Ay evet. bir de bana iş makinesi reklamı çıkıyor ne alakaysa. Excavator teklifi alacağım birazdan, uygun bir şey yaparlarsa alayım, kenarda dursun, yarın öbür gün lazım olur belkiBu siteye ne olmuş ya yarısında reklam çıkıyor kapatamıyoruz dabir şey yazasım gelmiyor saçma sapan iş
Hemen tecrübenden faydalanayım, ben uzun kollu uv korumalı tulum mayo aldım. Sadece bu yeterli olur mu, yoksa yedek de almak gerekir miDecathlon a da bakabilirsin. Sadece üst olarak da uv filtreli deniz tişörtleri satılıyor. Deniz şapkası vb. de.
Bu arada tabii mayo bez de almak gerekecek, biz beş sene önce sleepy almıştık ama hiç memnun kalmadım, almadan önce araştırmak lazım.
Kızlar bi sorunum var sağlık ocağı özel aşılar denk geldiği zaman aşıları erteleyip duruyor en az 2 hafta olması gerekliymiş aralarında daha çocuk 4. Ay aşılarını olamadı çarşamba günü olacak. Rotayı geçen hafta hasta olduğu içni yaptırmadık bende bu erteleme olayını doktoruna yazdım bari rotayı erteleyelim diye. Sağlık ocağının ertelemesini anlamsız buluyor ertelenmez arka arkaya olunca bir sıkıntı olmaz dedi. Ben kime inanacağım şimdi. Bu aralar çok rota salgını olduğunu yazmış doktoru bu arada ertelemeyelim dedi
Hemen tecrübenden faydalanayım, ben uzun kollu uv korumalı tulum mayo aldım. Sadece bu yeterli olur mu, yoksa yedek de almak gerekir miçok küçük oldukları için denizden çıkınca direkt kurulayıp normal tişört vs giydiririm gibi düşündüm. Tekrar girinceye kadar da zaten mayo korumuş olur herhelde
Ah benim aldığım bitmiş ama geçenlerde bir doktor anne şöyle bir şey paylaşmıştı, ki sonra düşününce bana da mantıklı geldi. Ama mayo aldım diye şey etmedimşu an mayo bez giydireceğiz ya, o yüzden tulum mayo yerine sadece uv korumalı mayo üstü almak daha mantıklı. Giy çıkar olayı daha kolay olur diye
Sağ olun kızlarDecathlon a da bakabilirsin. Sadece üst olarak da uv filtreli deniz tişörtleri satılıyor. Deniz şapkası vb. de.
Bu arada tabii mayo bez de almak gerekecek, biz beş sene önce sleepy almıştık ama hiç memnun kalmadım, almadan önce araştırmak lazım.
Çok güzelmiş bence çok iyi yapmışsın tenteli daha iyi
Evet öyle yapacağım randevu aldım doktoruda rotayı 15 gün önce yaptırdım dersin dediYani asm nin dediği bana pek mantıklı gelmedi ama bir şey de diyemeyeceğim tabii (rota ve menenjiti 3. Ayda olduk, bir de 5.’de olacağız.)
Madem asm rota ile birlikte yapılmaz diyor ama doktoru yapılır diyor, e o zaman çarşamba devlet aşılarını asm de yaptır, ertesi gün de doktora git, o da rotayı yapsın. Bir sorun olacak olsa devlet aşılarının üzerine yapamaz zaten.
Benim bir fikrim yok bu konudaEvet öyle yapacağım randevu aldım doktoruda rotayı 15 gün önce yaptırdım dersin dedibizimde öyle 5. ay menenjit aşıları var sağlık ocağı yüzünden karman çorman oldu her şey
Evet olur bence canım kumaşları esnektir zatenSüpersiniz kızlarteşekkür ederim.
Ben de bunlara bakmıştım . Bizim bebelere 6-12 olur dimi zaten kalıpları büyük oluyor hm nin
Kızlar mayo bez sadece kakayı tutuyor çişi asla tutmuyor ben Prima almıştım ama geçen yaz özellikle dikkat ettim tuvalet eğitimi veriyorduk ya sadece kakayı tutuyorDecathlon a da bakabilirsin. Sadece üst olarak da uv filtreli deniz tişörtleri satılıyor. Deniz şapkası vb. de.
Evet kesinlikle doktoru ısrarla sorun olmaz diyor bende üst üste randevu aldımBenim bir fikrim yok bu konudaama phaedranın dediği bana mantıklı geldi
Ben e bebekten bornoz almıştım kimono gibi bir de Şile bezinden elbise denizden çıkınca normal bez üstüne onları giydiriyordumHemen tecrübenden faydalanayım, ben uzun kollu uv korumalı tulum mayo aldım. Sadece bu yeterli olur mu, yoksa yedek de almak gerekir miçok küçük oldukları için denizden çıkınca direkt kurulayıp normal tişört vs giydiririm gibi düşündüm. Tekrar girinceye kadar da zaten mayo korumuş olur herhelde
6 12 alanlar denedi mi çünkü bezde takılacak ya olur mu bilemedimSüpersiniz kızlarteşekkür ederim.
Ben de bunlara bakmıştım . Bizim bebelere 6-12 olur dimi zaten kalıpları büyük oluyor hm nin
Bade ya6 12 alanlar denedi mi çünkü bezde takılacak ya olur mu bilemedimmesela ben bir yaş büyük almıştım çocuk bezden çıkınca kamyoncu gibi bikinisinden çatalı gözüküyordu ama bezle tamdı
Bugün annemlere gittik ilk kez annemi de yabancıladı ve bizim kucağımız dışında kim alsa ağladıben abladan bu konuda çok çektiğim herkese gitsin öyle çok istiyorum ki. Çünkü ablayı bir saat bile birine bırakamamıştım. Umarım kısa süreli bir gelişim özelliğidir ve kalıcı olmaz
Ben bunu çok kişide gördüm ama almadım canım bunlarda kg sınırlaması var o kadar para vericem bir yaz kullanıp daha kullanamayacak diyeama şu herkesin bildiği uçuk rakamlı kolluklardan bizde de var aşırı güzel suyun üstünde tutuyor gerçekten. Şimdi bu yaz napıcaz bilmiyorum sırayla mı sokucaz bir tane daha mı alıcaz yüzme mi öğreticez hiç bilmiyorum
Kızlar mayo bez sadece kakayı tutuyor çişi asla tutmuyor ben Prima almıştım ama geçen yaz özellikle dikkat ettim tuvalet eğitimi veriyorduk ya sadece kakayı tutuyorBadişe güvenip mayo bez üstüne mayosunu giydiriyordum ilk günler. Bir baktım bacakları su içinde sahille ev yürüme 3 dk tutamamış. O yüzden bezli götürüp sahilde mayo bezi takın yoksa çok kötü sonuçlar doğurabilir
Belli ki birileri gece 7 saat uyumuş hahahahKızlar bebemin eski uyku düzenindeki üçüncü gecesi. Düzelmiş diyebilir miyiz? Yoksa bozuk saat misali midir daha sevinmesem mi
Bende onu düşündüm aslında ama denizde biraz uzun kalırsam sorun olabilir mi acaba ? Çünkü oturur pozisyonda değil içinde sıkılma ihtimalini düşündüm açıkçası..Yorumlarına dikkat et canım, bazıları dönüyormuş denizin içinde. İlk paylaştığın baya güvenliymiş, ben onu alacağım yüksek ihtimalle
7 saat miBelli ki birileri gece 7 saat uyumuş hahahahnasılda neşe dolu
Yada Pera’ya sen nazar değdiriyorsun, ne zaman güzel uyuyor desen bozuluyor çocuk