Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende karincalanma gibi hissediyordum bir hafta onceye kadar simdi hic hissetmiyorum evhamlandim doktora gidicem yarin bisey olsa agrim olurdu değilmiBen artık iyice hissediyorum kızlar. Küçük çaplı tekmeler yiyorumartık neresiyle vuruyorsa.
Evet kanama falan belli ederdi ya. İlk haftalarda bir hafta hissedip sonraki hafta hissetmemen normal hele hele ilk gebelikse.Bende karincalanma gibi hissediyordum bir hafta onceye kadar simdi hic hissetmiyorum evhamlandim doktora gidicem yarin bisey olsa agrim olurdu değilmi
Evet canım inşallah düzelecek merak etme zaten 20. haftadan sonra yukarıya çıkıyor plasenta içini ferah tutSöyledi canım rahim ağzını da tam kapamış. Aslında çıkacağına inanıyorum geri ama şu 4 5 hafta çok stresli geçecek![]()
Evet ilk gebelik canim Yinede gdym icim rahat etsn dedimEvet kanama falan belli ederdi ya. İlk haftalarda bir hafta hissedip sonraki hafta hissetmemen normal hele hele ilk gebelikse.
Uygulaması yok ama indirebiliyorsun canım telefona bildirim de geliyor webden girmiyorum ben. Şöyle link atayım herkes yararlansın
Popüler Konu Konu 'Kadınlar Kulübü Android ve IOS uygulaması'
Android için ;
IOS için ;
- Editor
- android ios kadınlar kulübü android kadınlar kulübü ios kk uygulama
- Yorumlar: 3
- Forum: Kadınlar Kulübü Yenilikler
Rica ederim canım benim ben de öyle rahatlamıştım yükleyince telefonaCanım çok teşekkür ederim yükledim bende diğer türlü eziyet oluyordu![]()
Canım daha 16 haftayi bile doldurmamişsin için rahat olsun. İlk bebek geç hareket eder. Benim çoğu arkadaşım 21 22 haftalarda hissettilerEvet ilk gebelik canim Yinede gdym icim rahat etsn dedimAnnelik delilikmiş .
Canım daha 16 haftayi bile doldurmamişsin için rahat olsun. İlk bebek geç hareket eder. Benim çoğu arkadaşım 21 22 haftalarda hissettiler
Ya ben de göbek deliğimin tam altında bazen sağında bazen solunda karıncalanma hissediyorum doktorun bebeğin hareketi değil ama rahim hareketi dedi zaten rahmi hareket ettiren de bebek inşallah ikiz değil daha erkenden tekmeleri hissederimCanım daha 16 haftayi bile doldurmamişsin için rahat olsun. İlk bebek geç hareket eder. Benim çoğu arkadaşım 21 22 haftalarda hissettiler
Galiba öyleymiş canımtoplanan kanındaki fraksiyon oranı yani bebişin dna si azdır ya da örnek bozulmuştur.
Ayy ne çektin kiz valla bide onu bekleme suresi varKızlar tekrar laboratuvar ı aradım ve endişeli olduğumu belirttim . Oradan bir laborant kızla konuştum 10 dakika ya yakın bana anlattı durumu,benimle ,hamileliğimle yada bebekle ilgili bir sıkıntı olduğu için değil tamamen laboratuvar kaynaklı olduğunu söyledi . Fetüsün dna sı yeterli geçmemiştir her vucüt bir değil dedi . Kiloda yok sizde şimdi baktım dosyanıza ama yinede dna bazen yavaş veya geç karışa biliyor dediler . Yani korkmam gereken bir durum değilmiş bazen böyle olabiliyor o yüzdende size 2 hafta sonra tekrarlamanızı söyledik dedi . Ama korkmayın lütfen dedi . Rahatladımşimdi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya perşembe kan vereceğim en geç bir sonraki çarşamba ya çıkar dedi kız ..
Aşkım haftaya perşembe kanı verirsem en geç Salı / çarşamba çıkar dedi sonuç amannn cidden ne gerdi beni bekle bekle bekle ya . Ngsli embriyo sen herkesten rahat olman Laz’m diyorlarda 100 kişiden 4 ne denk gelen şey geldi başımaAyy ne çektin kiz valla bide onu bekleme suresi var
Oh için rahatlamıştır bide sen o denli stres yapma zaten genetiğe giden bir embriyoyduKızlar tekrar laboratuvar ı aradım ve endişeli olduğumu belirttim . Oradan bir laborant kızla konuştum 10 dakika ya yakın bana anlattı durumu,benimle ,hamileliğimle yada bebekle ilgili bir sıkıntı olduğu için değil tamamen laboratuvar kaynaklı olduğunu söyledi . Fetüsün dna sı yeterli geçmemiştir her vucüt bir değil dedi . Kiloda yok sizde şimdi baktım dosyanıza ama yinede dna bazen yavaş veya geç karışa biliyor dediler . Yani korkmam gereken bir durum değilmiş bazen böyle olabiliyor o yüzdende size 2 hafta sonra tekrarlamanızı söyledik dedi . Ama korkmayın lütfen dedi . Rahatladımşimdi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya perşembe kan vereceğim en geç bir sonraki çarşamba ya çıkar dedi kız ..
Aşkım evet rahatladım bir nebze ya ama sinir oldum herkeste 13 cü hafta sonuç veren test bende vermediOh için rahatlamıştır bide sen o denli stres yapma zaten genetiğe giden bir embriyoydu![]()
Oda senin şansinaAşkım haftaya perşembe kanı verirsem en geç Salı / çarşamba çıkar dedi sonuç amannn cidden ne gerdi beni bekle bekle bekle ya . Ngsli embriyo sen herkesten rahat olman Laz’m diyorlarda 100 kişiden 4 ne denk gelen şey geldi başıma![]()
OlsunOda senin şansinaşurda detayliya ne kaldi zaten