Kız git yaaBenimki tabak bardak ne varsa saldırıyor çok fena bir şey oldu. Ağzını kuş gibi açıyor kucağında oturduğu kişi yemek yiyorsa. Yanlışlıkla ağzına düşerek ek gıdaya başkayacak diye çok korkuyorum ahshs
Benim hala umudum vaaar
Benim kız uyursa hemen hayata gözlerimi yumucamOff hergün ikisinide uyutup hemen uyuyacagım deyip yine saat 11-12 oluyor öyle uyuyorum ve sabah uyandıgımda hep aynı şeyi söylerken buluyorum kendimi
Ay bu kızlar beni öldürcekAysoyasosu bir de pera kuş sessizliğe büründü ya, dönüşü muhteşem olacak
Artık sesini fark etti, sürekli bir şeyler anlatıyor mimiklerle beraber. Hadi o tamam. Bir de numaradan ağlamayı öğrendiönce bir uğraşıyor nasıl yapıyorduk onu der gibi, arada ağlıcam diye yanlışlıkla tükürüğünde boğuluyor falan, ardından da numaradan ağlamaya başlıyor
Ahha ama siz daha yeni girdiniz atağa. Ondandır, yani umarımKız git yaasenin bebenin maşallahı var ben resmen acı çekiyorum hahahhaha
Aa aynı benOff hergün ikisinide uyutup hemen uyuyacagım deyip yine saat 11-12 oluyor öyle uyuyorum ve sabah uyandıgımda hep aynı şeyi söylerken buluyorum kendimi
Ahahah gecen hafta pazartesi başladı bizim karab"atak"Benim kız uyursa hemen hayata gözlerimi yumucamvalla pert etti bugün dışarı çıkınca veya başka eve gidince uyku düzeni sekteye uğruyor ve acayip yoruluyorum
Off benim ikiside uyudu ben hala instagram senin kadınlar klubu benim site site geziyorumAa aynı ben
Mesela benim kız uyudu. Niye uyumuyorum bilmiyorum
Ben ikna oldum. Son mesajım valla bırakıp uyuyorumOff benim ikiside uyudu ben hala instagram senin kadınlar klubu benim site site geziyorumGece gözlerim yanarken anacagım bu saatleri
Vallahı kızımı okula yollarken çok heyecanlanıyorum uyuycam dıye ama nerde kafamı yastıga koyuyorum uyanıyo
Valla benim kız zaten kendi başına yerde durmuyordu o yüzden bunları yadırgamamAhahah gecen hafta pazartesi başladı bizim karab"atak"Allahım çocugu yere indiriyoruz ıngaaaaaaaaa dıye aglıyo . Yok bu benim oğlum olamaz imkanı yok
Allahım bi yerde okudum 8 günümüz kalmıştı inşallah doğrudur 8 e bile razıyım .
Ben ocean kullanıyorum doktorumuz onu tavsiye etti çoğu arkadaşta onu kullanıyor. Biz kabızlık yaşamadık ama kaka rengi ve kokusunda değişiklik olduKızlar merhabalar biz de demir ilacına başlayacağız ama kabızlık için en iyisi hangisi olur bana öneride bulunur musunuz
Benim düzende 9 da mama ve yatış 12 de tekrar beslenmesi var o arada uyumaya değmiyor diye vakit geçiriyorum. mesela kız şimdi anca uyudu şimdi saatini beklemeden yatsam 1 saat sonra geri kalkacağım… ağlamak istiyorumOff benim ikiside uyudu ben hala instagram senin kadınlar klubu benim site site geziyorumGece gözlerim yanarken anacagım bu saatleri
Vallahı kızımı okula yollarken çok heyecanlanıyorum uyuycam dıye ama nerde kafamı yastıga koyuyorum uyanıyo
Ek gıdaya geçicez zaten az kaldı, senin aklın bebişte kalmasın hiçTamam canım çok sağol. Evet evet ısıtmaktan kastım oydu aslında yanlış ifade ettim.bu iyi o zaman ya zaten çok süt var sayılmaz daha doğrusu hep az az böyle süt yabana gitsin istemiyordum iyi oldu
Canım özellikle üstüne git yanına ağzına doğru yaklaşıp yat ve bolbol öpüp uzunuzun bebek gibi agular sesler uuuu aaaa vvuuvvvv felanlar yap günün sonunda cevab verceektirAy bu kızlar beni öldürcek
Umarım sesi geri gelir, çok özledim evladımın sesini
Size de kaç damla dedi oceanda bende kullanıyorumBen ocean kullanıyorum doktorumuz onu tavsiye etti çoğu arkadaşta onu kullanıyor. Biz kabızlık yaşamadık ama kaka rengi ve kokusunda değişiklik oldu
6 aya kadar 0.5 ml dedi canımSize de kaç damla dedi oceanda bende kullanıyorum
Elbet dönecekler ya ne zaman bakalım dönmeye çalışıyor gibi yaptı bugün ama popoyu çevirmeyi bilemiyor sadece kafa ve kollar yana gidiyor gibi oluyorBenimki de nefret ediyor sayılır. Zaten dönme gibi de bir amacı yokşu anda durma sebebi de ayak dansı izlemesi size göstermiyim mikemmel ayaklarımı diye de çok uğraştım açı için