Rica etsem içeriğinde ne var paylaşabilir misiniz6 aya kadar 0.5 ml dedi canım
Ben kutusunu atmış ama netten buldum canım , ben damla olarak saymadım açıkçası doktorumuz 6. Aya kadar 0.5 ml sonrası için 1 ml dediRica etsem içeriğinde ne var paylaşabilir misiniz
Bize demiron diye bir demir verdi bizde o gün için hemen aldık ama anlaşmalı galiba doktorun verdiği marka onun içeriği hiç içime sinmedi ocean alıp vermek istiyorum bende.
Birde 10 damla dedi ama kaç damla yapıyor acaba 0.5 ml
Markaya göre verilen damla sayısı değişiyor. Ocean da bebek kilosu x 2 kadar damla veriliyor 0.5 ml 8-9 damla kadar ediyor ocean daRica etsem içeriğinde ne var paylaşabilir misiniz
Bize demiron diye bir demir verdi bizde o gün için hemen aldık ama anlaşmalı galiba doktorun verdiği marka onun içeriği hiç içime sinmedi ocean alıp vermek istiyorum bende.
Birde 10 damla dedi ama kaç damla yapıyor acaba 0.5 ml
Arkadaşlar doktora gittim. Benim gibi anneler görürse diye yazıyorum. Bebeğin burnu küçük ve henüz burnunu boğazını temizlemeyi bilmediği için olabiliyormuş. Bir sorun yokmuş. Ama benim bebeğimde öksürük yoktu.Mukuslu ve gürültülü kaka normal değil mi? Ben bunun için hiç doktora gitmedim normaldir diye düşündüm hep. Bazen mukuslu bazen normal oluyor. Ama şu sürekli genzinde balgam var gibi hissi beni artık rahatsız etmeye başladı. Mukus da o yüzdendir diye düşünüyordum açıkçası. O tıkanıklık 6 aydan sonra geçer diyorlar. Üç ay daha zaman var herhalde. Çünkü öksürük sıkıntısı yok çok şükür. Burnu da temiz bu arada. Sadece geniz dolu
Çok çok teşekkür ederimm aslında sanki bu da çok masum değil gibi ama bakacağım
Bize de 10 damla demişti baktım bugün 0.5 ml ediyormuş. Ocean da öyle kullabilirim o zamanMarkaya göre verilen damla sayısı değişiyor. Ocean da bebek kilosu x 2 kadar damla veriliyor 0.5 ml 8-9 damla kadar ediyor ocean da
Erime emojisi de eklenmeli alttaki seçeneklere
Kahkaha attım
Ayrıca kim bu 2.el sophieleri alırki manyaklık demiştim ki çok mantıklıymış shshs
Kız bebenin başında ağlıyor ama öyle böyle değil kıyamadımKahkaha attım
Ben köşe bucak kaçırıyorum vallahi bir de köpeğe alamam
Bende ikinci el satılıyor mu acaba diye girdim valla çok satan varmışAyrıca kim bu 2.el sophieleri alırki manyaklık demiştim ki çok mantıklıymış shshs
Ama kesinlikle manyaklık. Ben de görmüştüm biri şey yazmış. Bir kaç ay kullandı tertemiz sjshsBende ikinci el satılıyor mu acaba diye girdim valla çok satan varmış
Tatlı olduğu kadarda kıskançErime emojisi de eklenmeli alttaki seçeneklere
Bencede saçmalık ikinci el alacağına hiç alma sonuçta ağzına sokuyor bebek.. ama benim işime yaradı şu an yoksa kızın elindekini kapacaktıAma kesinlikle manyaklık. Ben de görmüştüm biri şey yazmış. Bir kaç ay kullandı tertemiz sjshs
Ben bunu çok kişide gördüm ama almadım canım bunlarda kg sınırlaması var o kadar para vericem bir yaz kullanıp daha kullanamayacak diyeBunu almayı düşünüyorum, kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3402427