Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Evet ya o zaman rahat oluyoruz☺️benim bebede ultrasonda çok haraketli ama o zaman ben hiss etmiyordum şimdi çok şükür rahatım bir tek detaylı kaldı.Yunusta suyum fazla çıkmıştı iyice korkutmuştu doktor beni umarım bunda güzel haber alırım🤲🏻
İnşallah canım hepimiz her zaman hayırlı haberler alalım sürecimizi sağlıkla kolaylıkla tamamlıyalım Allahın izniyle inşallah 🤲❤️

Slm kızlar seker testı yaptırmıstım gecen hafta sekerım bıraz yuksek cıkmıs.Bugun doktorla randevum vardı ölçüm cıhazı verdıler gunde 4 kere ölçecegim bıde doktor diyet verdı korkuyorum bnde ya bebek kg almazsa dıye dıyet oldugunda cunku yıyemıyorsun dıkkat etmek zorundasın

Burayı okudum ya rüyamda bile bir kız bir erkek gördüm hep kız görüyordum bilinçaltı işte 😂 Haftaya salı yada çarşamba gidicem bacak arasını görmeden inanmam 😂 Aslında ben netimde işte okudukça soru işaretleri çıkıyor ?? 😁
Benim rüyalarım çok net ya mesela test yapıyorum 1 hafta sonra rüyamda görüyorum aynısı oluyor😃

Slm kızlar seker testı yaptırmıstım gecen hafta sekerım bıraz yuksek cıkmıs.Bugun doktorla randevum vardı ölçüm cıhazı verdıler gunde 4 kere ölçecegim bıde doktor diyet verdı korkuyorum bnde ya bebek kg almazsa dıye dıyet oldugunda cunku yıyemıyorsun dıkkat etmek zorundasın
İlk gebelikte suyum fazlaydı diyet yaptım karbohidrat şeker asla tüketmedim oğlum 3300 doğdu hiç korkma.Kaşar ceviz ye kefir iç

Korkma canım sağlıklı beslenince dahada güzel alır diye düşünüyorum bende çok abarttım yarın düzene sokmayı düşünüyorum beslenmemi yapabilirim inşallah

Benim biraz değişik su bebegin hareketlerinin hissedilmesi ilkinde daha erken hissedip 2. De daha gec ve 3.de de daha tam hissedemedim sadece ağırlık oluyor orada baya uslu olacak inşallah diye kendimi teselli ediyorum😅

Evet canım bu sabah yine kusarken baya gerildi karnım hapşırınca ani kalkınca o ağrıyı çok yaşıyorum ama kısa sürüyor ilk gebeliğimde de oluyordu o yüzden normal bişey korkma yani
Teşekkür ederim canım rahatladım <3

Kızlar bugün bebitom annesine şov yapıyor resmen dışardan baya belli ettiriyor artık. Ben çok önce hissettim. Ama az az bu haftada bu kadar hissedeceğimi düşünmezdim çok güzel bir duygu Elhamdülillah 🤲😍🥹
ayy ne tatlı çok sevindim canım senin adına, kaçıncı haftandasın :KK200:

Kızlar merhaba doktorunuz 3lü test yada 4 lü test yapacak mı onunla ilgili birşey dedi mi ben en son 2 li yaptırmıştım 17 hafta olduk bugün devlette 3 lü yapılıyormuş sanırım ama pek de önermiyorlarmış güvenilirliğini
Bende 2li yaptım bugün doktor 3lü test için fiş vericekti istemedim. Yüksek risk veriyor hiç gerek yok 2li yeterli.

İlk gebelikte suyum fazlaydı diyet yaptım karbohidrat şeker asla tüketmedim oğlum 3300 doğdu hiç korkma.Kaşar ceviz ye kefir iç
Evt oyle yapıcam bnde seker ekmek tuketmıcem 😏dıyet zor gelıyor ama ne yapayım mecbur

Korkma canım sağlıklı beslenince dahada güzel alır diye düşünüyorum bende çok abarttım yarın düzene sokmayı düşünüyorum beslenmemi yapabilirim inşallah
Aynn canım tabı saglıklı beslenmek onemlı bu surecte fazla kg da almamamız lazım oda zararlı sonucta

Kızlar bugün bebitom annesine şov yapıyor resmen dışardan baya belli ettiriyor artık. Ben çok önce hissettim. Ama az az bu haftada bu kadar hissedeceğimi düşünmezdim çok güzel bir duygu Elhamdülillah 🤲😍🥹
Merhaba sizin kaçıncı hafta

ayy ne tatlı çok sevindim canım senin adına, kaçıncı haftandasın :KK200:

Merhaba sizin kaçıncı hafta
Kızlar ultrasona göre 1 hafta önde bebeğim normalde 14 ama 15 diye bakıyorum 2. Gebeliğim 12. Haftada pıt pıtlarla başladı şimdi baya hissediyorum çok şükür 🙏 Bukadar erken bende beklemiyordum açıkcası zayıf biride değilim 🫣

Back
X