Ben henüz dün başladım. Tokluk 115 gördüm en yüksek. Ancak dediğim gibi diyete uyuyorum.
Heveslenip dondurma aldırmıştım eşime, 15 gündür dolapta. Gidip gelip bakıp kapatıyorum kapağı

ama bi gun accık yiyecem ucundan
Ah canım. Allah taşınanların yardımcısı olsun.

Ben 6. Evimde oturuyorum. Yılbaşında bize de muhtemelen çık diyecek ev sahibi
Bacım madem bi durum var. Sen kontrolü ele al
Diyete uyunca normal çıkıyormuş bak. Demek ilaçlık durumda değilsin. Bu avantajı kullan.
Sayılı gün ins geçecek. Sonra pişman olmayalım.
Ne yemiştin öyle yüksek çıktı ? Bi analiz et
Ben önceki lohusalılıgımda nbb emzirme atleti almıştım. Hala duruyor. Memeler fora old için bazen giyiyorum.
Yedikçe yiyesi geliyor insanın

Hele dışarıdan yediysen hamburgeri onlara özel tatlandırıcılar katıyorlar biliyorsunuz. Çin tuzu muydu sodyum glukomat mıydı ismi ne..
Çantamda minik bi kutu var. İçinde badem, ceviz, kuru kayısı. Dışarda kötü olunca ağzıma atıyorum. Üstünde su. Az kesiyor. Eve kadar idare ediyorum.
Geçen kızımla arkadaşını avm ye götürdüm. Arkadaş geldi. Yemek aldık. Onlar çıtır tavuklar, pizzalar, kızartma patatesler.

Avm de bakındım durdum. Benim yiyebileceğim hiçbir şey yok. Sonra Kayseri mutfağı denen bi yer buldum gittim. Ev yemekleri de vardı neyseki. 3 tabak yemek aldım geldim. Arkadaş diyor ki mantı yiyeceksin sandım. Nerdeeeee?!
Bacım geçmiş olsun. Bugün nasılsın? Kötü bir şey olmadığını sanıyorum. İns geçmiştir.
Bazen hiç zorlanmadığım halde benim de sağ kasıgıma bi ağrı giriyor. Kuvvetli bir ağrı. Az önce yataktan kalkarken yine oldu.

Dikkat ediyorum hep oturduğum yerden kalkarken oluyor.

düzgün kalkamıyorum bi şeylere yüklendiğimden oluyor galiba.
Tansiyonun normal, eşlik eden şikayetin yoksa kusma, gözlerde ışık çakması, bulanık görme gibi. İns önemli değildir. Bol su dinlenme.
Ay eline sağlık süperrrr

çok güzeller

Ben de YouTube dan bakıyorum. Ama hiç cesaret edemedim. Bi de astarı yüzünden pahalıya geliyor sanırım. Bi battaniye en ez 5-6 yumaktan oluşuyor olmalı
Allah kolaylık versin. İns sağlıkla oturun. İçini yenilemek çok mantıklı. Sefanız olur.
Bazı ev sahipleri o kadar cimri ki, içini yenileyeyim surdan düş parasını diyorsun. Böyle oturacaksan otur diyor.

Elin cebine gitmeden malın kıymetlenecek. Bu ne pintilik ?
Ben 3 aya yakındır kullanıyorum. Hiç bir yan etki olmadı Öğürken boğaz tahriş olmuş olabilir mi acaba ?

Ben önceki gebeliğimde çok öğürüyordum kusarken boğazımdan kan geliyordu.
Çok şükür bacım. Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin