- 2 Temmuz 2019
- 1.214
- 1.355
- 133
Eylüşüm teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallahTebrikler kuzum Saglicakla kucagina al![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylüşüm teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallahTebrikler kuzum Saglicakla kucagina al![]()
İnşallah canım nasip olsunSenin oğlan nazlı çıktı şimdiye kadar göstermedi.maşallah ne güzel duygudur eminim. Rabbim banada tatmak nasip olsun iki meyveden de
Ya b2nde 14+2 deymiş sanki hissediyorum ara ara14.hafta canım![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEylüşüm teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alalım inşallah![]()
Anası nazlı bebe bu olsun biraz daha beklenir onun canı sağ olsunOlsun6 senedir bebemi bekledim vardır bundada bir hayır bakma zaten gönülsüz vermiştim
istemedim tüp bebek doktorum ve rutin kontrol doktorum istedi diye zorla yaptırdım
![]()
Evet ya kız gerçekten çok tatlıydı sizi sakinleştire bildiniz diyor biraz hafifleyin lütfen gerçekten sizinle beneğinizle alakalı bir durum yok diye kaç kez tekrarladı sağolsunAnası nazlı bebe bu olsun biraz daha beklenir onun canı sağ olsunsevindim bak ne güzel açıklamışlar sıkıntı yok bizlik diye
Sağlıkla gelsin oğlusun canımİnşallah canım hepimizinki![]()
Ya ben de göbek deliğimin tam altında bazen sağında bazen solunda karıncalanma hissediyorum doktorun bebeğin hareketi değil ama rahim hareketi dedi zaten rahmi hareket ettiren de bebek inşallah ikiz değil daha erkenden tekmeleri hissederim![]()
Evet öyleBen de doktor ultrasonla bakarken nereye cihazı koyuyor diye dikkat ediyorum. Kıpranma oralarda oluyor![]()
sagliklidir Allahin izniyle canim benimOlsun6 senedir bebemi bekledim vardır bundada bir hayır bakma zaten gönülsüz vermiştim
istemedim tüp bebek doktorum ve rutin kontrol doktorum istedi diye zorla yaptırdım
![]()
Ay evet aşkım cidden bir hissetsek birde doğurup kokularını alsak dünyalar bizim olursagliklidir Allahin izniyle canim benim
Bide kucağimiza alsak dunyalar bizim olur![]()
Ay teşekkür ederim bu yıl erkek yılı maşallahHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Amin canımSağlıkla gelsin oğlusun canımbişey soracaktım bende perinatolji bölümüne gidicem direk randovi çıkıyor ama eşle birlikte gelmelisiniz diyor cocuk da kabul etmiyoruz not çıkıyor sende de öyle. Cikiyormu detaylı içinde gün verir diye gitmek istiyora
Beeenn!! 11+4 te de ben vermiştim iki hafta sonra yetersiz fraksiyon diye sonuç geldi. 14te tekrar verdim geçen hafta. Bugün yarın çıkar diye bekliyorum. Olabiliyor öyle ya. Bazısı direkt 10. Hafta içinde çıkıyor bazısı da bizim bebeler gibi tembel ilerliyor dna tespit edilemiyor. Stres yapma canım bi daha kan ver bakalım güzel sonuçlar gelsin inşallahKızlar günaydın . Nipt test için kan vermiştim 12+5 de ama kanda işlem yapılamamış firma doktoruma 2 hafta sonra tekrar kan alıp yollayım lütfen demiş . Şoklardayım anlamadım başına böyle birşey gelen var mı ?
Ayyy çok şükür canım çok bekletti seni nazlı prens. gözün aydın senin için çok sevindimKızlae yüzde yüz Erkek![]()
Lioo canım yazabilirsin pipisini gördüm bizzat
bi kızım var birde oğlum olmuş olcak nasipse çok şükür bin şükür
Benim demirim de bi tık düşük, doktorum mide bulantılarını arttırır o yüzden demir şimdilik vermeyeceğim multivitaminin içindeki az miktar sana yeter şimdilik, ilerleyen haftalarda tahlil sonuçlarına göre vericem demir dediKızlar midesi bulunanlar için bir sey dicem: Demir takviyesi bulantı yapıyormuş, Ben iki gün multivitaminimi içmeyi bıraktım bulantilar normaldi. Deneme amaçlı bırakmıştım. Bugun içtim yine mahvoldum. Doktoruma da söyleyeceğim verdiği hapın bulantı yaptığını. Ama çok bulantısı olan gebelere vitamin 16. Haftada baslaniyormus haberiniz olsun