Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ben de 10 kilo aldım yaa herkes normal değil son aylar zaten kafadan 7-8 kilo alacaksın diyor . Çok moralim bozuldu. O moralle gittim bir hamburger daha yedim 🥴 İşler çığırından çıkıyor bende nasıl ağzımı tutucam bilmiyorum.
Biraz dikkat etsen almazsın bence . Alsan bile zaten bebeğe gidiyor bundan sonrası daha çok .😅 millet moral bozmak için var boşver

Emzirme sütyeni çok kaliteli mi alıyorsunuz penye pamuklu almak yeterli mi? Kullanıp memnun kalanlar ya da almış olanlar linklese negzel olur :KK72:
Canim lcwden alıp memnun kalmıştım ilkinde gayet yeterli gelmişti. Yine lcw gidip bakıp alıcam. Bir araştır istersen ❤️

Kaç tane yeterli olur canım?
2-3 tane yeterli olur canım şimdilik. Yıkanıp değiştirmek için yeterli gelmişti. Yetmezse ilave alırsın yine kuzum. ❤️🥰 Emzirme atleti de almıştım ben başka yerden hiç kullanisli gelmedi bana sen sever misin bilmem tabi ama ben sevememistim. Sütyen daha pratik oldu. ❤️🥰

Emzirme sütyeni çok kaliteli mi alıyorsunuz penye pamuklu almak yeterli mi? Kullanıp memnun kalanlar ya da almış olanlar linklese negzel olur :KK72:
E bebekten idaretenlik almıştım daha göğüslerim büyür belki diye. 3 tane aldım dönüşümlü kullanıyorum. Oldukça memnunum. 🥰

Kızlar ya bugün arkadaşıma gitmiştim hiç bi şey yapmadım hatta tüm gün oturdum nerdeyse. Sadece akşam üzeri çocuğuyla oyun oynadık kucağıma falan da almadım. Öyle saklambaç gibi bi oyundu. Aslında koşmadım yorulmadım falan ama oynarken bi ağrı girdi sağ kasığıma. Sonra oturdum geçti gibi oldu. Eve geldim. Ağrım çok fazlalaştı. Akıntı, lekeleme vs gibi bi durum yok. Çok şükür bebişimin hareketlerini de hissediyorum. Ağrı otururken ya da yatarken çok yok ama ayağa kalkınca sanki böyle sağ bacağımı yürümek için atınca sağ yumurtalıkm kısmında bi ağrı hissediyorum güçlü. Eşim de yok bir kaç günlüğüne şehir dışına gitti iş için. Arkadaşım kalıyor bende. Doktora gitsem mi şimdi yoksa yatsam da gece tuvalete falan kalktığımda ağrım artarsa mı gitsem bilemedim. Biraz endişe ettim daha önce yaşadığım ağrılara pek benzemiyor

Kızlar ya bugün arkadaşıma gitmiştim hiç bi şey yapmadım hatta tüm gün oturdum nerdeyse. Sadece akşam üzeri çocuğuyla oyun oynadık kucağıma falan da almadım. Öyle saklambaç gibi bi oyundu. Aslında koşmadım yorulmadım falan ama oynarken bi ağrı girdi sağ kasığıma. Sonra oturdum geçti gibi oldu. Eve geldim. Ağrım çok fazlalaştı. Akıntı, lekeleme vs gibi bi durum yok. Çok şükür bebişimin hareketlerini de hissediyorum. Ağrı otururken ya da yatarken çok yok ama ayağa kalkınca sanki böyle sağ bacağımı yürümek için atınca sağ yumurtalıkm kısmında bi ağrı hissediyorum güçlü. Eşim de yok bir kaç günlüğüne şehir dışına gitti iş için. Arkadaşım kalıyor bende. Doktora gitsem mi şimdi yoksa yatsam da gece tuvalete falan kalktığımda ağrım artarsa mı gitsem bilemedim. Biraz endişe ettim daha önce yaşadığım ağrılara pek benzemiyor
Sırt üstü değil de yan yat dinlen bir süre. Ters hareket yapınca ve yorulunca bazen çok gülünce de bana sancı giriyor. Umarım bişiy yoktur sende de. Yine de takip et kendini. Hareket ediyosa sorun yok. Karnında baskı sertleşme veya alt kasıklarda rahim ağzı oluyor, orada ağrı hissedersen için rahat eder istersen taksiye atlar bi baktırırsın. Haberdar et. Bişiy yoktur inş dinlen bolca

Bu gece iyice dinlen düzgün yatış pozisyonuna dikkat ederek. Yarına bahsettiğin gibi güçlü ağrı geçmezse doktora git aklında kalmasın o düşünce insanın içini kemirir, huzursuz olma boşuna. 🙏

Merhaba 24 haftada olup ara ara şakaklarda baş ağrısı yaşayan var mı
Enseye Soğuk kompres iyi geliyor, ara ara bende de oluyor, 28.deyim başından beri arada bı hissettiriyor. Baş ağrısıyla birlikte gözde ışık çakması falan oluyorsa tansiyon takibi yap, sıkıntı çıkarsa doktoruna bildirmende fayda var

Çok soriii birde kendimden aşırı eminim :D hamileliğime ver lütfen :D

Doktor ne dedi? Testleri tekrar ettiler mi?
Yahu ne demek bende zaman zaman bissuru kişiyi karıştırıyorum hamilelik kafası bambaşka bilmezmiyim :halay:
Link nasıl ekleniyor bilmiyorum ama ben NBB nin pamuklu emzirme sütyeni ni aldım geçen hafta çarşıdan yıkadım giydim şuan memnunum temmuz annesi olacagimizdan pamuklu terletmeyecek rahat bir sütyen hamileliğin ilk haftalarında hata yapıp e bebekten de almıştım ama çok büyüdükleri için artık olmuyo 😂sütten sonra nasipse kullanırım onu ama NBB kadar rahat değil

Enseye Soğuk kompres iyi geliyor, ara ara bende de oluyor, 28.deyim başından beri arada bı hissettiriyor. Baş ağrısıyla birlikte gözde ışık çakması falan oluyorsa tansiyon takibi yap, sıkıntı çıkarsa doktoruna bildirmende fayda var

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tansiyonumu düzenli olarak sabahları ölçmeye çalışıyorum genelde 9/6 seviyelerinde. Ağrım göz çevremde şakaklarımda alnımda yoğunlaşıyor. Aslında 2-2.5 litre de su içiyorum ama bilemedim. Sağolun deneyeceğim 🙏🏻

Kizlar bakın bebeme battaniye örmeye başladım nasıl teyzeleri 🥰
bende yapmıştım aynı modeli ama elimde sarı renk vardı onunla yaptım diğerleride arkadaşım yaptı yazın nasıl örteceğiz bilmiyorum ama aşırı heves ettik

Eklentiler

• IMG-20250325-WA0000.webp
    IMG-20250325-WA0000.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20250325-WA0001.webp
    IMG-20250325-WA0001.webp
    94,3 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20250310-WA0020.webp
    IMG-20250310-WA0020.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 22
arkadaşlar taşınıcaz ev bulduk gibi. Kiralar çok yüksek inş hallledebiliriz dualarınıza ihtiyacım var. Kolaylıkla halledelim herşeyi amin
bende taşınıyorum yarın eski bina olduğu halde 24 bine tuttuk ama bana en çok batan emlakçıya verdiğim 24 bin oldu

bende taşınıyorum yarın eski bina olduğu halde 24 bine tuttuk ama bana en çok batan emlakçıya verdiğim 24 bin oldu
Bizim de eski sayılır ama depozito vermeyeceğiz onun yerine duşakabin yenileyip biraz tadilat yaparız. Napalım 40 50 bin kira veremeyiz. Bize de 28 dediler tekrar pazarlık yapacağız bakalım.
Allah yardımcımız olsun

Kan sulandırıcı kullanan var mı acaba?
sabah bulantısında hafif pembe balgam çıkardım hafif kanlıydı. Bi sıkıntı yoktur inş. Sormalı mıyım doktora ilaca başlayalı 3. Gün. Detaylıda uterin arter direnci geçmemiş olunca kan sulandırıcı başladı perinatoloji.
Prilam bittiği için dün gece alamadım sabah da böyle bişey yaşadım. Endişelenmeli miyim mide kanaması yapıyor mu ki bu ilaç?

Benimde geçenlerde oldu bir anda kalkış bir anda oturma da agrıları tetikliyor hicbirsey yapmadım sadece uzandım bir agrı bildigin yürüyemiyorum ama dinlenince gecti şükür sen nasıl oldun canım gecti mi agrıların ?

İkinci yada üçüncü çocuğu olacak anneler ilk çocuklarınız için hediye hazırlayacak mısınız?
Abiler 9-10 yaşında. Özel bebek hediyesi düşünmedim ben. Ama bisiklet alacağız yazın kullansınlar diye. Bi hediye olacak ☺️ birde doğum zamanı foto çekilirken güzel çıksınlar diye beyaz tişört kot şort ayarlıycam o kadar.

Kızlar bebeklerin cinsiyeti az çok belli olmuştur sizlerin .Ben kiz bebek istiyorum öyle Bi hayalim var şuan hamileyim tabi Allah bilir her şeyi ama Bi kaç teoride yumurtlamadan 3 4 gün evvelki iliskide kız bebek olur diyordu ona göre planladim. Sizin bebeklerin cinsiyeti bu teoriye uyuyormu? Erkek bebek mi bekliyorsunuz kız bebek mi kız bebekse benim söylediğim teoriye uyuyormuş?
Kız bebek olması için beslenmeden yumurtlamaya, ilişki sonrası sağa yatmaya, kız duası okuma vs artık hangi seçenekler hurafeler varsa hepsini yaptım. Sonuç: 3.oğlum geliyor 😅 en hayırlısı buymuş demekki diyorum.

Kan sulandırıcı kullanan var mı acaba?
sabah bulantısında hafif pembe balgam çıkardım hafif kanlıydı. Bi sıkıntı yoktur inş. Sormalı mıyım doktora ilaca başlayalı 3. Gün. Detaylıda uterin arter direnci geçmemiş olunca kan sulandırıcı başladı perinatoloji.
Prilam bittiği için dün gece alamadım sabah da böyle bişey yaşadım. Endişelenmeli miyim mide kanaması yapıyor mu ki bu ilaç?
Günaydın canım ben kullanıyorum, bahsettiğin gibi bir durum yaşamadım. Mide kanaması daha farklı şekilde sonuç gösterir diye biliyorum. Boğazın tahriş olmuş olabilir mi?

Back
X