Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bnmle ayni haftada olup hisseden var mi bebisini cok merak ediyorum 16+3 oldum hic seyirme vs bile yok ben cok pimpirikliyim korkuyorum normal mi hissetmemem ilk gebeligim bu arada
Kızlar nasılsınız?
Ben bir çılgınlık yapıp bebeğime oda aldım 17+4 teyim fetal e vs göre kız dedi doktorum herhalde değişmez artık ahhdha baya kız kız bi oda oldu
Ya kızlar bu hareketler neye benziyor böyle içimde kurbağa varmış gibi balık varmış gibi yada ne bileyim damar atıyormuş gibi şeyler hissediyorum ama böyle vurmasını tekme va hissetmiyorum bağırsak hareketi olmadığına da eminim ama bunlar bebek mi başka birşey mi tecrübeli anneler
Benim dün kontrolüm vardı.doktor detayli ultrason gibi dudağina,damagina,kalbine,bacaklarina ,koluna,parmagina bir sürü bir şeye baktı.olumsuz birsey demedi şükür.3lü ultrason muydu bu anlamadım.Ama 2li ultrasonda kan da vermistik muayeneden sonra,bunda kan vermedik.ben düz kontrol saniyodum yarim saatten fazla icerde çocuğun her yerini inceledi.iki hafta sonra da radyolaji doktoruna gebe bolumune yonlendirdi.detayli ultrason yapilacakmis.sira aldirdi.Benim hatlar yandı biraz biz ne yaşadik şimdi diye
Kızlar sabahtan beri sol tarafımda bi ağrı var aşağıya doğru batma gibi biraz araştırdım yuvarlak bağ ağrısı diyo 17.haftam bitmek üzere bu şekilde ağrısı olan var mı ayağa kalkınca daha çok hissediyorum
Benimde yaştan dolayi ikili test sonucum riskli çıktı.bebegin ense kalınlığı ve diğer her şeyi normal.fetal DNA yada amniyosentez önerdi.fetal DNA yaptırdık.sonucu bekliyoruz.siz yaptırdınız mi sonucunuz nasıl çıktı.
Merhabalar ikili tarama sonucuma göre down sendromu riski yaştan dolayı 1/230 çıkmış fetal DNA yaptırcaz ama moralim çok bozuldu lütfen dua eder misiniz
Maalesef hala beklemedeyiz 10 gün falan oldu sanırım yurt dışı olunca geç geliyor galiba inşallah iyi sonuçlar alırız her gün beklemedeyim sizin risk kaç
Maalesef hala beklemedeyiz 10 gün falan oldu sanırım yurt dışı olunca geç geliyor galiba inşallah iyi sonuçlar alırız her gün beklemedeyim sizin risk kaç
Canım benim de yaşim 39 riskli 1:102 çikmişti.Ultrasonda herşey normal gözüküyor di çok şükür o yüzden biz Fetal DNA testi yaptirmadik...ki Dr 2 li testin sadece risk oranını söylediğini yani kesin bir bilgi vermediğini söyledi
Canım benim de yaşim 39 riskli 1:102 çikmişti.Ultrasonda herşey normal gözüküyor di çok şükür o yüzden biz Fetal DNA testi yaptirmadik...ki Dr 2 li testin sadece risk oranını söylediğini yani kesin bir bilgi vermediğini söyledi