ya doğru kalktım tuvalete zor yürüyorum, yataktan kalkamıyorum öyle böyle bir ağrı değil. Dün de çok ağrıyordu haftanın son iş günü vs diye direndim bir şekilde ama bu bambaşka ağrı… Kıyamam sana da ya inşallah geçer ağrın bir şeyin kalmaz 😞 Ben de bi kahve içeyim belki alır ağrısını, ılık duş onu da yapayım. Çaresizim tüm tuşlara basarım yani 😞😞😞
Soğuk kompreste uyuşturuyor iyi geliyor ılık duş yap saçlarını kurut sonra soğuk kompres yap . Ben şuana kadar 1 kez parol içtim ondada senin gibi beynim yürüdükçe zonkluyordu . Zor ya bu baş ağrıları gebelikte zor . Birde ben alışkınım migren için ilaçlar almaya . Alıp geçmediyse birdaha . En uzun baş ağrılarımızı çekiyoruz galiba

Yok aşkım ben almanyadayım .. soğuk kompres bantımı diyosun ?

Soğuk kompreste uyuşturuyor iyi geliyor ılık duş yap saçlarını kurut sonra soğuk kompres yap . Ben şuana kadar 1 kez parol içtim ondada senin gibi beynim yürüdükçe zonkluyordu . Zor ya bu baş ağrıları gebelikte zor . Birde ben alışkınım migren için ilaçlar almaya . Alıp geçmediyse birdaha . En uzun baş ağrılarımızı çekiyoruz galiba
Üniversitede oda arkadaşımın migreni vardı migreni tuttuğu zaman perişan olurdu kız. İnşallah geçer ağrın hemen biraz karanlık şekilde uyumayı da dene göz bandı vs.

Nörolojiye gideceğim haftaya görüşmeye korkutuyor benim ağrılar beni bir de hamileyim diye kimse de bir şey yapamaz. Mr tomografi vs s*çtım 😒
Aşkım dediklerini yapacağım ilk olarak ılık duş + bir şeyler yiyip parol.

Benim geçen sene nöroloji doktorum bu baş ağrımı tedavi etmişti, psikiyatri hapı vermişti. Bazı beyindeki şeyleri pasif hale getiriyordu ilaç. 3 ay kullanmıştım eylül ayından bu yana da ağrım yoktu. Ama şu an bu hafta kaçıncı oldu yine tekrarladı oturup böyle hüngür hüngür ağlayasım var öyle böyle bir ağrı değil. Derdime deva olcaksa alır yaparım denerim yani denemekten ne çıkar 🥹 internetten mi satın alınıyor yoksa eczanelerde de var mıdır?
Eczanelerde var, İnternette de var, getir varsa bulunduğun yerde getirlerde de oluyo o bantlar, gratiste bile var

Üniversitede oda arkadaşımın migreni vardı migreni tuttuğu zaman perişan olurdu kız. İnşallah geçer ağrın hemen biraz karanlık şekilde uyumayı da dene göz bandı vs.

Nörolojiye gideceğim haftaya görüşmeye korkutuyor benim ağrılar beni bir de hamileyim diye kimse de bir şey yapamaz. Mr tomografi vs s*çtım 😒
Aşkım dediklerini yapacağım ilk olarak ılık duş + bir şeyler yiyip parol.
Bende gitmeyi düşüniyorumda aşkım şuan gebelikte kimse birşey yapmaz o yüzden gitmiyorum . Sonrasında direk nöroloji ama bizim ailede baş ağrıları nesilden nesile . Baba tarafından gen aktarımı baş ağrısı olmuş 🙄

İkili tarama sonucu hala çıkmadı ya

Aaaa 🤭🤭 sağlıkla doğsun canım hayırlı olsun ❤️
Usg resminde bile erkeğe benziyor şaşırdım 😂
Değişebilir😂 ben tamamen kıza odaklanmadım şu an belki değişir diyorum daha haftası küçük ya, kesin bir sonuc da yok sadece tahmin😊

İkili tarama sonucu hala çıkmadı ya
15 günde çıkar demişti bana doktor şehir hastanesinde ama ertesi güne çıktı. Tabii ki raporun oluşup oluşmadığını bilmiyorum belki o daha hazır değildir. Randevumu tam 15 gün sonrasına aldım. Sizin kaç gün oldu?

15 günde çıkar demişti bana doktor şehir hastanesinde ama ertesi güne çıktı. Tabii ki raporun oluşup oluşmadığını bilmiyorum belki o daha hazır değildir. Randevumu tam 15 gün sonrasına aldım. Sizin kaç gün oldu?
Benimde öyle bayramdan 1 hafta önce yaptırmıştım hala ses seda yok ve randevuma bişey kalmadı

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim . Kızlar benim iğnem yarın bitiyor . Biliyorsunuz raporla alındığı için tam 30 günlük veriyorlar . Pazar akşamına iğne kalmıyor . O gün iğne olmazsam herhangi bi sıkıntı olur mu ? Tam hafta sonuna denk geldi.
Merhaba bende kullanıyorum. Rapor çıkarttınız mı? İğneyi yazdırırken doktora rica edin günde 2 kullanım olacak şekilde yazılınca 15 günde bir geliyor reçete hakkınız. Ben öyle yapıyorum

Ya onlari gectim artik kendim tartip tansiyon aleti aldim ôlcuyorum ama Benim korkum onemli bi detay olur onlarida yapmazlar diye endişem Oyy valla iyi hastne iyi doktor bulmak ne zormuş ya😏
Ya tabi tabi onları gene kendimiz takip ediyoruz ama insan düşünüyo işte yeterince ilgilenilmiyo mu diye.Biraz da talepkar olmak lazım heralde ya doktor ekstra bişey demedikçe tamam hocam diyip çıkıyodum önceden ama ben de sorucam artık her şeyi🫠

selamlarrrrr bende doktordan çıktım şimdi, bebis 8 gün önden gidiyor dedi yeniden tarih hesaplandı 14+2 olarak güncellendi son adet tarihim 02.01 e çekildi Lioo Lioo 🤓 cinsiyete de birdahaki ay net söylerim ama erkek gibi sen yine Fe alışveriş yapma dedi ama , bence emin olmalıyım bakar mısınız o bacak arası kordon olması mümkün değil gibi kızlar ne dersiniz galiba benim de oğlusum oluyo 😁😁

Eklentiler

• IMG_8775.webp
    IMG_8775.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8774.webp
    IMG_8774.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 30
selamlarrrrr bende doktordan çıktım şimdi, bebis 8 gün önden gidiyor dedi yeniden tarih hesaplandı 14+2 olarak güncellendi son adet tarihim 02.01 e çekildi Lioo Lioo 🤓 cinsiyete de birdahaki ay net söylerim ama erkek gibi sen yine Fe alışveriş yapma dedi ama , bence emin olmalıyım bakar mısınız o bacak arası kordon olması mümkün değil gibi kızlar ne dersiniz galiba benim de oğlusum oluyo 😁😁
Bence erkek pek kordona benzemiyor yumurtalıkları var 😂

Back
X