2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün

Sağlıkla büyüsün minik kuş Anneliğini kutlarım yeniden. Geçmişler olsun mutluluğunuz daim olsun

Sağlıkla büyüsün tebrik ederim

Allah analı babalı büyütsün inşeallah çoook kolay olur her şey

Sağlıkla büyüsün inşallah, kolaylıklar diliyorum

Yaaa maşallah, sağlıkla büyüt yavrularını. Bir anda böyle bir mesaj okuyunca içimde kelebekler uçuştu

Merhabalar can bey hastaneden ayrılmış bizim de çocuk doktorumuzdu çok da memnunduk. Siz kiminle devam ediyorsunuz acaba önereceğiniz bir doktor olur mu?

Merhaba anneler hayırlı bayramınız olmuştur inşallah birşey sormak istiyorum aşıları araştırdınızmı bebeklik aşıları kafam çok karışık enabızdan ve aşı kartımızdan takip ediyorum bir birinden farklı işlenmiş birde şimdi 4 yaş aşısı çıkmış birde 5 lı karma aşıyı artırmışlar tek toza birleştirip vuruyorlar hepimiz aynı ayın annesiyiz sizler ne yaptınız şimdiye kadar bütün aşılarını yaptırdım 4. Çocugum hiç bir sorun yaşamadım ama bu dönem herşey karıştırmışlar

Gözünüz aydın grupta birkaç kişi vardı galiba hamile olan. İkinciler geliyor bile ne mutlu size güzel günler görmenizi nice anılar biriktirmenizi dilerim. Kolaylıklar dilerim ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…