Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ben artık iyice hissediyorum kızlar. Küçük çaplı tekmeler yiyorum 🤣 artık neresiyle vuruyorsa.

Bende karincalanma gibi hissediyordum bir hafta onceye kadar simdi hic hissetmiyorum evhamlandim doktora gidicem yarin bisey olsa agrim olurdu değilmi
Evet kanama falan belli ederdi ya. İlk haftalarda bir hafta hissedip sonraki hafta hissetmemen normal hele hele ilk gebelikse.

Evet ilk gebelik canim Yinede gdym icim rahat etsn dedim😊Annelik delilikmiş .
Canım daha 16 haftayi bile doldurmamişsin için rahat olsun. İlk bebek geç hareket eder. Benim çoğu arkadaşım 21 22 haftalarda hissettiler

Canım daha 16 haftayi bile doldurmamişsin için rahat olsun. İlk bebek geç hareket eder. Benim çoğu arkadaşım 21 22 haftalarda hissettiler
😊Evet öyle diyorlar ama randevular arasi bir ay oldugu icin merk ediyor insan bide hic bisey bilmiyosun ilk gebelik olunca 😊

Ya ben de göbek deliğimin tam altında bazen sağında bazen solunda karıncalanma hissediyorum doktorun bebeğin hareketi değil ama rahim hareketi dedi zaten rahmi hareket ettiren de bebek inşallah ikiz değil daha erkenden tekmeleri hissederim😂

Kızlar tekrar laboratuvar ı aradım ve endişeli olduğumu belirttim . Oradan bir laborant kızla konuştum 10 dakika ya yakın bana anlattı durumu,benimle ,hamileliğimle yada bebekle ilgili bir sıkıntı olduğu için değil tamamen laboratuvar kaynaklı olduğunu söyledi . Fetüsün dna sı yeterli geçmemiştir her vucüt bir değil dedi . Kiloda yok sizde şimdi baktım dosyanıza ama yinede dna bazen yavaş veya geç karışa biliyor dediler . Yani korkmam gereken bir durum değilmiş bazen böyle olabiliyor o yüzdende size 2 hafta sonra tekrarlamanızı söyledik dedi . Ama korkmayın lütfen dedi . Rahatladım 🤣 şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya perşembe kan vereceğim en geç bir sonraki çarşamba ya çıkar dedi kız ..

Kızlar midesi bulunanlar için bir sey dicem: Demir takviyesi bulantı yapıyormuş, Ben iki gün multivitaminimi içmeyi bıraktım bulantilar normaldi. Deneme amaçlı bırakmıştım. Bugun içtim yine mahvoldum. Doktoruma da söyleyeceğim verdiği hapın bulantı yaptığını. Ama çok bulantısı olan gebelere vitamin 16. Haftada baslaniyormus haberiniz olsun

Kızlar tekrar laboratuvar ı aradım ve endişeli olduğumu belirttim . Oradan bir laborant kızla konuştum 10 dakika ya yakın bana anlattı durumu,benimle ,hamileliğimle yada bebekle ilgili bir sıkıntı olduğu için değil tamamen laboratuvar kaynaklı olduğunu söyledi . Fetüsün dna sı yeterli geçmemiştir her vucüt bir değil dedi . Kiloda yok sizde şimdi baktım dosyanıza ama yinede dna bazen yavaş veya geç karışa biliyor dediler . Yani korkmam gereken bir durum değilmiş bazen böyle olabiliyor o yüzdende size 2 hafta sonra tekrarlamanızı söyledik dedi . Ama korkmayın lütfen dedi . Rahatladım 🤣 şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim haftaya perşembe kan vereceğim en geç bir sonraki çarşamba ya çıkar dedi kız ..
Ayy ne çektin kiz valla bide onu bekleme suresi var

Ayy ne çektin kiz valla bide onu bekleme suresi var
Aşkım haftaya perşembe kanı verirsem en geç Salı / çarşamba çıkar dedi sonuç amannn cidden ne gerdi beni bekle bekle bekle ya . Ngsli embriyo sen herkesten rahat olman Laz’m diyorlarda 100 kişiden 4 ne denk gelen şey geldi başıma 🤣

Kızlar d vitamini ve b12 kullananlar ne marka kullanıyorsunuz? Doktorun verdiğini pek kullanmak istemedim ocean, solgar gibi markaları kullanan var mı?

Oh için rahatlamıştır bide sen o denli stres yapma zaten genetiğe giden bir embriyoydu ♥️

Oh için rahatlamıştır bide sen o denli stres yapma zaten genetiğe giden bir embriyoydu ♥️
Aşkım evet rahatladım bir nebze ya ama sinir oldum herkeste 13 cü hafta sonuç veren test bende vermedi 🤣 neyse artık bekliyeceğiz 1 hafta daha az kaldı . Evet herkes bunu diyor ngsli embriyon sen en rahat olmalısın diyorlar

Aşkım haftaya perşembe kanı verirsem en geç Salı / çarşamba çıkar dedi sonuç amannn cidden ne gerdi beni bekle bekle bekle ya . Ngsli embriyo sen herkesten rahat olman Laz’m diyorlarda 100 kişiden 4 ne denk gelen şey geldi başıma 🤣
Oda senin şansina 😊şurda detayliya ne kaldi zaten

Oda senin şansina 😊şurda detayliya ne kaldi zaten
Olsun 🤣 6 senedir bebemi bekledim vardır bundada bir hayır bakma zaten gönülsüz vermiştim 🤣 istemedim tüp bebek doktorum ve rutin kontrol doktorum istedi diye zorla yaptırdım 🤣

Back
X