Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ay evet bu gece kimsecikler laklak yapmiyor mu ya🤣 ben simdi geldim eve, laflamaya hazirim kskffkjf
daha yeni koydum totoyu yere. Hünkarım halı sahaya gitti yatıp uyuyacaktım ama uyumadım evi toparladım yemek yedim ettim ahanda bu saat oldu

Eklentiler

• IMG_6623.webp
    IMG_6623.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 60
Selam kızlar bebislerimi gördüm çok şükür. 11+3 günlük biri diğeri 11+6 günlük .genel durumları gayet iyi ikili tarama için kan verdim .fetal DNA onermedi .folic asit ve corasprin devam . Elleri kolları maşallah hareketliydi . cinsiyet tahminim var ama 2 haftaya netlessir iyice dedi 😍 mide bulantım için prilam kullandığımi ilaca rağmen etki etmediğini söyledim. İlacı çok önermedigini yanında tuzlu zeytin bulundur koy bir kavonoza .bak bulantı geliyor mu dedi .gecmezse alırsın dedi. 16 haftada başka ilaçlara gecilecekmis .bakalım şimdilik benden havadisler bunlar ♥️♥️
Maşallah Allah nazardan saklasın 🧿 hep böyle devam etsin 💕

Doktoru aradılar böyle böyle bi hasta var vs. Telefonda doktor progestan yazın gönderin di :d
Oh ne güzel tabi umrunda mı. En nefret ettiğim yaklaşımı sergilemişler değersizleştirme 👿 Hoş muayene etseler de bişey değişmeyecek yine progestan verip gönderecekler ama kahverengi lekelenme olunca önemsemediler demek ki. Sen yine de kendi doktoruna mutlaka danış haberi olsun. Kaç haftalık tam?

Kızlar selam ikili yaptırdık 0.7 mm ense kalınlığı 6 cm boyu 12+0 haftalık herşey yolunda veee KIZ 🤣🤣 10 gün sonra netleşir dedi yine de dedi. Kan verdim onunda 10 gün sonra sonucunu göstermeye gidicez. Öyle yanii işte evde değilim yazamadım canlar fotoğraf yok şuan atarım çekince 🥰🥰
Hayırlı uğurlu olsun 🧿 💕

Kızlarrr anlık bir şok etkisiyle bel ağrım başlamıştır agshsh yaa bir anda girdi böyle kuyruk sokumuna doğru bi acı bi sızı dik duramıyorum nasıl geçecek bu bilirkişilerimm güzel kızlarımm helpp

daha yeni koydum totoyu yere. Hünkarım halı sahaya gitti yatıp uyuyacaktım ama uyumadım evi toparladım yemek yedim ettim ahanda bu saat oldu
Bu gece hunkarsiz kaldin bacim desene ajdjdj benimki de oyunda odasina kapadi kendini ergenler gibi jdjfjf
Ani bi guc geldi utu yapiyorum inanir misin 🤣 yemek yine mideme oturdu yatamadim bari utu yapayim dedim. Buhar burnuma iyi geldi shdjdjdj
Sodayi sade icemiyorum limonla icsem nolur

Kızlarrr anlık bir şok etkisiyle bel ağrım başlamıştır agshsh yaa bir anda girdi böyle kuyruk sokumuna doğru bi acı bi sızı dik duramıyorum nasıl geçecek bu bilirkişilerimm güzel kızlarımm helpp
Bel agrisi uzmani C cilekcanavari goreve
Gecmis olsun canim🥲

Esas topuzlunun bile kız olduysa hepimizin kız olur diyorum ben 😂 o kadar erkek olacağından emindi yani dkhdjdjd
Bak o da bi bakis acisi kiz dogru dedin o acidan dusunmemistim sjdjdjdj otomatik olarak beynim bizimkilerin de tam tersi cikacagina inandi

Bacım inan ki geçmiyor, canı ne zaman isterse o zaman hafifliyor maalesef🥺
Ama bebe yağı varsa ya da doğal herhangi bir yağ, eşin iyice bi 10-15 dk ovalasın çok ağrıyan kısmı. Bi tık rahatlatır, sonra sola yatıp bacak arana yastık koyacaksın. Başka da yolu yok

Bacım inan ki geçmiyor, canı ne zaman isterse o zaman hafifliyor maalesef🥺
Ama bebe yağı varsa ya da doğal herhangi bir yağ, eşin iyice bi 10-15 dk ovalasın çok ağrıyan kısmı. Bi tık rahatlatır, sonra sola yatıp bacak arana yastık koyacaksın. Başka da yolu yok
Çok sağol yavrum dur bi eşimle seansa başlayayım😄 ne kötü bişeymiş bu böyle aboo bel ağrım da hiç olmaz rutin hayatımda şok geçirdim

Bu gece hunkarsiz kaldin bacim desene ajdjdj benimki de oyunda odasina kapadi kendini ergenler gibi jdjfjf
Ani bi guc geldi utu yapiyorum inanir misin 🤣 yemek yine mideme oturdu yatamadim bari utu yapayim dedim. Buhar burnuma iyi geldi shdjdjdj
Sodayi sade icemiyorum limonla icsem nolur
soda limon yapacaksan biraz tuz da at yoksa tansiyonun düşer yine😂
Hiç keyfim yok bugün ya yanıma bi torba yemek alıp şehri terketmek istiyorum dkfjkfjf

Çok sağol yavrum dur bi eşimle seansa başlayayım😄 ne kötü bişeymiş bu böyle aboo bel ağrım da hiç olmaz rutin hayatımda şok geçirdim
Hem kaynaşmış olursunuz beyinle 😁
Valla ben bu bel ağrısını 3 haftadır çekiyorum nerdeyse. Bazen bel kemiğime balyozla vurulmuşcasına bi acı oluyor, eşim ovduğunda biraz dağılıyor ağrı. İnşallah seninki gelip geçicidir. İdrar yolu enfeksiyonu olan bikaç kişi vardı burda onlarda da bel ağrısı olmustu

Hem kaynaşmış olursunuz beyinle 😁
Valla ben bu bel ağrısını 3 haftadır çekiyorum nerdeyse. Bazen bel kemiğime balyozla vurulmuşcasına bi acı oluyor, eşim ovduğunda biraz dağılıyor ağrı. İnşallah seninki gelip geçicidir. İdrar yolu enfeksiyonu olan bikaç kişi vardı burda onlarda da bel ağrısı olmustu
Bide enfeksiyon olmayayım hiç çekemem ya dhdjd belirtim yok ama belli de olmaz gerçi. Valla ben yarım saattir çekiyorum bi anlık hayatım zindan oldu çok üzüldüm sana şu anda insan valla yaşamayınca anlamıyor demekki🥺 sana da acil şifalar inşallah geçer bir an önce canım benim. dayanamicam ben eşimlen seansa koşuyorum çok sağolasın öpüldünüzzz❤️

Bide enfeksiyon olmayayım hiç çekemem ya dhdjd belirtim yok ama belli de olmaz gerçi. Valla ben yarım saattir çekiyorum bi anlık hayatım zindan oldu çok üzüldüm sana şu anda insan valla yaşamayınca anlamıyor demekki🥺 sana da acil şifalar inşallah geçer bir an önce canım benim. dayanamicam ben eşimlen seansa koşuyorum çok sağolasın öpüldünüzzz❤️
Hadi inşallah çok iyi gelir. Sonra soluna yatıp dizlerinin arasına ince bi yastık koymayı unutma💕

soda limon yapacaksan biraz tuz da at yoksa tansiyonun düşer yine😂
Hiç keyfim yok bugün ya yanıma bi torba yemek alıp şehri terketmek istiyorum dkfjkfjf
Ay churchill cok severim ama su an limonlu beypazari buldum dolapta bu seferlik ondan iciyim YAPAY AROMA BEBEK GELISIMINE KATKI AJSJDJ
istanbula gel bacim beklerim misafir odam var 🥰

Back
X