Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Olsun 🤣 6 senedir bebemi bekledim vardır bundada bir hayır bakma zaten gönülsüz vermiştim 🤣 istemedim tüp bebek doktorum ve rutin kontrol doktorum istedi diye zorla yaptırdım 🤣
Anası nazlı bebe bu olsun biraz daha beklenir onun canı sağ olsun 😍😍😍 sevindim bak ne güzel açıklamışlar sıkıntı yok bizlik diye

Anası nazlı bebe bu olsun biraz daha beklenir onun canı sağ olsun 😍😍😍 sevindim bak ne güzel açıklamışlar sıkıntı yok bizlik diye
Evet ya kız gerçekten çok tatlıydı sizi sakinleştire bildiniz diyor biraz hafifleyin lütfen gerçekten sizinle beneğinizle alakalı bir durum yok diye kaç kez tekrarladı sağolsun 🙂 bazen olabiliyormuş genelde kilolularda olan birşeymiş ama . Belki bendede kanama bozukluğundan dolayı kan çok sıvı olduğuniçin dna çok yayılmadı henüz bebemin 🤣

İnşallah canım hepimizinki 🥰🥰
Sağlıkla gelsin oğlusun canım ❤️ bişey soracaktım bende perinatolji bölümüne gidicem direk randovi çıkıyor ama eşle birlikte gelmelisiniz diyor cocuk da kabul etmiyoruz not çıkıyor sende de öyle. Cikiyormu detaylı içinde gün verir diye gitmek istiyorum

Ya ben de göbek deliğimin tam altında bazen sağında bazen solunda karıncalanma hissediyorum doktorun bebeğin hareketi değil ama rahim hareketi dedi zaten rahmi hareket ettiren de bebek inşallah ikiz değil daha erkenden tekmeleri hissederim😂

Ben de doktor ultrasonla bakarken nereye cihazı koyuyor diye dikkat ediyorum. Kıpranma oralarda oluyor ☺️

Sağlıkla gelsin oğlusun canım ❤️ bişey soracaktım bende perinatolji bölümüne gidicem direk randovi çıkıyor ama eşle birlikte gelmelisiniz diyor cocuk da kabul etmiyoruz not çıkıyor sende de öyle. Cikiyormu detaylı içinde gün verir diye gitmek istiyora
Amin canım❤️ Bende öyle bişey yazmıyordu benim doktorlarım hep kızımı özellikle ultrason yanına alıp bebeği gösteriyorlar ona
21. Haftaya çağırdı beni doktorum
Git tabi ama çocuk durumunu bilmiyorum

Kızlar haftaya doktorumuz randevumuz var. Cinsiyeti gösterirse öğreneceğiz Allah’ın izniyle 🦋 benim hep bir pasta keserek cinsiyet duyurma hayalim vardı onu yapmak istiyorum. Her şeyi ayarladım sadece pastanın iç rengi ve müzik kaldı 🤣 müzik önerileriniz var mı neler

Kızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
Beeenn!! 11+4 te de ben vermiştim iki hafta sonra yetersiz fraksiyon diye sonuç geldi. 14te tekrar verdim geçen hafta. Bugün yarın çıkar diye bekliyorum. Olabiliyor öyle ya. Bazısı direkt 10. Hafta içinde çıkıyor bazısı da bizim bebeler gibi tembel ilerliyor dna tespit edilemiyor. Stres yapma canım bi daha kan ver bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallah 🙏🏻♥️

İdrar sonucum böyle çıkmış. Dünki gittiğim hastane hemen randvu alıp yakınında bir kadın doğumcuya göster demişti. Benim gittiğim doktorun yolu 2 saat sürdü metrolarla malum.
Sonuçlarım kötü gibi ya yaşayan varmı
Ben şeyden çok korkuyorum benim annem hamileydi ben evlenmeden 1 sene önce
Kız kardeşimi 6 aylık doğurdu
Gebelik tansiyonu, enfeksiyon vs vs yüzünden
Çok korkuyorum o yüzden

Eklentiler

• 1000034468.webp
    1000034468.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar midesi bulunanlar için bir sey dicem: Demir takviyesi bulantı yapıyormuş, Ben iki gün multivitaminimi içmeyi bıraktım bulantilar normaldi. Deneme amaçlı bırakmıştım. Bugun içtim yine mahvoldum. Doktoruma da söyleyeceğim verdiği hapın bulantı yaptığını. Ama çok bulantısı olan gebelere vitamin 16. Haftada baslaniyormus haberiniz olsun
Benim demirim de bi tık düşük, doktorum mide bulantılarını arttırır o yüzden demir şimdilik vermeyeceğim multivitaminin içindeki az miktar sana yeter şimdilik, ilerleyen haftalarda tahlil sonuçlarına göre vericem demir dedi

Back
X