- 1 Kasım 2018
- 1.074
- 2.558
O kadar doğru ki söyledikleriniz. Bana onu söyleyen kişi de eltim. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin deYarın gideceğim. Benim ilk hamileliğim, etrafı da çok dinlememeye çalışıyorum nedense hamile kadını korkutmak marifet gibi davranıyor herkes. Doktordan başka herkese kulaklarımı tıkadım
test yaptim negatif cikti silik bile goremedimTest negatif çıkarsa da sakın üzülmeyin yakınlarımda nerdeyse adet gecikmesinden sonra pozitif olanlar daha çok fazla oranda kırmızıları görene kadar umut her zaman var , güzel haberlerinizi bekliyorum
BugünGunaydin arkadaslar
Cumrtrsi hamileligimi 50 ile ogrenmistim bgun pembe lekelenmem oldu biraz hala devam ediyor yarim saat oldu. Sildikce geliyor sadece. Bu sekilde yasayan oldumu suan sanirim adet donemindeyim. Normalmi acaba bu yoksa kimyasalmi
Bugün tekrar kan verin. Değeriniz yukselmis mi Bi bakın.Gunaydin arkadaslar
Cumrtrsi hamileligimi 50 ile ogrenmistim bgun pembe lekelenmem oldu biraz hala devam ediyor yarim saat oldu. Sildikce geliyor sadece. Bu sekilde yasayan oldumu suan sanirim adet donemindeyim. Normalmi acaba bu yoksa kimyasalmi
kaçıncı gündesiniz? beklenen adet tarihi miEki Görüntüle 3213733 gebelik olurmu acaba yükseliirmi
kaçıncı gündesiniz? beklenen adet tarihi mi
Evet bugün günümkaçıncı gündesiniz? beklenen adet tarihi mi
Gebelik var gözüküyorEvet
Evet bugün günüm
İnşallah ya çok mutlu ettin beniGebelik var gözüküyoryükselme konusunu da doktor takip edecek. Sağlıkla gelsin inşallah
Tebrik ederm cnm bnde 50 ile ogrendim dusuk değerle ogrenmek cok yipratici simdi kese gormek icin dha 10 gun var :/İnşallah ya çok mutlu ettin beni
Cnm bn bugun gittim bnde erken ogrenmistm oyuzden biraz da jorkutucu ve uzun surecek bu surec kese icin on gun sonra dedi misal bekle babam bekle :) suan hicbirsy belli olmazmis. Bn 4 gun sonra tekrr kan vercm ve artis iiyse mecbr bekleme evresine gecicem. Sizde olebypin 2000-3000 olunca beta ozmn dr a gtmek lazmKızlar adetime 4 gün var. Dün kan testinde 9 çıkmıştı. 2 gündür mide bulantisi kusma iştahsızlık yaşıyorum. Ve bugün de aşırı batma agri var karnimda kasiklarimda falan. Ara ara gelip gidiyor. 3 buçuk haftalık falan gösteriyor uygulama. Sizce yarın doktora gitsem dis gebelik falan anlaşılır mı olsa. Çok korkuyorum. Bıçak saplanır gibi ağrı olduğu için. Doktora gitmeden içim rahat etmicek ama daha adet günüm bile gelmedi. Napiyim sizce. Çekiyim mi bu ağrıyı. Bide grip oldum ayrica. Cok kotuyum
Umarım sağlıklı bir gebelik görürüzTebrik ederm cnm bnde 50 ile ogrendim dusuk değerle ogrenmek cok yipratici simdi kese gormek icin dha 10 gun var :/
Yinede sukurler olsun insaallah saglikla olurda bakalm nasip
Merhaba bizde bu gece 5+0 oluyoruz tebrik ederim sizide bu arada
Kızlar selam üçümüz de aynı gidiyoruznasılsınız kızlar? biz bu gece 5+0 oluyoruz
Ben de varıımKızlar selam üçümüz de aynı gidiyoruzneler yaptınız keseleri gördünüz mü? Doktor kontrolleriniz ne zaman
Kaç haftaliksin canım. Kese mm i kaç çıktıSizde bebek var mı kese dolu mu doktor hiç bir şey demedi