ben gördüm kuzumKızlar selam üçümüz de aynı gidiyoruzneler yaptınız keseleri gördünüz mü? Doktor kontrolleriniz ne zaman
Siz şimdi kaçıncı haftadasiniz ben 5+3ben gördüm kuzumkontrolüm 18 martta inşallah bebişi görüp kalp atışını duyacağız, ya da bebişleri.. kesenin yanında bi yapı daha gözüküyor ikiz olabilirmiş, henüz erken olduğu için net bir şey demedi doktorum. sen nasılsın
Umarm cnm bn adetmi bilmiyorum pco var bnde hep degisir.Umarım sağlıklı bir gebelik görürüzsenin adetin kaçıncı günü kan verdin acaba
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsinKızlar, Merhaba;
Bugün doktor kontrolüm vardı benim. Gecikmemin 10. günü.
SAT 1 Şubat; BAT 24 Şubat’tı. (10 Şubat çatlama olmuştu)
SAT’a göre 4+5 olduk; Kese boyutuna göre 5+3 çıktı. Yolk göründü, bebeği de haftaya görebiliriz muhtemelen dedi doktor.
Bu süreçte BETA HCG değerlerim:
20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 (Regl 3 gün gecikme)
6 Mart Pazartesi (bugün) 22.517 (Regl 10 gün gecikme)
Hiç başkasıyla karşılaştırma yapmayın bence herkesin BETAsı kendine özel yükseliyor.
Hepimiz için sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum nasip etsin AllahKandiliniz mübarek olsun
Ayy maşallah canım. Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsunben gördüm kuzumkontrolüm 18 martta inşallah bebişi görüp kalp atışını duyacağız, ya da bebişleri.. kesenin yanında bi yapı daha gözüküyor ikiz olabilirmiş, henüz erken olduğu için net bir şey demedi doktorum. sen nasılsın
Selam cnm aramiza hosgeldin uzun bir bekleyis süreci var onumuzde cnku kese icin ortalama 3000 de gidiliyor dr a . Siz iki gun sonra tekrr kan verin iki katina cikmasi lazjm. Sonra ben 4 gunde bir kan vercm en azindn keseyi bekleyene kdrda icim rhat eder o sekilde yapablrsiniz. Birde folikasit kullanin hemen alin. Ama baska hastalgnz veya kullanmaniz gereken bir ilac var ise hemen dr a soleyin ve gidin tabiiKızlar Selam bat 12 marttaydi uygulamaya göre ama erken yumurtladim 8 9 marta kaymisti kaset test yaptım sabah silik çıkınca kan verdim bu şekilde çıktı umarım sağlıkla ilerleraranıza katıldım Rabbim hepimize sağlıkla ilerlemeyi nasip eder inşallah yorum ve onerilerinize açığım Dr a ne zaman gideyim ilk bebisim
Kese boyutu kaç çıktı acaba söyledi mi doktorunuz?Kızlar, Merhaba;
Bugün doktor kontrolüm vardı benim. Gecikmemin 10. günü.
SAT 1 Şubat; BAT 24 Şubat’tı. (10 Şubat çatlama olmuştu)
SAT’a göre 4+5 olduk; Kese boyutuna göre 5+3 çıktı. Yolk göründü, bebeği de haftaya görebiliriz muhtemelen dedi doktor.
Bu süreçte BETA HCG değerlerim:
20 Şubat Pazartesi 16,9 (Regle 4 gün kala)
23 Şubat Perşembe 157,4 (Regle 1 gün kala)
27 Şubat Pazartesi 1.037 (Regl 3 gün gecikme)
6 Mart Pazartesi (bugün) 22.517 (Regl 10 gün gecikme)
Hiç başkasıyla karşılaştırma yapmayın bence herkesin BETAsı kendine özel yükseliyor.
Hepimiz için sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum nasip etsin AllahKandiliniz mübarek olsun
5+0 kuzumSiz şimdi kaçıncı haftadasiniz ben 5+3
4+5 kuzucuğumAyy maşallah canım. Hadi inşallah hakkında hayırlısı olsunpeki kaç haftalıkken gördün keseyi? Kaç mm di kese?
Canım doktorum folik asit yazdı internetten bir de cuma kan ver dedi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSelam cnm aramiza hosgeldin uzun bir bekleyis süreci var onumuzde cnku kese icin ortalama 3000 de gidiliyor dr a . Siz iki gun sonra tekrr kan verin iki katina cikmasi lazjm. Sonra ben 4 gunde bir kan vercm en azindn keseyi bekleyene kdrda icim rhat eder o sekilde yapablrsiniz. Birde folikasit kullanin hemen alin. Ama baska hastalgnz veya kullanmaniz gereken bir ilac var ise hemen dr a soleyin ve gidin tabii
Merhaba 4 + 3 te gördük biz bu Çarşamba tekrar gidicem çok merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece biraz duygu degisimi göğüs hassasiyeti halsizlik var onun dışında çok normalim sizlerde nasıl acabaKızlar selam üçümüz de aynı gidiyoruzneler yaptınız keseleri gördünüz mü? Doktor kontrolleriniz ne zaman
Umarm cnm bn adetmi bilmiyorum pco var bnde hep degisir.
Ama pik uzerinden 16. Gun 50 cikti 18. Gun 100 cikti yani sanirim ilk degerim adet tarihimden iki gun sonra veya adet tarihine denk geliordur
Bende de yorgunluk ve sürekli uyku hali var. Onun haricinde hiç belirtim yok çok şükürMerhaba 4 + 3 te gördük biz bu Çarşamba tekrar gidicem çok merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece biraz duygu degisimi göğüs hassasiyeti halsizlik var onun dışında çok normalim sizlerde nasıl acaba
Maşallah canım. Kesen 5,3 mm olmuş bile4+5 kuzucuğumçok çok çok miniğiz henüz
aynı gidiyoruz kuzum maşallah ne güzel ikimizinki de sağlıklı ilerler inşallah doğuma kadar haberleşelim olur muMaşallah canım. Kesen 5,3 mm olmuş bilebende 4+3 de gitmiştim görmüştüm çok şükür. 17 sinde de kalbini dinlemeye çağırdı doktorum
Kese boyutu kaç çıktı acaba söyledi mi doktorunuz?
Ben dün gittim lekelenme olduğu için 5+5 im ultrasonda da gebelik haftası ile uyumlu 14 mm kese göründü ama bebeği göremedik zaten bu mm de bebeği göremem henüz on gün sonra gelin dedi doktor. Yolk sac dan da bahsetmedisanırım yalnızca kese gördü o yüzden sizin kese ölçüsünü merak ettim
Kese boyutu kaç çıktı acaba söyledi mi doktorunuz?
Ben dün gittim lekelenme olduğu için 5+5 im ultrasonda da gebelik haftası ile uyumlu 14 mm kese göründü ama bebeği göremedik zaten bu mm de bebeği göremem henüz on gün sonra gelin dedi doktor. Yolk sac dan da bahsetmedisanırım yalnızca kese gördü o yüzden sizin kese ölçüsünü merak ettim
Benim 8 gunum bugun ve acik kahve rengi leke geliyor fazlaNeden kimse bir şey yazmıyor
Çok şükür gerisini zaman gösterecek galibaBende de yorgunluk ve sürekli uyku hali var. Onun haricinde hiç belirtim yok çok şükür
Aynı gün görmüşüz kuzumMerhaba 4 + 3 te gördük biz bu Çarşamba tekrar gidicem çok merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece biraz duygu degisimi göğüs hassasiyeti halsizlik var onun dışında çok normalim sizlerde nasıl acaba