- 13 Ekim 2022
- 32
- 27
Kimyasal gebeliklerimde en erken adete 6 gün kala bile kaset testte öğrenmiştim, bugün şüpheli ilişkinin 14.günü ama buna dikkat etmedim ben siz sorunca saydım şimdi ben dayanamayıp hep erkenden test yapan biriyim kendime hakim olamıyorum hiçRabbim yardimciniz olsun oncelikle Allah tamamini erdirsin demekki nasip bu zamanmis.hayirla ilerler insaAllah .bnde 9 aydr kornmuyorum nasip bnmdeadete iki gun var okadar siddetli bel ve bacak agrilarm var ki anlatamam ve cok halszm bnde ondn umutlaniyrm bakalim takdr Rabbimin .yani enson iliskinizin ustunden 14 gun gectjmi ondan once testte cikmaz deniliyor ya
Bende oyleyim ya testlere karsi☺hadi hayirlisi hakkinizda insaAllah bendensabh yapicam ama evde test yok idararimi tutucam gidip test alana kadarKimyasal gebeliklerimde en erken adete 6 gün kala bile kaset testte öğrenmiştim, bugün şüpheli ilişkinin 14.günü ama buna dikkat etmedim ben siz sorunca saydım şimdi ben dayanamayıp hep erkenden test yapan biriyim kendime hakim olamıyorum hiç
Bir çok sebebi var genellemesi yapılamaz , hamileliğin kaçıncı haftasında olduğu , progestan durumu , yolk kesesi gelişimi bunlar çok önemli genetik bile olabiliyor bunun için genetik testleri bile var örneğin genetik olarak kan pıhtılaşma durumu ama sakın üzmeyin , üzülmesine izin vermeyin destek olun çünkü rabbim sağlıklı olanı sağlıklı zamanda versinKuzenim düşük yapmış yine etkilendim kızlar düşük olmaması için ne yapıyoruz neden düşük olur
Test negatif çıkarsa da sakın üzülmeyin yakınlarımda nerdeyse adet gecikmesinden sonra pozitif olanlar daha çok fazla oranda kırmızıları görene kadar umut her zaman var , güzel haberlerinizi bekliyorumBende oyleyim ya testlere karsi☺hadi hayirlisi hakkinizda insaAllah bendensabh yapicam ama evde test yok idararimi tutucam gidip test alana kadar
Şuan yanında değilim farklı şehirlerdeyiz ve bende 4 haftalık hamileyim korkuyorum benimde düşer mi diyeBir çok sebebi var genellemesi yapılamaz , hamileliğin kaçıncı haftasında olduğu , progestan durumu , yolk kesesi gelişimi bunlar çok önemli genetik bile olabiliyor bunun için genetik testleri bile var örneğin genetik olarak kan pıhtılaşma durumu ama sakın üzmeyin , üzülmesine izin vermeyin destek olun çünkü rabbim sağlıklı olanı sağlıklı zamanda versin
Yan yana olmaya mesafeler inanın engel değil , bende çok yüksek ihtimal 4 haftalık gebelik içindeyim benimde yaşadığım kimyasal gebelikler benimde korkum ama düşünmemek ve böyle olacağını dile getirip strese girmemeliyiz ki kendi yaşadığımız hislerimizi bebeğimize yaşatmamalıyız onlarda bizim yaşadığımız duyguları yaşıyorlar çünkü güzel düşünün lütfenŞuan yanında değilim farklı şehirlerdeyiz ve bende 4 haftalık hamileyim korkuyorum benimde düşer mi diye
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için çok haklısınızYan yana olmaya mesafeler inanın engel değil , bende çok yüksek ihtimal 4 haftalık gebelik içindeyim benimde yaşadığım kimyasal gebelikler benimde korkum ama düşünmemek ve böyle olacağını dile getirip strese girmemeliyiz ki kendi yaşadığımız hislerimizi bebeğimize yaşatmamalıyız onlarda bizim yaşadığımız duyguları yaşıyorlar çünkü güzel düşünün lütfen
Yok.zaten uzulmem cunku bikac kes yaptmntest negatife aliskinm.biraz .yapicam meraktan ama.zaten adet gunununbeklicem olmsam eger birgun sonra yine yaparim duruma gore haber veririm insaAllahTest negatif çıkarsa da sakın üzülmeyin yakınlarımda nerdeyse adet gecikmesinden sonra pozitif olanlar daha çok fazla oranda kırmızıları görene kadar umut her zaman var , güzel haberlerinizi bekliyorum
Bence çok arada bir değer umudunu kaybetme bir kaç gün sonra tekrar kan vermelisin
Benimde 8 kasımı gösteriyorr size de hayırlı olsunEki Görüntüle 3212934 evet sonucum çıktı. Bende Kasım annesi olucam inşallah8 Kasım görünüyor. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Ayyy ne çok 8 kasım varBenimde 8 kasımı gösteriyorr size de hayırlı olsun
Amiiinn amiin amiin inşallah benimde daha minik 3 haftalık falanAyyy ne çok 8 kasım varhep birlikte sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Benim de öyle daha pirinç kadarmışAmiiinn amiin amiin inşallah benimde daha minik 3 haftalık falan
Daha erken olduğu için boş olması normal dedi. Ben erken olduğunu bile bile gittim dış gebelik olup olmadığını öğrenmek için. En azindan doğru yerde olduğunu öğrendim. Muayeneden iki hafta sonra gel dedi tekrar o zaman görünecek herhaldeAaa gördünüz mü? Ben daha erken göremeyince üzülmeyelim diye gitmedim henüz kese görmeye salı günü gidecektim ama onu bile ertelesem mi diye düşünüyordum garanti olması için. Bebek ne zaman görünürmüş acaba doktor ne dedi boş olması konusunda?
İnşallah tekrar kan testi vercm salı günü bakalm hyrlisiBence çok arada bir değer umudunu kaybetme bir kaç gün sonra tekrar kan vermelisin
Betanız kaçıncı günde kaç çıktı acaba? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde 8 Kasım görünüyor.Benim de öyle daha pirinç kadarmışuygulama 8 kasım gösteriyor bana da.
Perşembe sabahı 350, cuma akşamüstü 650 çıktı. Gecikmenin ilk günü perşembe idi. AmiiinnBetanız kaçıncı günde kaç çıktı acaba? Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin benimde 8 Kasım görünüyor.
Gecikmenin 5.günü 628 çıktıPerşembe sabahı 350, cuma akşamüstü 650 çıktı. Gecikmenin ilk günü perşembe idi. Amiiinnçok 8 kasım var ay bayram yeri olacak buralar sizin kaç çıktı?