2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Kızlar bi sorunum var sağlık ocağı özel aşılar denk geldiği zaman aşıları erteleyip duruyor en az 2 hafta olması gerekliymiş aralarında daha çocuk 4. Ay aşılarını olamadı çarşamba günü olacak. Rotayı geçen hafta hasta olduğu içni yaptırmadık bende bu erteleme olayını doktoruna yazdım bari rotayı erteleyelim diye. Sağlık ocağının ertelemesini anlamsız buluyor ertelenmez arka arkaya olunca bir sıkıntı olmaz dedi. Ben kime inanacağım şimdi. Bu aralar çok rota salgını olduğunu yazmış doktoru bu arada ertelemeyelim dedi

Ben de açıkcası tenteli olanlardan düşünmüştüm, güneşi de korur gibi geliyor en azından

Eklentiler

• IMG_0993.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 42
Ben de açıkcası tenteli olanlardan düşünmüştüm, güneşi de korur gibi geliyor en azından
Evet evet tenleri çok hassas çünkü uv korumalı mayoda şart bende alırsam böyle bir şey alırım. Ama kollukları kesin alın bence ileriye yatırımlık indirim filan olursa ondan çok memnunuz

Tenteli olanlara baktım da çok kaliteli gibi gelmediler bana bir tane beğendiğim vardı fiyatı çok uçuk bir de ben mayosunu uzun kollu ve şapkalı alacağım acaba dedim böyle bir şey mi alsam

Uv mayo için de beni linkler misiniz
Ah benim aldığım bitmiş ama geçenlerde bir doktor anne şöyle bir şey paylaşmıştı, ki sonra düşününce bana da mantıklı geldi. Ama mayo aldım diye şey etmedim şu an mayo bez giydireceğiz ya, o yüzden tulum mayo yerine sadece uv korumalı mayo üstü almak daha mantıklı. Giy çıkar olayı daha kolay olur diye

Süpersiniz kızlar teşekkür ederim.
Ben de bunlara bakmıştım . Bizim bebelere 6-12 olur dimi zaten kalıpları büyük oluyor hm nin

Decathlon a da bakabilirsin. Sadece üst olarak da uv filtreli deniz tişörtleri satılıyor. Deniz şapkası vb. de.

Bu arada tabii mayo bez de almak gerekecek, biz beş sene önce sleepy almıştık ama hiç memnun kalmadım, almadan önce araştırmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…