Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    53
Merhaba bende kullanıyorum. Rapor çıkarttınız mı? İğneyi yazdırırken doktora rica edin günde 2 kullanım olacak şekilde yazılınca 15 günde bir geliyor reçete hakkınız. Ben öyle yapıyorum
Evet raporum var . Bi dahakine dediğiniz gibi yapayım . Teşekkür ederim ☺️

Aynen. Doktoruna bunu söyle endişeleniyorum bekleyemiyorum diye doktorlar kabul ediyor zaten 🥰
Daha doktorum yok desem 🥹 1,5 senedir tüp bebek merkezindeydim aşılama tedavileri vs 12. haftaya kadar doktorum muayene edecek 12 den sonra doktor bulmam gerekecekti. Daha doktorum yok o yüzden bakalım birkaç haftaya onu da halledeceğim.

Aşkım bende 12 haftama kadar inat ettim ama baktım ağrılarım artık titretiyor vücudumu geriyor başladım içmeye bu ikinci parol oldu . Benim almanyadaki doktorum içme diyor , türkiyedeki doktorumda o agrılar vücudunu gerer iç sabah 1 akşam 1 paroladan birşey olmaz diyor . Bende 12 yi geçirdikten sonra içemeye başladım bebek biraz büyüsün diye sabr ettim . Bu arada bir çok yerde okudum ve duydum erkek bebek baş ağrısını yaparmış şiddetli şekilde . Bende çarşamba kan verdim inşallah sağlıklı gelirde cinsiyete çıkıcak 🌸
Ben de bi böbrek ağrısıyla alakalı gitmiştim yazmıştım buraya hatırlıyorsan bana da sabah akşam içebilirsin parol demişti acildeki doktor kadın doğum acildekiler de demişti. Ben de senin mantığınla 12 haftayı bi devireyim öyle içerim diyordum ki öyle de oldu. Bence bir şey de olmazdı paroldan ama işte annelik duygusu bir şey olur diye temkinli oluyor insan.

Kuşum hakkında hayırlısı olsun rabbim ne istiyorsanız gönlünüze göre versin en önemlisi sağlıklı olsun da yeter 💖 Benim eşim de 10 haftaya kadar kesin kız kız dedi 3 haftadır erkek bize pipili geliyor diyip duruyor 😂😂 bakalım ne geliyor pipili yarim mi kızım mı göreceğiz 😍😅

Kızlar çok fena hastalandım ateşim var terliyorum üşüyorum karın ağrım oluyor ara ara doktora gitmeye bile gücüm yok

Daha doktorum yok desem 🥹 1,5 senedir tüp bebek merkezindeydim aşılama tedavileri vs 12. haftaya kadar doktorum muayene edecek 12 den sonra doktor bulmam gerekecekti. Daha doktorum yok o yüzden bakalım birkaç haftaya onu da halledeceğim.
Yaaa aslında başka doktor araştırıp arada ona da gidebilirdin hem alışırdınız birbirinize ama olan oldu. Araştır bencede güvenini kazanan bir doktorla devam et doktor seçimi çok çok önemli🫶

Yaaa aslında başka doktor araştırıp arada ona da gidebilirdin hem alışırdınız birbirinize ama olan oldu. Araştır bencede güvenini kazanan bir doktorla devam et doktor seçimi çok çok önemli🫶
Benim tüp bebek doktorum ve nöroloji doktorum araştırma hastanesinde. Nörolojik olarak ciddi rahatsızlığım olduğu için ve tüp bebek doktorumun da kadın doğum bölüm başkanı olmasından dolayı doğumu araştırmada yapmaya karar verdim. Bir de gerçekten iyi bir ekiple çalışıyorlar iyi bir hastane. Yine doktorumun önerisiyle bir doktora geçeceğim belki onun polikliniğine de gidebilirim hepsini ayarlayacağız inşallah. Hamilelik güzel geçsin de bu benim için en kolayı ✨🫠

Kızlar çok fena hastalandım ateşim var terliyorum üşüyorum karın ağrım oluyor ara ara doktora gitmeye bile gücüm yok
Çok ama çok geçmiş olsun. Eşine söylesen bi hastaneye gitsen kadın doğum acile. Eşin yardımcı olsun bi duşa gir ateşini düşürün muhakkak

Benim tüp bebek doktorum ve nöroloji doktorum araştırma hastanesinde. Nörolojik olarak ciddi rahatsızlığım olduğu için ve tüp bebek doktorumun da kadın doğum bölüm başkanı olmasından dolayı doğumu araştırmada yapmaya karar verdim. Bir de gerçekten iyi bir ekiple çalışıyorlar iyi bir hastane. Yine doktorumun önerisiyle bir doktora geçeceğim belki onun polikliniğine de gidebilirim hepsini ayarlayacağız inşallah. Hamilelik güzel geçsin de bu benim için en kolayı ✨🫠
Aa birbiriyle bağlantılı olurlarsa iyi tabi canım. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım hepimiz inşallah ♥️

Aa birbiriyle bağlantılı olurlarsa iyi tabi canım. Hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım hepimiz inşallah ♥️
Tabi canım benim ve bebeğin sağlığı için en önemli şeylerden bir tanesi. Ahhhhh amiiiiiiin amiiin inşallah hepimiz kavuşalım sağlıkla 🤍🧿

Ya maşallah 😍 sağlıkla gelsin.
Valla bu sene kız senesi olupta benim erkek olsaydı bir tık üzülürdüm. Ama erkek senesi yani. Yani benim eşimin kız kromzomi hala olabilir ihtimal var yani 😂 kendimi böyle teselli ediyorum
Lio bu söylediğin bilimsel bir şey üzerine yazılmış makaleler tezler var. Cinsiyette eşin erkek soyunun çocuklarının cinsiyeti gerçekten önemli rol oynuyorrr

Kızlar bugün cinsiyeti öğrendik 11+4 te Erkek 🥰🧿🩵
Acaba sonradan değişme durumu falan olurmuki doktorum çok net gördüm dedide yinede biraz erken görünce ilerde farklılık olurmu die düşünüyorum 😂
Lio yu etiketle canim listeye eklesin cinsiyeti
Hayirli olsun. 🧿💙Bende erken ogrendim ama hala detayliya kadar kesin gozuyle bakamyrm😂

Ben de bi böbrek ağrısıyla alakalı gitmiştim yazmıştım buraya hatırlıyorsan bana da sabah akşam içebilirsin parol demişti acildeki doktor kadın doğum acildekiler de demişti. Ben de senin mantığınla 12 haftayı bi devireyim öyle içerim diyordum ki öyle de oldu. Bence bir şey de olmazdı paroldan ama işte annelik duygusu bir şey olur diye temkinli oluyor insan.

Kuşum hakkında hayırlısı olsun rabbim ne istiyorsanız gönlünüze göre versin en önemlisi sağlıklı olsun da yeter 💖 Benim eşim de 10 haftaya kadar kesin kız kız dedi 3 haftadır erkek bize pipili geliyor diyip duruyor 😂😂 bakalım ne geliyor pipili yarim mi kızım mı göreceğiz 😍😅
Evet aşkım paroldan birşey olmaz ama böyle ağrılarda sık alınca zor ağrılara etkisi azalıyor o yüzdende denemek lazım .. nasıl oldun geçtimi ?

Vallaha en önemlisi sağlıklı gelmesi kesinlikle hayırlısıyla sonuçlar çıksaydı

Lio bu söylediğin bilimsel bir şey üzerine yazılmış makaleler tezler var. Cinsiyette eşin erkek soyunun çocuklarının cinsiyeti gerçekten önemli rol oynuyorrr
Nasıl yani biraz daha açarmisin.

Evet aşkım paroldan birşey olmaz ama böyle ağrılarda sık alınca zor ağrılara etkisi azalıyor o yüzdende denemek lazım .. nasıl oldun geçtimi ?

Vallaha en önemlisi sağlıklı gelmesi kesinlikle hayırlısıyla sonuçlar çıksaydı
Yok yavrum geçmedi içtim de parol her şeyi denedim yok. Benim zaten ağrıdı mı günlerce sürerdi yine öyle oldu. Çekcem bir süre bu ağrıyı işe güce verdim evde kendimi unutayım ağrıyı diye 😂

Sen nasılsın geçti mi?

Back
X