- 8 Ağustos 2011
- 11.350
- 7.021
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #12.321
Önceden prenses miymişim? Hiç haberim yokKızlar çoğumuz 3.trimestere girdik ayyprenseslik günlerimiz geride kaldı artık.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceden prenses miymişim? Hiç haberim yokKızlar çoğumuz 3.trimestere girdik ayyprenseslik günlerimiz geride kaldı artık.
Çok geçmiş olsun canım iyi olmana çok sevindim dinlenmeye çalış fırsat buldukça.Canlar çok teşekkür ederim. Gece bir kaç kez lavaboya çıktım o sıralar ağrım vardı. Ama sabah uyandığımda geçmişti o ağrı çok şükür. Sabah nöbete geldim bu saate kadar da aktif bir şekilde çalıştım şimdi yine bi tık var gibi. Muhtemelen yorgunluktan ve ayakta durmaktan oluyor. Bir kaç saat molam var dinleneceğim muhtemelen yine geçer. Hepinize çok teşekkür ederim canımsınız![]()
Benim daha çok külkedisi misaliyimÖnceden prenses miymişim? Hiç haberim yok![]()
Ben 3 gündür ecopirin kullanıyorum yeni ama henüz bir sıkıntı yaşamadım. Doktor 3. haftalara doğru kanama olabilir, o zamana kadar devam dedi. Ama balgamdaki kan onunla ilgili olabilir mi bilemedim. Benim 16. haftadan beri ara ara diş etlerim ve burnum kanıyor. Belki sizin de dönemseldir.Kan sulandırıcı kullanan var mı acaba?
sabah bulantısında hafif pembe balgam çıkardım hafif kanlıydı. Bi sıkıntı yoktur inş. Sormalı mıyım doktora ilaca başlayalı 3. Gün. Detaylıda uterin arter direnci geçmemiş olunca kan sulandırıcı başladı perinatoloji.
Prilam bittiği için dün gece alamadım sabah da böyle bişey yaşadım. Endişelenmeli miyim mide kanaması yapıyor mu ki bu ilaç?
Prenses günü gördük mü gercektenKızlar çoğumuz 3.trimestere girdik ayyprenseslik günlerimiz geride kaldı artık.
Azcık empati yaaa?Şimdi kocamın dedikodusunu yapacağım biraz. Ramazandan önce arkadaşı ve ailesi kahvaltıya gelecekti bir gün önceden ektiler bizi o kadar hazırlık yapmıştık. Şimdi bu aralar kendimi şişko ve yorgun hissederken pazar günü kahvaltıya gelelim demişler eşim de tamam demiş. Ne tamam yaa güzelce temizlik yapmak gerek ayrıca evde kahvaltılık çok az. Alışveriş yapmamız gerekirken uyuyor şu anMisafir severim normalde ama hamileyken gözümde her şey büyüyor. Ne yapsam acaba diye düşünürken bile enerji harcıyorum sankiim
Ben olsam gitmezdim ilk aylarda da gelmişlerdi ama o zaman daha iyi hareket edebiliyordum şimdi öyle değilim. Eşim de olsun yabancı değiller diyor. Valla yabancı benim için ilk defa bu taşındığımız eve geleceklerAzcık empati yaaa?
Zamanında program olamamış zaten. Kapat konuyu gitsin, di mi ?
Esin ısrar etse, onların başka zaman geliriz diyip geçiştirmesi gerek.Anlayışsız insanlar..
Sakın herşeye sen yetişme. Eşine iş yükle. Banyoyu temizlesin. Evi süpürsün silsin. Sen tozları al, yemeği de beraber hazırlayın.Ben olsam gitmezdim ilk aylarda da gelmişlerdi ama o zaman daha iyi hareket edebiliyordum şimdi öyle değilim. Eşim de olsun yabancı değiller diyor. Valla yabancı benim için ilk defa bu taşındığımız eve gelecekler![]()
Yan yat dinlen canım. Magnezyum kullanıyorsan iç mutlaka. Maden suyu iç. Benim küçük bebeğim var mecbur sürekli kucağımda hoplatıp duruyorum. Sürekli giriyor o ağrı maalesef. Rahim çevresindeki kasların ağrısıymış. Lekelenme yada bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa sol tarafına yat dinlen bol bolKızlar ya bugün arkadaşıma gitmiştim hiç bi şey yapmadım hatta tüm gün oturdum nerdeyse. Sadece akşam üzeri çocuğuyla oyun oynadık kucağıma falan da almadım. Öyle saklambaç gibi bi oyundu. Aslında koşmadım yorulmadım falan ama oynarken bi ağrı girdi sağ kasığıma. Sonra oturdum geçti gibi oldu. Eve geldim. Ağrım çok fazlalaştı. Akıntı, lekeleme vs gibi bi durum yok. Çok şükür bebişimin hareketlerini de hissediyorum. Ağrı otururken ya da yatarken çok yok ama ayağa kalkınca sanki böyle sağ bacağımı yürümek için atınca sağ yumurtalıkm kısmında bi ağrı hissediyorum güçlü. Eşim de yok bir kaç günlüğüne şehir dışına gitti iş için. Arkadaşım kalıyor bende. Doktora gitsem mi şimdi yoksa yatsam da gece tuvalete falan kalktığımda ağrım artarsa mı gitsem bilemedim. Biraz endişe ettim daha önce yaşadığım ağrılara pek benzemiyor
Canım Lady kesinlikle öyle düşünüyorum ben de. Eşim uyanırsa inşallah zaten bir çok görev onu bekliyorSakın herşeye sen yetişme. Eşine iş yükle. Banyoyu temizlesin. Evi süpürsün silsin. Sen tozları al, yemeği de beraber hazırlayın.
Öyle yap ki, bir daha misafir mevzu olunca rahat davranamasın
Bak akşamdan bi börek hazırlasan, sabah fırına verirsin. Krep, pankek olayına girme. Elin oyalanır. Ortaya tek çeşit menemen, yumurta, patates kızartma türü bir sıcakKahvaltılıklar, yeşillik masa her şekilde dolar.
Yap su işi, savuştur. Yoksa bu düşüncesiz insanlar başka zaman yine gelelim diyecekler.
Yok yok kuzucum şükür çok hareketliyiz maşallahYan yat dinlen canım. Magnezyum kullanıyorsan iç mutlaka. Maden suyu iç. Benim küçük bebeğim var mecbur sürekli kucağımda hoplatıp duruyorum. Sürekli giriyor o ağrı maalesef. Rahim çevresindeki kasların ağrısıymış. Lekelenme yada bebek hareketlerinde sıkıntı yoksa sol tarafına yat dinlen bol bol
Geçmiş olsun.Kızlar bugün çarşıda biraz yürümüştük yorulmuştum eve gelene kadar bişeyim yoktu eve gelince karnıma bi ağrı girdi çok afedersiniz ama tuvalete zor attım kendimi ishal başlamış bişry de yiyip içmedim dokunacak ne olduğunu anlayamadım ne yapsam geçer ki muz patates denedim![]()
Sağol canım inşallah kalmasın çok halsiz bırakıyor sanırım üşüttüm ayaklarım felan ısınmıyorGeçmiş olsun.
Belki üşüttün.. Haşlanmış patatese devam et. Suyu da ihmal etme. Vücut su kaybediyor. İns yarına kalmaz![]()
Geçmiş olsun kat kat çorap giy mutlaka, bol su ve 1 tane maden suyu iç mutlaka. Patates ve pirinç lapası muz fayda ediyor geçmezse ben enterogermina kullandım sabah ve akşam biraz pahalı bi ilaç ama güvenli.Sağol canım inşallah kalmasın çok halsiz bırakıyor sanırım üşüttüm ayaklarım felan ısınmıyor![]()
Aaaa yazdigini görmedim kusura bakmaYaaa bende seni merak ediyordum. Hatta yazmistim sana. Sorun olmamasina cok sevindimtek kullanimlik saseler iyi geliyoo monurol sanirim o ben 2 kere kullanmak zorunda kaldim. Endise etme kullan bence doktorun onerdiyse.gece yatmadan ic 4 5 saat kalsin wcye cikmadan.
Kız sus! Poponu falan kaşı inşallah olmaz daha daHshfhshdh tamam tamam, zaten daha ağırlaşma falan yok bende, bel ağrısı sırt mide yanması perileri gelmedi.