Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Haklısın şunu anladım kilo alımıyla bebegin kilosunun pek bi bağlantısı yok sanırım hamileliginde çok kilo almayanlar da bebegi gayet iyiymiş ama işte insan bazen çevresinden de etkileniyor bide konu bebeğin olunca
Ben bugün sordum doktora bu konuyu ilk baştaki kiloma göre hâlâ -5teyim, sağlıklı besleniyosan sorun olmaz dedi illa kilo alınacak diye birşey yok dedi yumurta yemeyi filan ihmal etme dedi

Siz ne kadar içiyorsunuz günde
Şuan bazen hiç içmiyorum bazen de bir iki tane içiyorum. Bazı günlerde abartıp 4-5i de buluyor ama mesela bu saate kadar 1 tane yarım içtim ve daha da içmem bugün galiba. Çok değişiyor. Kendime hakim olabildiğim kadar oluyorum ama kesinlikle kendimi çok daha iyi hissediyorum. Tam bir sigara bağımlısı sayılmam artık. Sanırım son trimestere gelene kadar tamamen bırakmış olurum. 🥰

Slm kızlar..kahveyı ne sıklıkta tuketıyorsunuz?ya kendıme hakım olamıyorum sureklı canım kahve ıstıyor haftada 2 yada 3 kere içiyorum

Slm kızlar..kahveyı ne sıklıkta tuketıyorsunuz?ya kendıme hakım olamıyorum sureklı canım kahve ıstıyor haftada 2 yada 3 kere içiyorum
Selam canım ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ilk zamanlar içemiyordum ama bu ara canım çok çekiyor bişey olmaz inşallah günde bitaneyle

benim canım bu aralar çok kahve istiyor günde bir fincan içtiğim oluyor bazen bir kupa da nescafe içiyorum açıkçası çok zararlı olduğunu düşünmüyorum oğluma hamileyken çok içtim oğlum gayet sakin yapıda hatta dikkati odağı yüksek zeki bir çocuk kızımda da hiç içmemiştim kızım oğlumun tam tersi tesadüfte olabilir tabi ama ben bir zararını görmedim

Selam canım ben günde bir fincan türk kahvesi içiyorum ilk zamanlar içemiyordum ama bu ara canım çok çekiyor bişey olmaz inşallah günde bitaneyle
Aslında doktorun verdıgı kagıtta gunde kucuk fıncan ıcebılırsın dıyor ama bnde tedırgın oluyorum.ozelllıklıkle dısarı cıktıgımda dayanamıyorum ıcıyorum.ınsallhh Rabbım korusun🙏

benim canım bu aralar çok kahve istiyor günde bir fincan içtiğim oluyor bazen bir kupa da nescafe içiyorum açıkçası çok zararlı olduğunu düşünmüyorum oğluma hamileyken çok içtim oğlum gayet sakin yapıda hatta dikkati odağı yüksek zeki bir çocuk kızımda da hiç içmemiştim kızım oğlumun tam tersi tesadüfte olabilir tabi ama ben bir zararını görmedim
Hamılelıkte boyle ya ne kısıtlı yemen ıcmen gerekırse onu canı ıstıyor ınsanın.demekkı fazla tuketılmedıgı surece zararı yok

Aslında doktorun verdıgı kagıtta gunde kucuk fıncan ıcebılırsın dıyor ama bnde tedırgın oluyorum.ozelllıklıkle dısarı cıktıgımda dayanamıyorum ıcıyorum.ınsallhh Rabbım korusun🙏
Ay bende dışarda kahve kokusu aldım mı dayanamıyorum afiyet şifa olsun inşallah 🙏

Aaaa iyiki yazdın yani o zaman ben uzun kol hastane çıkışı alayım isimli çekim için ve hemşireye vermek için 1 tane geri kalan da oğlumdan kalan uzun kol var zaten ben kısa kol zıbın bakayım ya..kısa kola yeni doğan hiç yok bende bizde izmir gibi diğil sıcaklar tabi orda fena oluyor ben yinede kısa kolluyuda abartmayım kafam karıştı🤭
Valla işte izmirde olsan kesin bol kısa kol zibin al derdim kuzu ya da o derece sıcak olan bi şehirde otursaydin🙃

Benim de öyle ya sanki bir doluluk var
Benim de öyle başladı o histen uykularım bozulmuştu yoğun idrar yolu enfeksiyonu olmuşum inşallah sizin yalnız gazdır. Yarın doktora gidicem umarım böbreklerime falan yayilmamistir 2 gecedir uyuyamadim şişkinlikten agri da hafif hafif

Tetanoz aşısı yaptırdınız mi ben haftaya sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum.
Canımmben dün uğradım 24. hafta yapacakmışım 2 doz şeklinde olacak dediler boğmaca olduğu için ama benim doktorum bir doz yaptırmamı söyledi bende zamanı gelince yapıcam

Acilde çalışıyorum bende
Of inşallah yoğun bir hastane değildir canım benim servisim rahat çalışmakta sorun yok ama çalışma arkadaşlarım çok dedikoducu değisik tipler hamilelikten midir nedir pek tahammülüm yok bu aralar biran önce doğum izni gelse diye bakıyorum

Back
X