2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    270
Bende onu düşündüm aslında ama denizde biraz uzun kalırsam sorun olabilir mi acaba ? Çünkü oturur pozisyonda değil içinde sıkılma ihtimalini düşündüm açıkçası..
Zannetmiyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi. Diğeri denizde zaman geçirmeden ziyade yüzme mantığını öğretme amaçlı malum.

Zannetmiyorum ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi. Diğeri denizde zaman geçirmeden ziyade yüzme mantığını öğretme amaçlı malum.
Valla kararsızım ya biraz bekleteceğim alma işini ben kollukta aldım onunla yüzmeyi daha rahat öğrenir tenteli olanı geçici olarak düşünmüştüm

Seni etiket yapamadm niyeyse.. Şey aklıma geldi, senın oğlan tutamıodu dimi? Bak ben bu çıngırağın aynısını Eymene de almıstm.. Parmaklarını geçiriolar oyle oyle alısıo tutmaya.. Bizde de bi iki gundur tutmaya basladı bunu.. Ebebekte satılıo

Haha ya aslında annem geçen işte 5 gece bizde kalmıştı haftada bir de muhakkak görüşüyoruz ama herhalde iki günde bir görüşmek gerek. Buna da annemin kalbi dayanmaz dün onlara gittik yeni salon takımı yaptırdı kendine mimara Bade bir şey dökecek bir şey olacak diye ödüm koptu en son yere sofra serdi dediki kızım oyun hamurunu gel burda oyna

Ben seneye yaz vericem zaten tuvalet eğitimi 22 aylık filan vericem bu ne kardeşim bezini de geçtim artık temizlemekten bıktım hiç boşluk olmadı yüzme konusunda da aslında ders alsa çok iyi olur ama şuan ona vericek gerçekten bütçem yok. Bu okul işi canımı çok sıktı hala orda kaldım ben bugün aradım dedim sizcede çok fazla değil mi açıkçası başka yerlerle görüşmek zorunda kalıcam Dragos bölgesinde 350 binden aşağı okul yok diyor beni tek tek görüştürecek valla sinirimi bozdu erken kayıt içinde bir kaç yeri aradım kırtasiyeyi ve Eylül aidatını bu ay ödemem lazımmış. Araba için kredi çekmedik ama okul için çekmek gerekecek galiba

Evet evet bezler öyle hatta instagramda da anne olmadan önce bilseydim videolarında da görmüştüm sonras

Büyük kızımda kullanmıştım çok memnundum hala duruyor olması 2. Çocuk için çoğu şeyi sakladığım için sevindiriyor beni ama ikiz olunca 1 tane daha almak gerekicek
Redpanda11 yanından ayrılamıyosun zaten canım hiç dönme gibi tehlike yaşamadık biz
18 aylıkken myminibaby in kollukları çok iyi çok aşırı güvenli 3,5 yaşında hala kullandık 2 tane daha alıcak olmam üzüyor

Bende onu düşündüm aslında ama denizde biraz uzun kalırsam sorun olabilir mi acaba ? Çünkü oturur pozisyonda değil içinde sıkılma ihtimalini düşündüm açıkçası..
Üşütür diye çok uzun kalamıyosun canım zaten 8 aylık bebek için maks 15 20 dk yeterli yani ben kızımda o aylarda kaştaydım sıcaktı da denizde muhteşem kalamamıştık çok uzun yada benim evhamım bilemiyorum seneye onda sıkılıcak zaten kolluk gerekli olucak

Haha işte bende bir tane daha almam lazım ama benide çok üzüyor gerçi ben onu da dedeye aldırmıştım artık utanıyorum bir şey istemeye dün kızım anne ben büyüdüm sen işe git bana makyaj alırsın dedi haha gerçekten tek maaşla olacak işler değil artık bunlar

X2 masraf her şey, Allah yardımcın olsun ya evet hep yanında olacağız da ne bileyim, biz yazın ailece gideceğimiz tatiller dışında Karadenizde olacağımız için (e tabi bir de garantici oğlak burucu olmam etkisiyle) acaba diye düşünmüştüm. Ama yaşanmıyorsa öyle bir problem çok iyi. Çünkü hamileyken bu tenteliler hoşuma gidiyordu, güneşten korur diye ama öyle şeyler okuyunca diğerine yönelmiştim

Evet öyle yapacağım randevu aldım doktoruda rotayı 15 gün önce yaptırdım dersin dedi bizimde öyle 5. ay menenjit aşıları var sağlık ocağı yüzünden karman çorman oldu her şey

İyi yapmışsın. Önce hangisine randevu aldın anlayamadım gerçi ama ben olsam önce ASMye gider devlet aşılarını yaptırırdım, ondan sonra doktora gider rotayı yaptırırdım. Bu durumda asmye rota açıklaması yapmaya da gerek kalmazdı, bir de ben her zaman doktorun dediğine inanmayı tercih ederim, ama işkilli de bir insan olduğum için yarın öbür gün bir sorun olursa direkt doktor (yani sorun olmaz diyen kişi) muhattabım olsun diye rotayı devletten sonra yaptırırdım tani

Ayyy evet bu çok önemli. Gerçi gruptaki anneler zaten ilgili olduğu için bu grupta ama bazen en basit şeyler bile aklımızdan uçup gidiyor. Bir tanıdığım geçen yaz bebeği resmen kömüre döndürüp getirmişti tatilden, tabi doğal olarak bebek fena hasta olmuştu. Ayyy büyük konuşmak istemiyorum ama 5 aylık bebeği havuza sokmak falan bana biraz cahilce geliyor.

Özel aşılarını zaten doktorun kendisi yapıyor ama sağlık ocağı hemşireside kendi sistemine özel aşıları girip not alıyor o yüzden bilgisi oluyo hepsinden. Çarşamba günü sağlık ocağında 4. Ay aşıları olacak perşembe günüde çocuk doktoruna randevu aldım rota için o da onu yapacak. Zaten doktorla yazışmalarımızda var

Oo, anneannedeki rahatlığa bak, sen biri bebek öbürü bebeklikten yeni çıkmış iki torunlu kadınsın, mimara salon yaptırmak nedir, biz kanepenin kumaşını değiştiremedik korkudan
benim annem de çok özenir salonuna, evine. Ama yok öyle bedava anneannelik, babaannelik. Ben özelikle dökmeli bulaşmalı şeyleri (hamur, statik kum vb) ya parkta ormanda piknikte ya da anneannede oynatıyorum neyse ama seninki de çözüm bulmuş sonunda, hakkını yemeyelim

Dragosu bilmiyorum pek ama fiyatlar en az öyle değil mi zaten? Bence küçük çocuklar için bence en iyi okul en yakın okuldur(hatta tercihen yürüyüş mesafesi) ha tabii yakınlarda içinize sinen olmazsa düşünülür başka bir şey. Memnunsanız yine devam edersiniz bence buraya ama mutlaka önümüzdeki günlerde yakınlardaki okulların hepsini git bir dolaş, bir fiyat al. Hatta bu bahaneyle bebişi de annenannesine bırak. Görüşmelerden sonra çıkar bir kahve içersin hiç değilse, iki arkadaşını görürsün.

Baktın iyi gidiyor, Dragostaki okulları bitirince kartala bostancıya falan da bakarsın belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…