Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    9
Planimiz o yonde, bu bebis felegimizi sasirtip bizi tovbe ettirecek yaramazlikta kuduruklukta olmazsa sayet🤣 en azindan 35 e kadar ikinciyi de dogurmak isterim🥰 eskiden planim 30 a kadar iki dogurmakti, kocamla benim ureme sorunlarimizi bilmiyodum o zamanalr tabi ahdjdjdp
Hayırlısı böyleymiş demek kii yaramaz da olsa yap benim oğlum var yaa allahım ne yaramazdı ne yaramazdı inan var ya banyoya gidip havlu dişleyerek ağladığımı biliyorum 5 yaşına kadar bana kök söktürdü şimdi bi görsen mülayim efendi sessiz sakin bişey oldu yani demem o ki geçiyor hayatım biraz deliyor ama yine de geçiyor sen yap 🤣

İşte bizim çekim o yüzden fake olacak😂😂😂 Senin eşindeki takıntı, bizde bende+eşimde var, duble😬😬Ben mavili bişiler görürsem o an yalandan sevinemem yani huyumu biliyorum😂😂🤭🤭 sonra zaman içinde alışırım orası ayrı konu da, o an ki anı sevimli olmaz yani🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤓 eşimin normalde sosyal medyayla çok işi olmaz, daha dogrusu vakti olmaz. Şuan her gün en az 50 tane kız bebek reels atıyor abartısız 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Yaa bizde allahtan ben cok notrum🤣hatta bazen erkek bebislere ekstra kanim kayniyor🥰 ben ziplarken kocam aglayabilir o yuzden ahdjjdj
Ama soyle dusun bunca isteginize bir de kiz cikarsa o ogrenme aninizi ikiniz de olsaniz kayda alin bence😍 kocan muhtemelen soka girer 😬🤣

İşte bizim çekim o yüzden fake olacak😂😂😂 Senin eşindeki takıntı, bizde bende+eşimde var, duble😬😬Ben mavili bişiler görürsem o an yalandan sevinemem yani huyumu biliyorum😂😂🤭🤭 sonra zaman içinde alışırım orası ayrı konu da, o an ki anı sevimli olmaz yani🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤓 eşimin normalde sosyal medyayla çok işi olmaz, daha dogrusu vakti olmaz. Şuan her gün en az 50 tane kız bebek reels atıyor abartısız 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Sende ona minik baba oğul videoları at biraz direnci kırılsın 😂 bizimki de kız istiyor ama ben onu öyle bi kodladım ki erkek olursa da iyi olur ya demeye başladı😁

İlk defa dün uyutmadı valla.🥺
Aynen masaj iyi geliyor ovduruyorum sürekli. Belimdeki kemik ağrıyor genişlemeye mi çalısıyo acaba
Daha bu bebisler buyudukce tum pelvik kaslarimiz agriyacak, cati genisledikce🥹 neyse 32 haftadan sonra dertleniriz o kisma ahhsjds

Hayırlısı böyleymiş demek kii yaramaz da olsa yap benim oğlum var yaa allahım ne yaramazdı ne yaramazdı inan var ya banyoya gidip havlu dişleyerek ağladığımı biliyorum 5 yaşına kadar bana kök söktürdü şimdi bi görsen mülayim efendi sessiz sakin bişey oldu yani demem o ki geçiyor hayatım biraz deliyor ama yine de geçiyor sen yap 🤣
BUrcu ne aşko

Yap ben arkandayim diyorsan koydurucam ikinciyi 🤣🤣 doktora sakasiz sorma planim var, dogumdan en az ne kadar sonra ikinci transferi onayliyorsunuz hekim olarak diye🥹 ama esim pek kardes istemiyor gibi onu ikna etmem gerekecek🤣 kendisi uc kardesler ve ikisinden de dertli hep kiclarini toplayan benim kocam🤣🤣 kardes = bela onun icin sjdjjfjf

Yap ben arkandayim diyorsan koydurucam ikinciyi 🤣🤣 doktora sakasiz sorma planim var, dogumdan en az ne kadar sonra ikinci transferi onayliyorsunuz hekim olarak diye🥹 ama esim pek kardes istemiyor gibi onu ikna etmem gerekecek🤣 kendisi uc kardesler ve ikisinden de dertli hep kiclarini toplayan benim kocam🤣🤣 kardes = bela onun icin sjdjjfjf
Kocan da ister ya tek çocuk daha zor inan ki 🤣

Yaa bizde allahtan ben cok notrum🤣hatta bazen erkek bebislere ekstra kanim kayniyor🥰 ben ziplarken kocam aglayabilir o yuzden ahdjjdj
Ama soyle dusun bunca isteginize bir de kiz cikarsa o ogrenme aninizi ikiniz de olsaniz kayda alin bence😍 kocan muhtemelen soka girer 😬🤣
Aynen canım çekmek lazım mutlaka. Zaten tüm kontrollerimiz kamera kayıtlı baştan sona 😂😂😂

Ecowell dus jeli siparis ettim canim dun. Sampuanda da yillardir paraben sls sulfat icermeyen ne bulursam onu aliyorum acikcasi. Mineral gunes kremi badger aldim, diger cilt bakim urunlerimi krijen bade natural gibi organik markalarla degistim. Dogal yuz mistlerini cok seviyorum gulsuyu mersin suyu gibi tonik maksatli badeninkiler guzel oluyor. Krijenden kati sac sabunu bakabilirsin onlar da cok iyidir hep. Cok fiyatli da degiller hicbiri ustelik😬
Teşekkür ederimm
Ben de loccitane kullanıyordum bir aralar enfes kokuyor ve doğal içerikleri var ama inanılmaz pahalanmış 🥲 dediğin markalara da bakacağım

Sende ona minik baba oğul videoları at biraz direnci kırılsın 😂 bizimki de kız istiyor ama ben onu öyle bi kodladım ki erkek olursa da iyi olur ya demeye başladı😁
Ahaha bende yok ki o kod, onu da kodlıyım😬😬🤓🤓🫠🫠 biz yaa havalara uçacagız, yada hmm peki madem olsun sagıklı dogsunda diyip bir kabullenme sürecine gireceğiz ahahahah😬😬

Aynen canım çekmek lazım mutlaka. Zaten tüm kontrollerimiz kamera kayıtlı baştan sona 😂😂😂
Gecen gun doktor esime diyor ki X’cim kaydi hala baslatmadin, Simlumina basinin etini yemeden videoya al 🤣 esim de alik alik ekrana buyulenip bakmaktan her seferi son on sn hocam cok pardon kapamadan cekebilir miyim diyor🙈 hep sonda akil ediyoruz biz🙈🙈😬

Teşekkür ederimm
Ben de loccitane kullanıyordum bir aralar enfes kokuyor ve doğal içerikleri var ama inanılmaz pahalanmış 🥲 dediğin markalara da bakacağım
Ben de loccitane lavanta serisi kullanirdim hep,cok agir geliyor artik kokusu🙈 ecowell i dun 340 tl ye aldim bence o da cok uygun sayilmaz ama hem yerli hem temizmis o yuzden merak edip aldim

saç boyatmayı düşünüyo musunuz kızlar balyaj falan veya
Amonyaksiz organik boyayla dogum oncesi kismetse bir tur boyatirim diye dusundum😬 ama balyaj icin oryel sart, o da cok agir kimyasal malesef🥹 kimi doktor bir sure sonra musade ediyor gerci. Ortalama boyanin zarari yirmi gunde idrarimizla anca atilirmis vucuttan, o yuzden cok cok zorlanmazsam elletmem diye dusundum. Yoksa kafam su an bembeyaz en son 10 subatti transfer oncesi boyattim kendi rengine 🤣 kepaze gibiyim

Gecen gun doktor esime diyor ki X’cim kaydi hala baslatmadin, Simlumina basinin etini yemeden videoya al 🤣 esim de alik alik ekrana buyulenip bakmaktan her seferi son on sn hocam cok pardon kapamadan cekebilir miyim diyor🙈 hep sonda akil ediyoruz biz🙈🙈😬
Ay ben sürekli uyarmasam bizimkilerde alıklaşıyor, kız kardeşimle eşim oluyor hemen birini tembihliyorum başlat diye

saç boyatmayı düşünüyo musunuz kızlar balyaj falan veya
Evet canım ben en son 25 ocak boyamıştım. Zor dayanıyorum, organik boyayacak kuaförüm yıllardır tüm hamileleri boyadıgı boyaymış, 12. Haftadan sonra, ki bir 15 i deviririm gibi, boyayacagım ben. Doguma kadar her ay olmasa bile 2 ayda 1 boyarım.

Benim doktorum iki hafta sonra ikili test için çağırdı, fetal dnayı da o zaman yapcaz. Ama ben anlamadım fetal yapınca gerek var mı ikili taramaya
Hayır yok. Fetal zaten en kesin sonuçları veriyor ayrıca ikili üçlüye gerek yok. Ama ikili yaptırıp da fetal yaptırmak zorunda kalanlar oluyor. İkilide %45-50 gibi doğruluk oranı var fetalde 95 sanırım.

Back
X