Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar detaylı da kalp de parlaklk görünüyor dedi belli belirsiz ama fetal eko yapalım dedi yinede doktorum,çocuk kardiyolojisne yonlendrdi😒İnşallah bsy cikmaz

Kızlar detaylı da kalp de parlaklk görünüyor dedi belli belirsiz ama fetal eko yapalım dedi yinede doktorum,çocuk kardiyolojisne yonlendrdi😒İnşallah bsy cikmaz
Canım beyaz odak bir çok gebelikte çıkıyor benim oğlumda da çıkmıştı sen gene için rahat etsin görü istersen doktorunun önerisiyle ama doğuma kadar geçer hele belli belirsizse. Bizimki doğuma kadar geçmişti ❤️

Canım beyaz odak bir çok gebelikte çıkıyor benim oğlumda da çıkmıştı sen gene için rahat etsin görü istersen doktorunun önerisiyle ama doğuma kadar geçer hele belli belirsizse. Bizimki doğuma kadar geçmişti ❤️
Amin cnm inşallah, bnm doktr çok garantici o yüzden istedi galiba

Benim kontrol yarın 😀
Karamelcimm pişik kremi deterjan yumuşatıcı şampuan bez hangi marka alacaksın. Aklım çok karışık. Mustela, unibaby iyi duydum. Çok bekletmeden 1 er tane alsam diyorum. Bez için de eşim Molfix diyor ben de sleepy alalım eğer bebeğimin vücudu kabul ederse sleepyden yürürüz diyorum ama

Azcık ağlanıp gideyim :KK53: Karnımdan ayaklarımı göremiyorum. Akşam olunca iyice büyüyor. 600 gr bişiy nasıl bu kadar yer kaplıyor ben mi şüşkoyum acaba. Sırtım ağrıyo. Daraldım. Midem yanıyo her daim hiç durmadan. Bir de doymuyorum hep açım ama dikkat ediyorum şişmiyim diye. Toplam 6 kilo almışım. Çalışmak zor geliyo. Allahım kolaylık ver amin.
Hamilelerin çalışması yasaklansın :63:
Ayy ben de evde miskin miskin yatsam diyorum bazı günler. Akşamları benim karnım da doğuma gidecekmiş gibi:anneadayı:

Merhaba arkadaşlar🌸
Size bir sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim
20. Haftamdayım detaylı ultrason zamanım geldi özelde pahalı devlette yaptırmak istiyorum ama kadın doğum drları yapmıyor bildiğim kadarıyla, Perinatolojiye yönlendiriyor ordan randevu alayım desem ya riskli gebeler ya da detaylı ultrason yapılmamaktadır yazıyor. Ne yapacağımı bilemedim yaptıran var mı devlette hastane dr ismi verirlerse çok sevinirim İstanbulda yaşıyorum..
Evet perinatoloji bakıyor kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz sistemde orada alan açtırıyor doktor size öyle devlet Hastanesi'nde randevu alıyorsunuz. Perinatolojiye ben de devlette yaptıracağım bu ayın 28'inde kadın doğum doktorum sistemde alan açtırdı😊

Karamelcimm pişik kremi deterjan yumuşatıcı şampuan bez hangi marka alacaksın. Aklım çok karışık. Mustela, unibaby iyi duydum. Çok bekletmeden 1 er tane alsam diyorum. Bez için de eşim Molfix diyor ben de sleepy alalım eğer bebeğimin vücudu kabul ederse sleepyden yürürüz diyorum ama
Ben bezde slepyy düşündüm ve aldım indirim de 1 numara slepy bio natural olanı.
Pişik için sudocrem cok etkiliydi yeğenlerim kullanıyor içeriği temiz değilmiş diye duydum araştırıcam.
Deterjanları siveno almayı planlıyorum şampuanda mustela.

Kızlar bebeği aşağıda hisseden var mı yani arada bir sanki çıkacak gibi hissediyorum ayaklarıyla vuruyor .
Bi kemik varda oraya tak tak vuruyor gibi hissediyorum normalmi ya
Ben de surekli bunu dusunuyordum. Detaylida kafasi asagidaydi ilk defa karnimin ustlerine vurdu. Hep cok asagiya vuruyor
Hamile kıyafetleri ben de hiç almak istemiyorum. Kendime bugün öğle arası birkaç oversize tişört ve geniş paça lastikli şalvar pantolonlardan aldım. Oversize giydiğim gömleklerim var bir süre böyle idare etmek istiyorum. Sütyen ihtiyacım benim de var normalde dolgulu kullanırım ama sıkmaya başladı, hem şimdi hem de sonra emzirmede kullanılacak sütyen önerisi varsa ben de alırım
Ya ben de hamile kiyafeti almak istemiyorum ilkinde de almamistim sadece pantolonda o bel paneli guzel oluyor disari giderken giymek icin almistim. Oversize bedensiz elbiseler aldim dogumdan sonra da bir anda gitmeyecek kilolar odemler sicaklar gecene kadar kullanirim diye dusundum
Ahahah yok kız benimki ama bir erkek kadar hareketli 😂 hareketleri çok erken başladı ve çok aktifti her daim😂
Babası cok yaramazmış ona çektiğini umuyorum 🙈
Benim kizim karnimda o kadar hareketliydi ki gece uyutmuyordu beni cok hareketli olacak bu diyordum. Dogdu ayaklariyla hep yere vuruyordu karnima vurur gibi. Baya devam etti oynarken bile oyle yapiyordu ama bunun disinda o kadar uslu bir cocuktu ki. Simdi kardesi de cok vuruyor ablasina ceksin diye dua ediyorum🤣🤣
Azcık ağlanıp gideyim :KK53: Karnımdan ayaklarımı göremiyorum. Akşam olunca iyice büyüyor. 600 gr bişiy nasıl bu kadar yer kaplıyor ben mi şüşkoyum acaba. Sırtım ağrıyo. Daraldım. Midem yanıyo her daim hiç durmadan. Bir de doymuyorum hep açım ama dikkat ediyorum şişmiyim diye. Toplam 6 kilo almışım. Çalışmak zor geliyo. Allahım kolaylık ver amin.
Hamilelerin çalışması yasaklansın :63:
Yaaa ben deee… surekli evde daha 5 aylikken boyleysem 8-9 da ne olacagim diye soyleniyorim. Normalde de salas giyerdim hic bir seyim olmuyor 6 kilo aldim. Aksamlari karnim siserdi bazi besinlere intoleransim var hamile gibi olurdum simdi aksamlari o kadar geriliyor ki… kizimda 30lu haftalarda baslayan tansiyon vs hepsi cok daha erken basladi. Bakalim su 4 ayi hayirlisiyla bir atlatsam dogum falan hic gozumde degil🤣

Ben de surekli bunu dusunuyordum. Detaylida kafasi asagidaydi ilk defa karnimin ustlerine vurdu. Hep cok asagiya vuruyor

Ya ben de hamile kiyafeti almak istemiyorum ilkinde de almamistim sadece pantolonda o bel paneli guzel oluyor disari giderken giymek icin almistim. Oversize bedensiz elbiseler aldim dogumdan sonra da bir anda gitmeyecek kilolar odemler sicaklar gecene kadar kullanirim diye dusundum

Benim kizim karnimda o kadar hareketliydi ki gece uyutmuyordu beni cok hareketli olacak bu diyordum. Dogdu ayaklariyla hep yere vuruyordu karnima vurur gibi. Baya devam etti oynarken bile oyle yapiyordu ama bunun disinda o kadar uslu bir cocuktu ki. Simdi kardesi de cok vuruyor ablasina ceksin diye dua ediyorum🤣🤣

Yaaa ben deee… surekli evde daha 5 aylikken boyleysem 8-9 da ne olacagim diye soyleniyorim. Normalde de salas giyerdim hic bir seyim olmuyor 6 kilo aldim. Aksamlari karnim siserdi bazi besinlere intoleransim var hamile gibi olurdum simdi aksamlari o kadar geriliyor ki… kizimda 30lu haftalarda baslayan tansiyon vs hepsi cok daha erken basladi. Bakalim su 4 ayi hayirlisiyla bir atlatsam dogum falan hic gozumde degil🤣
Benim arada yukarı cıkıyo tekmeler arada vajinada ben anlamadım 😂 yarın bakcaz nerde ayakları.
İnşallah benim tızımda uslu olur doğunca🥹

Ben bezde slepyy düşündüm ve aldım indirim de 1 numara slepy bio natural olanı.
Pişik için sudocrem cok etkiliydi yeğenlerim kullanıyor içeriği temiz değilmiş diye duydum araştırıcam.
Deterjanları siveno almayı planlıyorum şampuanda mustela.
Sudocream için ben de öyle okudum hep canım. Mustela alan çok var. Bez için sanki ben de sleepy alacağım 😁🫣🫣🫣

Bütçe dostu ve iyi bir bez olarak tavsiye aldım slepy de karar kıldık işte😂
Bilmiyorum bu pişik kremi ne alsak sudocrem cok iyi ama ya
Ya ben sıfırım bu konuda. Ama geçen sene doğum yapan arkadaşım ve bi başka eczanede çalışan arkadaşım mustelayı önerdi. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ise siveno değil de unibaby önerdi canım 🤭🥰
Pijama takımı emzirme sütyeni emzik biberon sağım makinesi bunlar da aklımı karıştırıyor 🫣😬😁
Hadi kızlar aldıysanız bi öneride bulunun 😁😁😁

Ya ben sıfırım bu konuda. Ama geçen sene doğum yapan arkadaşım ve bi başka eczanede çalışan arkadaşım mustelayı önerdi. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ise siveno değil de unibaby önerdi canım 🤭🥰
Pijama takımı emzirme sütyeni emzik biberon sağım makinesi bunlar da aklımı karıştırıyor 🫣😬😁
Hadi kızlar aldıysanız bi öneride bulunun 😁😁😁
Siveno alcam ben onda kesinim gibi.
Kremde mustela duymadım ya belkide onu alrıım.
Emzik aldım philips avent biberonda onu alıcam.
Sağım makineside hemen almayın diyolar belli olmuyo belki de süt hemen gelecek ama sezaryen olacağım için ben hemen gelmez diye düşünüyorum.
Kız kardeşimin aldıgını alıcam cok pahalıda değil gayette iş görür bişeydi karar değiştirmezsem😂

Siveno alcam ben onda kesinim gibi.
Kremde mustela duymadım ya belkide onu alrıım.
Emzik aldım philips avent biberonda onu alıcam.
Sağım makineside hemen almayın diyolar belli olmuyo belki de süt hemen gelecek ama sezaryen olacağım için ben hemen gelmez diye düşünüyorum.
Kız kardeşimin aldıgını alıcam cok pahalıda değil gayette iş görür bişeydi karar değiştirmezsem😂
Aldıklarını paylaş lattecim 🫣🥰😁 özelden burdan nasıl istersen 🥰

Back
X