Aa şimdi baktım da benim dediğim bundan değilmiş ya 4 yaşa kadar kullanılabiliyormuş hem bu mantıklıBunu almayı düşünüyorum, kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3402427
Ben de açıkcası tenteli olanlardan düşünmüştüm, güneşi de korur gibi geliyor en azındanBen bunu çok kişide gördüm ama almadım canım bunlarda kg sınırlaması var o kadar para vericem bir yaz kullanıp daha kullanamayacak diyeama şu herkesin bildiği uçuk rakamlı kolluklardan bizde de var aşırı güzel suyun üstünde tutuyor gerçekten. Şimdi bu yaz napıcaz bilmiyorum sırayla mı sokucaz bir tane daha mı alıcaz yüzme mi öğreticez hiç bilmiyorum
Evet evet tenleri çok hassas çünkü uv korumalı mayoda şart bende alırsam böyle bir şey alırım. Ama kollukları kesin alın bence ileriye yatırımlık indirim filan olursa ondan çok memnunuzBen de açıkcası tenteli olanlardan düşünmüştüm, güneşi de korur gibi geliyor en azından
Tenteli olanlara baktım da çok kaliteli gibi gelmediler bana bir tane beğendiğim vardı fiyatı çok uçuk bir de ben mayosunu uzun kollu ve şapkalı alacağım acaba dedim böyle bir şey mi alsamAa şimdi baktım da benim dediğim bundan değilmiş ya 4 yaşa kadar kullanılabiliyormuş hem bu mantıklıama bence kolluk aldıysan çok gerek olmayabilir de ya da üstü korunaklı var güneşten koruması adına onlara da bakabilirsin
Uv mayo için de beni linkler misiniz
Ben de bundan almayı düşünüyorum, güneş kremi mayo hepsi hazır. Bu ve güneş gözlüğü kaldıBunu almayı düşünüyorum, kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3402427
Ben şunları çok beğendim üsttekinin bedeni kalmamış ama sanırım hm’den alcamUv mayo için de beni linkler misiniz
Aa yanlış bakmışım üsttekininde bedeni varmış 6-12 olur bizim bebeklereBen şunları çok beğendim üsttekinin bedeni kalmamış ama sanırım hm’den alcam
Favorilediğim iki mayoyuda talan etmişlerUv mayo için de beni linkler misiniz
Uzun Kollu MayoUv mayo için de beni linkler misiniz
Aa yanlış bakmışım üsttekininde bedeni varmış 6-12 olur bizim bebeklere
Süpersiniz kızlarUzun Kollu Mayo
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1208493003.html
Uzun Kollu Mayo
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1108870007.html
Ya evet ekranın yarısı kapalı ben de sinir oldumBu siteye ne olmuş ya yarısında reklam çıkıyor kapatamıyoruz dabir şey yazasım gelmiyor saçma sapan iş
Ben 6-12 almayı düşünüyorum tabi bedeni yakalarsamSüpersiniz kızlarteşekkür ederim.
Ben de bunlara bakmıştım . Bizim bebelere 6-12 olur dimi zaten kalıpları büyük oluyor hm nin
Yaa reklam olsun da bunu kapatamıyoruz çok gıcık oldumYa evet ekranın yarısı kapalı ben de sinir oldum
Yorumlarına dikkat et canım, bazıları dönüyormuş denizin içinde. İlk paylaştığın baya güvenliymiş, ben onu alacağım yüksek ihtimalle
Ah benim aldığım bitmiş ama geçenlerde bir doktor anne şöyle bir şey paylaşmıştı, ki sonra düşününce bana da mantıklı geldi. Ama mayo aldım diye şey etmedimUv mayo için de beni linkler misiniz
Süpersiniz kızlarteşekkür ederim.
Ben de bunlara bakmıştım . Bizim bebelere 6-12 olur dimi zaten kalıpları büyük oluyor hm nin