2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
6 aya kadar 0.5 ml dedi canım
Rica etsem içeriğinde ne var paylaşabilir misiniz 🙏🏻
Bize demiron diye bir demir verdi bizde o gün için hemen aldık ama anlaşmalı galiba doktorun verdiği marka onun içeriği hiç içime sinmedi ocean alıp vermek istiyorum bende.
Birde 10 damla dedi ama kaç damla yapıyor acaba 0.5 ml

Bize demiron diye bir demir verdi bizde o gün için hemen aldık ama anlaşmalı galiba doktorun verdiği marka onun içeriği hiç içime sinmedi ocean alıp vermek istiyorum bende.
Ben kutusunu atmış ama netten buldum canım , ben damla olarak saymadım açıkçası doktorumuz 6. Aya kadar 0.5 ml sonrası için 1 ml dedi

IMG_5867.jpeg

Markaya göre verilen damla sayısı değişiyor. Ocean da bebek kilosu x 2 kadar damla veriliyor 0.5 ml 8-9 damla kadar ediyor ocean da

Mukuslu ve gürültülü kaka normal değil mi? Ben bunun için hiç doktora gitmedim normaldir diye düşündüm hep. Bazen mukuslu bazen normal oluyor. Ama şu sürekli genzinde balgam var gibi hissi beni artık rahatsız etmeye başladı. Mukus da o yüzdendir diye düşünüyordum açıkçası. O tıkanıklık 6 aydan sonra geçer diyorlar. Üç ay daha zaman var herhalde. Çünkü öksürük sıkıntısı yok çok şükür. Burnu da temiz bu arada. Sadece geniz dolu 🤦
Arkadaşlar doktora gittim. Benim gibi anneler görürse diye yazıyorum. Bebeğin burnu küçük ve henüz burnunu boğazını temizlemeyi bilmediği için olabiliyormuş. Bir sorun yokmuş. Ama benim bebeğimde öksürük yoktu.

Markaya göre verilen damla sayısı değişiyor. Ocean da bebek kilosu x 2 kadar damla veriliyor 0.5 ml 8-9 damla kadar ediyor ocean da
Bize de 10 damla demişti baktım bugün 0.5 ml ediyormuş. Ocean da öyle kullabilirim o zaman ☺️ Bir d vitamini verdi onu almadım zaten resmen multivitamin gibi içeriği ve 800 ünite 🤦🏻‍♀️ demiri de bir an boşluğuma geldi almış bulundum

LadybirdDA LadybirdDA kuzu ben sana şey soracaktım. Dün unutmuşum.
Mamanın saatlerini yazıyorsun peki saati geldiğinde mama hazırlayıp veriyor musun? Yoksa Defne isteyince mi veriyorsun, saatleri öylesine mi yazıyorsun 😂

Kızlar bebelere yaz için nasıl simit alacaksınız kolluğu aldımda onun için küçük 8.ay sonrası kullanılıyormuş..üzerime link atarsanız sevinirim

Bunu almayı düşünüyorum, kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 3402427
Ben bunu çok kişide gördüm ama almadım canım bunlarda kg sınırlaması var o kadar para vericem bir yaz kullanıp daha kullanamayacak diye😂 ama şu herkesin bildiği uçuk rakamlı kolluklardan bizde de var aşırı güzel suyun üstünde tutuyor gerçekten. Şimdi bu yaz napıcaz bilmiyorum sırayla mı sokucaz bir tane daha mı alıcaz yüzme mi öğreticez hiç bilmiyorum😂

X