Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    77
Kızlar nasılsınız?
Ben bir çılgınlık yapıp bebeğime oda aldım 17+4 teyim 🥹 fetal e vs göre kız dedi doktorum herhalde değişmez artık ahhdha baya kız kız bi oda oldu

Ya kızlar bu hareketler neye benziyor böyle içimde kurbağa varmış gibi balık varmış gibi yada ne bileyim damar atıyormuş gibi şeyler hissediyorum ama böyle vurmasını tekme va hissetmiyorum bağırsak hareketi olmadığına da eminim ama bunlar bebek mi başka birşey mi tecrübeli anneler
Doktorum bana şey dedi kaygan bi tezgahta balığın kayması gibi düşün 😂 ben bu betimlemeyi kafamda canlandıramadım

Benim dün kontrolüm vardı.doktor detayli ultrason gibi dudağina,damagina,kalbine,bacaklarina ,koluna,parmagina bir sürü bir şeye baktı.olumsuz birsey demedi şükür.3lü ultrason muydu bu anlamadım.Ama 2li ultrasonda kan da vermistik muayeneden sonra,bunda kan vermedik.ben düz kontrol saniyodum yarim saatten fazla icerde çocuğun her yerini inceledi.iki hafta sonra da radyolaji doktoruna gebe bolumune yonlendirdi.detayli ultrason yapilacakmis.sira aldirdi.Benim hatlar yandı biraz biz ne yaşadik şimdi diye🙂🤷

Kızlar sabahtan beri sol tarafımda bi ağrı var aşağıya doğru batma gibi biraz araştırdım yuvarlak bağ ağrısı diyo 17.haftam bitmek üzere bu şekilde ağrısı olan var mı ayağa kalkınca daha çok hissediyorum

Benimde yaştan dolayi ikili test sonucum riskli çıktı.bebegin ense kalınlığı ve diğer her şeyi normal.fetal DNA yada amniyosentez önerdi.fetal DNA yaptırdık.sonucu bekliyoruz.siz yaptırdınız mi sonucunuz nasıl çıktı.

Hayirli haberlerini alın insallah dualarım sizinle.PAPP-A değeri 0,78 çıkmış ,yas riski 1:317 çıkmış.34 yaşındayım.siz kaç yaşındasınız değerleriniz kacti ?

Hayirli haberlerini alın insallah dualarım sizinle.PAPP-A değeri 0,78 çıkmış ,yas riski 1:317 çıkmış.34 yaşındayım.siz kaç yaşındasınız değerleriniz kacti ?
Canım benim de yaşim 39 riskli 1:102 çikmişti.Ultrasonda herşey normal gözüküyor di çok şükür o yüzden biz Fetal DNA testi yaptirmadik...ki Dr 2 li testin sadece risk oranını söylediğini yani kesin bir bilgi vermediğini söyledi

Bizimde ultrasonda her şey normal görünüyor inşallah rabbim gönlümüze göre verir.guzel haberler alırız.
Bebegide kendinizi de hiç strese sokmayın.İçiniz rahat olsun eğer ters giden bir şeyler olsaydı Dr şimdiye kadar mutlaka söylerdi.

Back
X