Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Yok valla uzanırken bir anda çat dedi girdi, ben bir çığlık dedim noluyo öyle kalcam zannettim tövbe dhdjd eşim yardım etti doğruldum biraz ama dedim anlık güncelleme mi geldi bana noldu
Ayyy tuh ya kiyamam insallah duzelir ovalayinca filan esin ovsun bakalim biraz

Ben de yemek yedim üstüne gidip cips yedim (nohut cipsi) , pişmanlıklar silsilesi yaşıyorum ben bu hamilelikte beslenmeyi nasıl oturtacağım imdat ya.

Ben de yemek yedim üstüne gidip cips yedim (nohut cipsi) , pişmanlıklar silsilesi yaşıyorum ben bu hamilelikte beslenmeyi nasıl oturtacağım imdat ya.
Aman o ne ki ya ben tatlandiricili soda iciyorum su an ajsjdjdjd
Hatta itiraf edicem dun ve onceki gun mideme cok iyi geldi camlica gazoz icip icip afedersiniz garklama keyfi jajddjdjf

Aman o ne ki ya ben tatlandiricili soda iciyorum su an ajsjdjdjd
Hatta itiraf edicem dun ve onceki gun mideme cok iyi geldi camlica gazoz icip icip afedersiniz garklama keyfi jajddjdjf
Ah yavrum an itibariyle de meyve yiyorum… bugün hiç boş durmadı mide. Kafa dolu benim kendimi bugün yemeğe verdim😁 şifa olsun o garklama olmasa çatlıcaz zaten

Ah yavrum an itibariyle de meyve yiyorum… bugün hiç boş durmadı mide. Kafa dolu benim kendimi bugün yemeğe verdim😁 şifa olsun o garklama olmasa çatlıcaz zaten
Sirf o hissiyat icin iciyorum ya once allahim sonra bebem affetsin annesi kendini de onemsigor hala biraz bencil sjdjfjf
Ya meyveyi hep gunduz yiyin aksam yemeyin direkt seker derler ya ama ben de hep aksam yiyorum meyvelerimi malesef 😆 gunduz aklima gelmiyor aksam icim yana yana soguk meyve yemek istiyorum

Senin su an haftan itibariyle pik yapiyor bak 😔
tombikim iyi olsun da zaten en az 1 kere kusmayınca eksik hissediyorum artık 😁😁 kusmadığım günler çok eskide kalmış gibi bi de 5. haftada başlamıştı😁😁 kendi kendime kahkahalar atıyorum boş boş şeylere psikolojim iyi değil😁

tombikim iyi olsun da zaten en az 1 kere kusmayınca eksik hissediyorum artık 😁😁 kusmadığım günler çok eskide kalmış gibi bi de 5. haftada başlamıştı😁😁 kendi kendime kahkahalar atıyorum boş boş şeylere psikolojim iyi değil😁
Soyle dusun kg almiyosundur 🤣 ben hem bulantidan kavrulup hem kusamadigim icin kg aldim ajdjdjdj
Hemen psikolojini yukseltmek istedim sjdjdj

Sirf o hissiyat icin iciyorum ya once allahim sonra bebem affetsin annesi kendini de onemsigor hala biraz bencil sjdjfjf
Ya meyveyi hep gunduz yiyin aksam yemeyin direkt seker derler ya ama ben de hep aksam yiyorum meyvelerimi malesef 😆 gunduz aklima gelmiyor aksam icim yana yana soguk meyve yemek istiyorum
Ayy işin kötüsü ben öğle aramda da meyveli gronala yiyorum yoğurtlu sjdjdjd full kalorili bir yaşam

Oh ne güzel tabi umrunda mı. En nefret ettiğim yaklaşımı sergilemişler değersizleştirme 👿 Hoş muayene etseler de bişey değişmeyecek yine progestan verip gönderecekler ama kahverengi lekelenme olunca önemsemediler demek ki. Sen yine de kendi doktoruna mutlaka danış haberi olsun. Kaç haftalık tam?
7+3 tü. Öyleler maalesef. Allah muhtaç etmesin diyorum sadece

Eve yeni girdim 🤣 bana d vitamini ve demir başladı b12 vermedi istemek aklıma gelmedi kendim alsam olur mu

Aaa bu arada ben 2 kg almışım 62 olmuşum boğazımı durdurmam lazım 20 22 haftadan sonra çok daha hızlı alınıyor

Back
X