- 14 Aralık 2024
- 2.281
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.982
- 48
- 31
Cenem dustugu icin soramadim hala ahahahahaYok valla ben ikisini de çok okeyimmmm sussss duyuyor bebolaranneleri onların dötünü yer
Sana ne dedi chatgbt dkdnjd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cenem dustugu icin soramadim hala ahahahahaYok valla ben ikisini de çok okeyimmmm sussss duyuyor bebolaranneleri onların dötünü yer
Sana ne dedi chatgbt dkdnjd
İkinci trimester baş gösteriyor galiba sendeCenem dustugu icin soramadim hala ahahahahabugun bi enerji geldi ucuncu makine camasir yikiyorum bir yandan yolun sonunda isik mi var yoksa kizlar heeee
eski motor gucume donecek miydimmmmmm
Yok kız ne zorlaması devlet sırrı değil yaAmaaaanhic boyle dusunmemistim kiz allah seni zorlamisim gibi olduysa affet bacim
ben tamamen cesaret edemedin ya istemediniz gibi dusunmustum. Oy bereketiyle gelsin esinin ilkcocugu mu olacak simdi bu bebis
![]()
Iki gundur bel ve kuyruk sokumu var bende deİkinci trimester baş gösteriyor galiba sende
Ben sabahtan beri yatıyorum belim çok ağrıyor ya çare bulamadım![]()
Ya masallah ne guzel bir sey ama bagrina basmasiYok kız ne zorlaması devlet sırrı değil yaevet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara
![]()
deterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onlarıKızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal![]()
Ya ahahahaj daha bugün e bebeğe girdik Allah aşkına 12 yaşındayım abi olmak için çok geç değil miydi ya diyor bizeYa masallah ne guzel bir sey ama bagrina basmasiallah mutlulugunuzu daim etsin canim, insallah bi ucuncuyu de patlatirsin ve alperen kafayi siyirir
![]()
Yok yok korkmuyorum artık aklıma farklı bisey gelmiyor doktor da çok normal dedi önemsemedi bile. Ama hareketlerimi kısıtlıyor çekiçle vurulmuş gibi ağrıyor ya uzun sürmez inşallah çünkü böyle gün geçmez. Gece bile ağrısından uyumadımIki gundur bel ve kuyruk sokumu var bende deusul usullar neyseki. Senin bel bastan beri kopuk korkma
Kiz insallah oyledir usul usul geliyordur normal insan gunlerimiz![]()
Makyaji ben de degistirmedim ya. Yani vermeye de kiyamam acikcasi elimde olanlari az ve oz alirim cunkudeterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları
O pastaya kadeh batırmalı showu bizde yapacagız ama sosyal medyaya koymak içinKizlar ben de cinsiyet icin parti marti hic gozum hevesim yok acikcasi. Esim de oyle seyleri hem cringe hem de gorgusuzce bulur acikcasidugunumuzde bile iki foto bir video koyup olayi kapatmistik. Ama kiz arkadaslarim grubun ilk bebegi oldugu icin benden hevesliler, ille minik bir kutlama olsun dediler. Pasta yaptiricaklar su kadeh daldirip icinden cikan renge gore cinsiyeti anladigimiz olay var ya
iyi bari en azindan oturur pasta yeriz tamam dedim
hemsireme kizlardan birinin nosunu vericem, ona soyleyecekler kiz mi erkek mi diye
En azindan o anki yuz ifadelerimiz filan ani kalir bize de dedik videoya cekerler bizi diye. Ama kalabaliksiz ve organizasyonsuz bir seyden bahsediyorum 6-7 arkadas bir yemek ustu pasta olarak hani mutevazi bir sey gayet![]()
Of tam ergennnnnYa ahahahaj daha bugün e bebeğe girdik Allah aşkına 12 yaşındayım abi olmak için çok geç değil miydi ya diyor bize![]()
Öyle olacak bence de evde oyun oynuyoruz onunla anne dur karnına gelecek biraz yavaş oynayalım diyorOf tam ergennnnndogunca gorucem size sira gelmez sevmesinden kucagina almasindan
hep oyle olur cunku bizde de o model vardi bi tane, annesine dokuz ay ofladi pufladi, dogunca buyulendi
![]()
ben de bioderma atoderm kullanıyorum çok iyi geliyo bana hem nemlendirici hem temizleme jeli(pembe olan)Ben de şunu sorayım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz bende bioderma ve clinique var ama Hindistan cevizi yağına geçtim o da içime sinmedi cildim de kuru
Ahahahaha fake party diyorsunO pastaya kadeh batırmalı showu bizde yapacagız ama sosyal medyaya koymak içinkendimiz biliyor olacagız zaten
kayıt başlar batırırız , sonra bi öpüşürüz kayıt kes tamam
![]()
Of yicem onuÖyle olacak bence de evde oyun oynuyoruz onunla anne dur karnına gelecek biraz yavaş oynayalım diyordoğunca bize vermez kardeşini bugün bebek arabası baktık mağazada kendisi sürdü sadece bize vermedi ki bi bakalım sürüşü nasıl bi bakalım diyoruz iyi iyi zaten ben sürcem diyo
![]()
Oyy kiyamam uyutmayacak cinsten mi yahuYok yok korkmuyorum artık aklıma farklı bisey gelmiyor doktor da çok normal dedi önemsemedi bile. Ama hareketlerimi kısıtlıyor çekiçle vurulmuş gibi ağrıyor ya uzun sürmez inşallah çünkü böyle gün geçmez. Gece bile ağrısından uyumadım
Tel çocuk olmak zor cidden sende doğurunca embriyo varsa hemen yap ikinciyi ikisi bir arada büyürler ne güzelOf yicem onucocukken en istedigim sey bir kardesimin olmasiydi, annemlerle kuserdim bana kardes yapmiyosunuz diye hatta. Hala daha icimi sizlatir tek cocuk olmak
o yuzden onu cok iyi anliyorum, neyseki o yaslardaki hevesimi kuzenlerimle aldim kucuk anne oldum onlara
alt degismeyi mama yedirmeyi puset surmeyi hep onlarla ogrendim harika bir deneyimdi
seninki de o yuzden o puseti elinden birakmayacak oyuncak gibi ve kendini cok abi abi hissedecek gururlanacak
Planimiz o yonde, bu bebis felegimizi sasirtip bizi tovbe ettirecek yaramazlikta kuduruklukta olmazsa sayetTel çocuk olmak zor cidden sende doğurunca embriyo varsa hemen yap ikinciyi ikisi bir arada büyürler ne güzel
İşte bizim çekim o yüzden fake olacakAhahahaha fake party diyorsunya ben de seyden cekiniyorum esim kiz diye kendini parcaliyor, video aninda erkek cikarsa aglar maglar diye tedirgin oldum ajdjdjfj. Saka bir yana gecen gunku ultrasonda el kol yapinca bizim bebis, adama bir seyler oldu sanki. Ona cok asik oldum filan diye geziyor evde. Alakasizca insanlara baba olucam demeye basladi. Kendisine benzedigini iddia ediyor
o yuzden erkek olursa korktugum kadar reaksiyon vermez belki de max bayilir jajddjjffjfj
İlk defa dün uyutmadı valla.Oyy kiyamam uyutmayacak cinsten mi yahuesine ovdur bol bol anlik da olsa rahatlatir o spazmlari