Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Ben bugün sordum doktora bu konuyu ilk baştaki kiloma göre hâlâ -5teyim, sağlıklı besleniyosan sorun olmaz dedi illa kilo alınacak diye birşey yok dedi yumurta yemeyi filan ihmal etme dedi
O kadar çok bulantim oluyordu ki 8 kilo falan verdim ama yavaş yavaş duzeliryum şimdi yeni yeni yumurta yemeye başladım

Şuan bazen hiç içmiyorum bazen de bir iki tane içiyorum. Bazı günlerde abartıp 4-5i de buluyor ama mesela bu saate kadar 1 tane yarım içtim ve daha da içmem bugün galiba. Çok değişiyor. Kendime hakim olabildiğim kadar oluyorum ama kesinlikle kendimi çok daha iyi hissediyorum. Tam bir sigara bağımlısı sayılmam artık. Sanırım son trimestere gelene kadar tamamen bırakmış olurum. 🥰
Çok sevindim sizin için inşallah tam anlamıyla bırakabilirsiniz bende sizin gibiyim bazen bir iki bazende 3-4 oluyor ama içsemde mutsuzum içsemde hep bi huzursuzluk 😞

Of inşallah yoğun bir hastane değildir canım benim servisim rahat çalışmakta sorun yok ama çalışma arkadaşlarım çok dedikoducu değisik tipler hamilelikten midir nedir pek tahammülüm yok bu aralar biran önce doğum izni gelse diye bakıyorum
Valla yoğun değil desem yalan olur da işte mayısı da atlatırsam artık acilin müşahade kısmına yazacak sorumlum orası servis gibi bizim de rahat olur inşallah birde gündüz gelmenin çok yorucu olduğunu düşünüyorum o yüzden şimdi 16 ya gidiyorum hep

Benim de öyle başladı o histen uykularım bozulmuştu yoğun idrar yolu enfeksiyonu olmuşum inşallah sizin yalnız gazdır. Yarın doktora gidicem umarım böbreklerime falan yayilmamistir 2 gecedir uyuyamadim şişkinlikten agri da hafif hafif
Canım benim hamilelikten önceden beridir hep idrar yolu enfeksiyonum vardı hamile kaldım aynı şekilde devam etti antibiyotik toz şase falan hiç bi işe yaramıyor bende doktorum da yanma seni çok rahatsız etmiyorsa birşey vermicem artık bol su içeceksin dedi 2 litre anca içebiliyorum artık saldım yani büyük ihtimalle gene enfeksiyonum vardır benim de

Kızlaaar bugün 20. hafta detaylı ultrasonum vardı. Herşey normal Allah'a şükür❤️ Darısı sizlere inşaallah, herkesten güzel haberler bekliyorum💕💕💕
Gözün aydın canım darısı hepimize inşallah 🙏😍

Canım benim hamilelikten önceden beridir hep idrar yolu enfeksiyonum vardı hamile kaldım aynı şekilde devam etti antibiyotik toz şase falan hiç bi işe yaramıyor bende doktorum da yanma seni çok rahatsız etmiyorsa birşey vermicem artık bol su içeceksin dedi 2 litre anca içebiliyorum artık saldım yani büyük ihtimalle gene enfeksiyonum vardır benim de
O zaman zorla bol su içeceğiz bebeklerimize risk olmaması için çok zor ama
Allahtan önümüz yaz nylzbn 😕

Probiyotik kullan direkt kadınlar için satılıyor gynobiotic diye amaç idrar yolu enfeksiyonu tabii dra sor

Kızlaaar bugün 20. hafta detaylı ultrasonum vardı. Herşey normal Allah'a şükür❤️ Darısı sizlere inşaallah, herkesten güzel haberler bekliyorum💕💕💕
Gözün aydın en heyacanlı kısmını atlattın☺️darısı bizlere🤲🏻

Kızlar benim göbek baya belli olmaya başladı mideden aşağı inen bir göbeğim var ilkinde geç çıkmıştı ve daha aşağıdaydı 🤔
Kiz bebek göbeği migdeden aşağıya doğru yayvan oluyor diyo hep büyükler benimde migdeden aşağıya doğru

Kızlar göbeğimde sürekli atan birşey var gibi dünden beri ya bu nedir bebek değil bence diye düşünüyorum ama birşey sürekli atıyor

Kızlar göbeğimde sürekli atan birşey var gibi dünden beri ya bu nedir bebek değil bence diye düşünüyorum ama birşey sürekli atıyor
O bebıştir buyuk ıhtımal🥰aynn oyle bır sey atıyormus gıbı oluyor hareketlerı.kucuk oldukları ıcın hareketlerıde mınık mınık oluyor daha

Back
X