Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vereceğim ah bi çıksaaaa ahhhhhhHaber ver bize de![]()
Teşekkür ederim cevabınız icinnnBence erkek pek kordona benzemiyor yumurtalıkları var![]()
Kuzum ılık duş aldım, eşim enseme buz koydu biraz hafifler gibi oldu sonra tekrar coştu. Neyse kahvaltı yaptıktan sonra sade türk kahvesi içtim bir tık daha böyle hafifledi. Ama nasıl desem beynimin ağrısı gözlerime kadar indi yok böyle ağrı. Dışarı çıktık biraz hava alalım diye köpeğimi gezdiriyorum belki hafifler şaşırdım kaldım bu ağrıya. Sen nasılsın balım? Parol içmemek için de bi direnesim tuttu
Üzülüyorum böyle acı verici gen aktarımlarına ahhhh keşke çekmeseydim diyesim geliyor ne yalan söyleyimBende gitmeyi düşüniyorumda aşkım şuan gebelikte kimse birşey yapmaz o yüzden gitmiyorum . Sonrasında direk nöroloji ama bizim ailede baş ağrıları nesilden nesile . Baba tarafından gen aktarımı baş ağrısı olmuş![]()
Vallaha akşama düğün var , baktım burnumun kemiğini sızlatıyor ağrı attım bir parol . Aşkım o göze inen ağrı zor ya .. gözün zonklama sı beynin gözden çıkacak hissi gelmesi.. bak dayanabilirden dayan ama dayanamazsan inatlaşma böyle de gergin oluyorsun oda bebeğe zarar .Kuzum ılık duş aldım, eşim enseme buz koydu biraz hafifler gibi oldu sonra tekrar coştu. Neyse kahvaltı yaptıktan sonra sade türk kahvesi içtim bir tık daha böyle hafifledi. Ama nasıl desem beynimin ağrısı gözlerime kadar indi yok böyle ağrı. Dışarı çıktık biraz hava alalım diye köpeğimi gezdiriyorum belki hafifler şaşırdım kaldım bu ağrıya. Sen nasılsın balım? Parol içmemek için de bi direnesim tuttu![]()
Aşkım akıntılar normal diyorlar gebelikte ama kokusuz bir akıntıysa önemli değil kokuluysa galiba enfeksiyon olabilir diyorlar . İçin rahat etmeyecekse acile git bir baksınlar . Ama bence normaldir akıntı. Birde haftayla alakalı olabilir bende özellikle akşamları regl sancısı çekiyorum . Bel ağrısı felan çok oluyor . Eşime yağ ile masaj yaptırıp ılık duş alıyorumKızlar biraz önce lavaboda kendimi silerken açık sarı sümüklü bir akıntı oldu ben de normalde ne açık ne koyu hiç akıntı olmuyor o akıntı olduktan sonra sanki içim böyle bir temizlendi ama adet sancısı başladı ardından. Zaten iki haftadır bebegimi görmüyorum psikolojim bozuldusalı gününe de çok var inşallah akıntı kötü bir şey değildir
Kokusuzdu ya aslında iki gündür idrar yolum tıkalı gibiydi açıldı sankiAşkım akıntılar normal diyorlar gebelikte ama kokusuz bir akıntıysa önemli değil kokuluysa galiba enfeksiyon olabilir diyorlar . İçin rahat etmeyecekse acile git bir baksınlar . Ama bence normaldir akıntı. Birde haftayla alakalı olabilir bende özellikle akşamları regl sancısı çekiyorum . Bel ağrısı felan çok oluyor . Eşime yağ ile masaj yaptırıp ılık duş alıyorum
Eeee düğüne de zor gidersin yüksek ses insanı daha da rahatsız ediyor. Kız valla şöyle ağrıyı acıyı çekmeyen bilmez nasıl ağrı olduğunu inşallah bu son olur bir daha çekmeyelim ağrı sızı. Eşim de dediğini söyledi 13 haftalık oldu artık bebek iç bir tane böyle ağrı çektikçe strese sokuyorsun bebeği dedi. Şimdi bi kahve daha içiyorum açık havada kesmezse içeyim içime dert oluyor her iki türlüsüVallaha akşama düğün var , baktım burnumun kemiğini sızlatıyor ağrı attım bir parol . Aşkım o göze inen ağrı zor ya .. gözün zonklama sı beynin gözden çıkacak hissi gelmesi.. bak dayanabilirden dayan ama dayanamazsan inatlaşma böyle de gergin oluyorsun oda bebeğe zarar .
Değildir değildiiiir benim de azcık akıntım var araştırdım olur diyor bu haftalarda akıntı bence normal. Prof. Dr. Hüseyin Cengiz var 13. haftayı açıklıyor YouTube videosunda canım. Ben de 3 haftadır görmüyorum bebeğimi aşırı özledim haftaya görcez inşallahKızlar biraz önce lavaboda kendimi silerken açık sarı sümüklü bir akıntı oldu ben de normalde ne açık ne koyu hiç akıntı olmuyor o akıntı olduktan sonra sanki içim böyle bir temizlendi ama adet sancısı başladı ardından. Zaten iki haftadır bebegimi görmüyorum psikolojim bozuldusalı gününe de çok var inşallah akıntı kötü bir şey değildir
Teşekkür ederim canımDeğildir değildiiiir benim de azcık akıntım var araştırdım olur diyor bu haftalarda akıntı bence normal. Prof. Dr. Hüseyin Cengiz var 13. haftayı açıklıyor YouTube videosunda canım. Ben de 3 haftadır görmüyorum bebeğimi aşırı özledim haftaya görcez inşallah![]()
16 gün oldu ama bayram tatili girdi işte15 günde çıkar demişti bana doktor şehir hastanesinde ama ertesi güne çıktı. Tabii ki raporun oluşup oluşmadığını bilmiyorum belki o daha hazır değildir. Randevumu tam 15 gün sonrasına aldım. Sizin kaç gün oldu?
Ya normalde 2 haftada birdi fetal dna sonucum çıkmadı doktorum da çıkınca gel dedi o yüzden ilk defa 3 hafta olmuş olcak zor dayandım gerçektenTeşekkür ederim canımay seninde baya uzunmuş benim 15 günde bir oluyor kontrollerim iyi dayanıyon
![]()
Bencede haftamızla alakalı çünki adet günü yaklaşınca çekerdim bu sancıları şimdi ovulasyon günü ama sızlıyor akşam olunca belim . Demekki rahim büyüyor ve baskı yapıyor canımKokusuzdu ya aslında iki gündür idrar yolum tıkalı gibiydi açıldı sankibende dün ılık dusumu aldım bugün eşim yok tek korkarım yarın gelsin her akşam almaya çalışıyorum baya iyi geliyor. Benimde bu bi kaç gündür ara ara adet sancım oluyor demek ki normal bu haftada dediğin gibi. Bide bebeği ilk defa uzun süre görmedim daha Salı görecem ya özledim hamile değilim sanki diyorum
![]()
Aşkım bende 12 haftama kadar inat ettim ama baktım ağrılarım artık titretiyor vücudumu geriyor başladım içmeye bu ikinci parol oldu . Benim almanyadaki doktorum içme diyor , türkiyedeki doktorumda o agrılar vücudunu gerer iç sabah 1 akşam 1 paroladan birşey olmaz diyor . Bende 12 yi geçirdikten sonra içemeye başladım bebek biraz büyüsün diye sabr ettim . Bu arada bir çok yerde okudum ve duydum erkek bebek baş ağrısını yaparmış şiddetli şekilde . Bende çarşamba kan verdim inşallah sağlıklı gelirde cinsiyete çıkıcakEeee düğüne de zor gidersin yüksek ses insanı daha da rahatsız ediyor. Kız valla şöyle ağrıyı acıyı çekmeyen bilmez nasıl ağrı olduğunu inşallah bu son olur bir daha çekmeyelim ağrı sızı. Eşim de dediğini söyledi 13 haftalık oldu artık bebek iç bir tane böyle ağrı çektikçe strese sokuyorsun bebeği dedi. Şimdi bi kahve daha içiyorum açık havada kesmezse içeyim içime dert oluyor her iki türlüsü
Aynen. Doktoruna bunu söyle endişeleniyorum bekleyemiyorum diye doktorlar kabul ediyor zatenYa normalde 2 haftada birdi fetal dna sonucum çıkmadı doktorum da çıkınca gel dedi o yüzden ilk defa 3 hafta olmuş olcak zor dayandım gerçektenayda 1 falan dayanamam ben hahah zor
Aynen öyle hareketleri hissetsek rahatlarız en azındanBencede haftamızla alakalı çünki adet günü yaklaşınca çekerdim bu sancıları şimdi ovulasyon günü ama sızlıyor akşam olunca belim . Demekki rahim büyüyor ve baskı yapıyor canımiki haftalar güzel oluyor ya büyümüş göründe dünyalar senin oluyor
ben fetal verdim çarşamba günü stresle sonuç bekliyorum .. ama o doktora gitmeyince hamile değilmiş hissi normal aşkım çünki henüz hissedemiyoruzya kaygılıyız ama onlar aslında içeride baya hareketliler
Haklısın aslında banada erkek dediklerinde odaklanamadım değişir diyeDeğişebilirben tamamen kıza odaklanmadım şu an belki değişir diyorum daha haftası küçük ya, kesin bir sonuc da yok sadece tahmin
![]()