Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
Hayır yok. Fetal zaten en kesin sonuçları veriyor ayrıca ikili üçlüye gerek yok. Ama ikili yaptırıp da fetal yaptırmak zorunda kalanlar oluyor. İkilide %45-50 gibi doğruluk oranı var fetalde 95 sanırım.
Bence de yok eşime söyledim ikiliyi yaptırmayalım diye ama doktor daha bilir diyor asla doktorun lafından cıkmıyor. 🤦🏽‍♀️
Bakalım napıyolarsa yapsınlar ya belimin ağrısından gebermişim direnecek gücüm yok😂

Bir de kızlar benim fitil normalde günde 3tü. 8, 16 ve 24.saatlerde yapıyordum. Şimdi 2ye düştü 8 ve 24te mi yapayım yoksa 12 saat mi koyayım araya siz nasıl yapıyorsunuz 😂
Benim önceki gebeliğim tüp bebekti. Günde 3 defaydı sonra 12 saatte bir şeklinde oldu.

ben de bioderma atoderm kullanıyorum çok iyi geliyo bana hem nemlendirici hem temizleme jeli(pembe olan)
Ben de temizleme jeli olarak onu kullanıyorum bioderma sensibio defensive diye bi nemlendiricisi var bende birde kapalı paket içeriği güvenliyse ben de onu kullanmak istiyorum ama bilemedim, çöplük olmuş bütün içerikler

Bence de yok eşime söyledim ikiliyi yaptırmayalım diye ama doktor daha bilir diyor asla doktorun lafından cıkmıyor. 🤦🏽‍♀️
Bakalım napıyolarsa yapsınlar ya belimin ağrısından gebermişim direnecek gücüm yok😂
Siz doktora tekrar danışın bence yanlış anlamış olabilirsiniz. Bize hiç ikili üçlü taramadan bahsetmedi bile sadece fetal dna önerdi. Ben de sordum ikili üçlü taramaya gerek yok ben önermiyorum çok kafa bulandırıyor dedi. Sadece 11.haftada ultrasonla ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıcaz çünkü ense kalınlığı kalp böbrek hastalığı gibi durumlarda fikir verir bize Fetal Dna da sadece genetik hastalıklara bakılıyor dedi.

Siz doktora tekrar danışın bence yanlış anlamış olabilirsiniz. Bize hiç ikili üçlü taramadan bahsetmedi bile sadece fetal dna önerdi. Ben de sordum ikili üçlü taramaya gerek yok ben önermiyorum çok kafa bulandırıyor dedi. Sadece 11.haftada ultrasonla ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıcaz çünkü ense kalınlığı kalp böbrek hastalığı gibi durumlarda fikir verir bize Fetal Dna da sadece genetik hastalıklara bakılıyor dedi.
Bizim doktor fetalden hiç bahsetmeyip direkt ikili test yapcaz dedi, biz fetal istedik onu da yaptırırsınız dedi anlamadım ben ya gidince netleştiririz

Hofff 🤣🤣 ya ilk transferden sonra kız olacak diye geziyordum ama birden kayboldu çok erkek annesi hissetmeye başladım 😬 bakalım yaaa
Bende kendimi bildim bileli oğlum olacak diye düşünürdüm adı bile hazır cümle alem bilir 😂 ama ilk kez ultrasonda hareket ettiğini falan görünce ne yalan söyleyeyim içime kız doğdu. Kız gibi salınıyodu😂
Sağlıkla gelsinler de cinsiyet tahmini hayatın süsü. İkisine de canımı veririm yeter ki sağlıkla doğsun😂😂

Kızlar hamilelikte hangi şampuan kozmetik cilt bakımı vs ürünlerini kullanıyorsunuz acaba? Her şey çok kimyasal 😔
Uzun zamandir kimyasaldan uzak yaşamaya çalışıyorum. Iva natural diye bi marka var onun ürünlerinden memnunum. Organik kozmetik sertifikalı ürünleri. Özellikle peeling ihtiyacınız varsa üzüm çekirdeklisi harika. Ve fiyatlari uygun. Diş macunu florur olmayan Diş macunu tercih ediyorum. Hamilelikte de bu önemliymiş cokca. Şampuanla %100 dogal olanları ne yazikki kullanamıyorum kopurmeyince çok haz alamadım.

Yap ben arkandayim diyorsan koydurucam ikinciyi 🤣🤣 doktora sakasiz sorma planim var, dogumdan en az ne kadar sonra ikinci transferi onayliyorsunuz hekim olarak diye🥹 ama esim pek kardes istemiyor gibi onu ikna etmem gerekecek🤣 kendisi uc kardesler ve ikisinden de dertli hep kiclarini toplayan benim kocam🤣🤣 kardes = bela onun icin sjdjjfjf
Yap kız beraber büyür giderler bakma sen kocana🤣 Bende ilkini sağ salim doğurup büyütebilirsem bir yaşını geçerekten ikicinin çalışmalara başlıcam o zaten anca bikaç seneye tutar yine 🤣

Yap kız beraber büyür giderler bakma sen kocana🤣 Bende ilkini sağ salim doğurup büyütebilirsem bir yaşını geçerekten ikicinin çalışmalara başlıcam o zaten anca bikaç seneye tutar yine 🤣
Ben bu sefer nasipse hic ugrasmadan direkt transfer edin cocugumu bana yillardir donuk bekliyor diycem🤣 o strese bir kez daha katlanamicam. Hos doktorum israrla senin ikinci dogal olucak hocam dedi dersin diyor🤣🤣

Back
X