Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Lekelenmem olduğu için acile gittim. Hiçbir muayene vs olmadan progestan yazıp yolladılar. Lekelenme kahverengi ydi. Şimdilik devam etmiyor. Randevum cumartesi günü. 2 gün beklemenin bi zararı olur mu kızlar
Ya gecmis olsun canim keske muayene de etselermis ama icin rahat ederdi. Cumartesiye bir sey kalmamis bir daha gelmezse korkma bence beklemekten

Ay kuzum dedim demez olaydım 😂 bir grip başladı aman siz dikkat edin ben öğrencilerimden kaptım ama maske şart oldu gibi geliyor… hiçbir şey kullanamıyoruz şuanda üç gündür hapşırık tıksırık öksürük bir de gece bulantılarım… 😂😂 senin son bşr haftan kaldı kuzum bence 12 de bıçak gibi kesiliyor diyor umarım öyle olur son bir haftan diyelim kuzum darısı başımıza ♥️
Cok fena salgin var kizimla bende grip olduk, ilacta kullaniyorz nasil atlaticaz bilmiyorum, ihlamur iciyoz anca 😓

Kızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ 🤣🤣 10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince 🥰🥰
Ayyy 😍 Sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah. Hayırlı olsun canım.

Yaaa cok gecmis olsun hem salgin malum hem de mevsimler corba oldu, bir kac gun once heryerde kar vardi simdi 20 derece 😬 her an nezle grip riskimiz var malesef🤓
Ben her maske takicam dedigimde basta esim uzayli gibi bakiyor bana utanip takamiyorum sjdjdjdj
Ay kuzum Bırak baksın hasta olmak daha zor 🥰
Cok fena salgin var kizimla bende grip olduk, ilacta kullaniyorz nasil atlaticaz bilmiyorum, ihlamur iciyoz anca 😓
geçmiş olsun kuzum sana ve Kızçene 😔 ya maske takmak bana mantıklı geliyor en azından hasta birilerini olma ihtimali olan yerlerde 😇

Kızlar sizden minik bi ricam olucak, biraz uzun yazacağım umarım okursunuz. Annemin geçtiğimiz ay meme kanserinin nüksettiğini öğrendik, bu kez beynine sıçramış. Doktorların önerdiği ilaç ise SGK tarafından karşılanmayan aylık dozu da karşılanmayacak düzeyde. O yüzden bi imza kampanyası başlattık ilacın SGK kapsamına alınması için, imzalayabilir misiniz?
İmzaladım canım şifalar diliyorum 🙏

Lekelenmem olduğu için acile gittim. Hiçbir muayene vs olmadan progestan yazıp yolladılar. Lekelenme kahverengi ydi. Şimdilik devam etmiyor. Randevum cumartesi günü. 2 gün beklemenin bi zararı olur mu kızlar
Kadın doğum doktoru yokmuydu neden muayene etmediler? Bence doktorunu bir ara önemli birşey yoktur bence ama yine de muayene etmemeleri çok saçma geldi

Kadın doğum doktoru yokmuydu neden muayene etmediler? Bence doktorunu bir ara önemli birşey yoktur bence ama yine de muayene etmemeleri çok saçma geldi
Doktoru aradılar böyle böyle bi hasta var vs. Telefonda doktor progestan yazın gönderin di :d

Amanin bu gece ne kadar da sessiz buralar 😂 yarın kimlerin kontrolü var bakalım

Ay evet bu gece kimsecikler laklak yapmiyor mu ya🤣 ben simdi geldim eve, laflamaya hazirim kskffkjf

Back
X