Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
Yok valla ben ikisini de çok okeyimmmm sussss duyuyor bebolar 😂 anneleri onların dötünü yer 😂
Sana ne dedi chatgbt dkdnjd
Cenem dustugu icin soramadim hala ahahahaha🤣 bugun bi enerji geldi ucuncu makine camasir yikiyorum bir yandan yolun sonunda isik mi var yoksa kizlar heeee☺️☺️🥹🥹 eski motor gucume donecek miydimmmmmm

Cenem dustugu icin soramadim hala ahahahaha🤣 bugun bi enerji geldi ucuncu makine camasir yikiyorum bir yandan yolun sonunda isik mi var yoksa kizlar heeee☺️☺️🥹🥹 eski motor gucume donecek miydimmmmmm
İkinci trimester baş gösteriyor galiba sende 😂
Ben sabahtan beri yatıyorum belim çok ağrıyor ya çare bulamadım 😂

Amaaaan🥰 hic boyle dusunmemistim kiz allah seni zorlamisim gibi olduysa affet bacim🙈ben tamamen cesaret edemedin ya istemediniz gibi dusunmustum. Oy bereketiyle gelsin esinin ilkcocugu mu olacak simdi bu bebis😍
Yok kız ne zorlaması devlet sırrı değil ya 🤣 evet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara 🤣

İkinci trimester baş gösteriyor galiba sende 😂
Ben sabahtan beri yatıyorum belim çok ağrıyor ya çare bulamadım 😂
Iki gundur bel ve kuyruk sokumu var bende de 🥹 usul usullar neyseki. Senin bel bastan beri kopuk korkma🥲
Kiz insallah oyledir usul usul geliyordur normal insan gunlerimiz 🌸

Yok kız ne zorlaması devlet sırrı değil ya 🤣 evet onun ilk olacak inşallah ama o ikinci diyor Alperen ilk çocuğum diyor arkadaşları tebrik için aradı ooo baba oluyorsun falan diye ben zaten babayım diyor onlara 🤣
Ya masallah ne guzel bir sey ama bagrina basmasi🌸🥰 allah mutlulugunuzu daim etsin canim, insallah bi ucuncuyu de patlatirsin ve alperen kafayi siyirir 🤣🤣

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
deterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları

Ya masallah ne guzel bir sey ama bagrina basmasi🌸🥰 allah mutlulugunuzu daim etsin canim, insallah bi ucuncuyu de patlatirsin ve alperen kafayi siyirir 🤣🤣
Ya ahahahaj daha bugün e bebeğe girdik Allah aşkına 12 yaşındayım abi olmak için çok geç değil miydi ya diyor bize 🤣🤣

Iki gundur bel ve kuyruk sokumu var bende de 🥹 usul usullar neyseki. Senin bel bastan beri kopuk korkma🥲
Kiz insallah oyledir usul usul geliyordur normal insan gunlerimiz 🌸
Yok yok korkmuyorum artık aklıma farklı bisey gelmiyor doktor da çok normal dedi önemsemedi bile. Ama hareketlerimi kısıtlıyor çekiçle vurulmuş gibi ağrıyor ya uzun sürmez inşallah çünkü böyle gün geçmez. Gece bile ağrısından uyumadım

deterjan ve yumuşatıcı minies / güneş kremi bade natural mineral filtre olan turuncu renk / makyaj haftada bir falan yapıyorum zaten değiştirmem onları
Makyaji ben de degistirmedim ya. Yani vermeye de kiyamam acikcasi elimde olanlari az ve oz alirim cunku 🙈😬 dedigin gibi max iki gun yapiyorum cunku onda da cildim berbat oldugu icin basiyorum lancome fondotenimi anca o kapiyor zaten sjdjdjfj

Kizlar ben de cinsiyet icin parti marti hic gozum hevesim yok acikcasi. Esim de oyle seyleri hem cringe hem de gorgusuzce bulur acikcasi🙈 dugunumuzde bile iki foto bir video koyup olayi kapatmistik. Ama kiz arkadaslarim grubun ilk bebegi oldugu icin benden hevesliler, ille minik bir kutlama olsun dediler. Pasta yaptiricaklar su kadeh daldirip icinden cikan renge gore cinsiyeti anladigimiz olay var ya🤣 iyi bari en azindan oturur pasta yeriz tamam dedim🤣🤣 hemsireme kizlardan birinin nosunu vericem, ona soyleyecekler kiz mi erkek mi diye🍓
En azindan o anki yuz ifadelerimiz filan ani kalir bize de dedik videoya cekerler bizi diye. Ama kalabaliksiz ve organizasyonsuz bir seyden bahsediyorum 6-7 arkadas bir yemek ustu pasta olarak hani mutevazi bir sey gayet☺️
O pastaya kadeh batırmalı showu bizde yapacagız ama sosyal medyaya koymak için😂😂 kendimiz biliyor olacagız zaten🤭🤭 kayıt başlar batırırız , sonra bi öpüşürüz kayıt kes tamam😂😂

Ya ahahahaj daha bugün e bebeğe girdik Allah aşkına 12 yaşındayım abi olmak için çok geç değil miydi ya diyor bize 🤣🤣
Of tam ergennnnn🤣🤣🙈🙈 dogunca gorucem size sira gelmez sevmesinden kucagina almasindan 🥰 hep oyle olur cunku bizde de o model vardi bi tane, annesine dokuz ay ofladi pufladi, dogunca buyulendi🤣🤣

Of tam ergennnnn🤣🤣🙈🙈 dogunca gorucem size sira gelmez sevmesinden kucagina almasindan 🥰 hep oyle olur cunku bizde de o model vardi bi tane, annesine dokuz ay ofladi pufladi, dogunca buyulendi🤣🤣
Öyle olacak bence de evde oyun oynuyoruz onunla anne dur karnına gelecek biraz yavaş oynayalım diyor 🤣 doğunca bize vermez kardeşini bugün bebek arabası baktık mağazada kendisi sürdü sadece bize vermedi ki bi bakalım sürüşü nasıl bi bakalım diyoruz iyi iyi zaten ben sürcem diyo🤣

Ben de şunu sorayım nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz bende bioderma ve clinique var ama Hindistan cevizi yağına geçtim o da içime sinmedi cildim de kuru
ben de bioderma atoderm kullanıyorum çok iyi geliyo bana hem nemlendirici hem temizleme jeli(pembe olan)

O pastaya kadeh batırmalı showu bizde yapacagız ama sosyal medyaya koymak için😂😂 kendimiz biliyor olacagız zaten🤭🤭 kayıt başlar batırırız , sonra bi öpüşürüz kayıt kes tamam😂😂
Ahahahaha fake party diyorsun🤣 ya ben de seyden cekiniyorum esim kiz diye kendini parcaliyor, video aninda erkek cikarsa aglar maglar diye tedirgin oldum ajdjdjfj. Saka bir yana gecen gunku ultrasonda el kol yapinca bizim bebis, adama bir seyler oldu sanki. Ona cok asik oldum filan diye geziyor evde. Alakasizca insanlara baba olucam demeye basladi. Kendisine benzedigini iddia ediyor🤣 o yuzden erkek olursa korktugum kadar reaksiyon vermez belki de max bayilir jajddjjffjfj

Öyle olacak bence de evde oyun oynuyoruz onunla anne dur karnına gelecek biraz yavaş oynayalım diyor 🤣 doğunca bize vermez kardeşini bugün bebek arabası baktık mağazada kendisi sürdü sadece bize vermedi ki bi bakalım sürüşü nasıl bi bakalım diyoruz iyi iyi zaten ben sürcem diyo🤣
Of yicem onu 🤣🙈🥹 cocukken en istedigim sey bir kardesimin olmasiydi, annemlerle kuserdim bana kardes yapmiyosunuz diye hatta. Hala daha icimi sizlatir tek cocuk olmak🥹 o yuzden onu cok iyi anliyorum, neyseki o yaslardaki hevesimi kuzenlerimle aldim kucuk anne oldum onlara☺️alt degismeyi mama yedirmeyi puset surmeyi hep onlarla ogrendim harika bir deneyimdi🌸 seninki de o yuzden o puseti elinden birakmayacak oyuncak gibi ve kendini cok abi abi hissedecek gururlanacak

Yok yok korkmuyorum artık aklıma farklı bisey gelmiyor doktor da çok normal dedi önemsemedi bile. Ama hareketlerimi kısıtlıyor çekiçle vurulmuş gibi ağrıyor ya uzun sürmez inşallah çünkü böyle gün geçmez. Gece bile ağrısından uyumadım
Oyy kiyamam uyutmayacak cinsten mi yahu😩😩 esine ovdur bol bol anlik da olsa rahatlatir o spazmlari

Of yicem onu 🤣🙈🥹 cocukken en istedigim sey bir kardesimin olmasiydi, annemlerle kuserdim bana kardes yapmiyosunuz diye hatta. Hala daha icimi sizlatir tek cocuk olmak🥹 o yuzden onu cok iyi anliyorum, neyseki o yaslardaki hevesimi kuzenlerimle aldim kucuk anne oldum onlara☺️alt degismeyi mama yedirmeyi puset surmeyi hep onlarla ogrendim harika bir deneyimdi🌸 seninki de o yuzden o puseti elinden birakmayacak oyuncak gibi ve kendini cok abi abi hissedecek gururlanacak
Tel çocuk olmak zor cidden sende doğurunca embriyo varsa hemen yap ikinciyi ikisi bir arada büyürler ne güzel

Tel çocuk olmak zor cidden sende doğurunca embriyo varsa hemen yap ikinciyi ikisi bir arada büyürler ne güzel
Planimiz o yonde, bu bebis felegimizi sasirtip bizi tovbe ettirecek yaramazlikta kuduruklukta olmazsa sayet🤣 en azindan 35 e kadar ikinciyi de dogurmak isterim🥰 eskiden planim 30 a kadar iki dogurmakti, kocamla benim ureme sorunlarimizi bilmiyodum o zamanalr tabi ahdjdjdp

Ahahahaha fake party diyorsun🤣 ya ben de seyden cekiniyorum esim kiz diye kendini parcaliyor, video aninda erkek cikarsa aglar maglar diye tedirgin oldum ajdjdjfj. Saka bir yana gecen gunku ultrasonda el kol yapinca bizim bebis, adama bir seyler oldu sanki. Ona cok asik oldum filan diye geziyor evde. Alakasizca insanlara baba olucam demeye basladi. Kendisine benzedigini iddia ediyor🤣 o yuzden erkek olursa korktugum kadar reaksiyon vermez belki de max bayilir jajddjjffjfj
İşte bizim çekim o yüzden fake olacak😂😂😂 Senin eşindeki takıntı, bizde bende+eşimde var, duble😬😬Ben mavili bişiler görürsem o an yalandan sevinemem yani huyumu biliyorum😂😂🤭🤭 sonra zaman içinde alışırım orası ayrı konu da, o an ki anı sevimli olmaz yani🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤓 eşimin normalde sosyal medyayla çok işi olmaz, daha dogrusu vakti olmaz. Şuan her gün en az 50 tane kız bebek reels atıyor abartısız 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Back
X