Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Ben şampuan ve pişik kremi olarak bunları aldım arkadaş önerisiyle

Eklentiler

• IMG_1355.webp
    IMG_1355.webp
    27 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1356.webp
    IMG_1356.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 54
Vücut kremi için öneriniz var mı bi ona karar veremedim. Bir de bebek çamaşır yumuşatıcıları gördüm ama kullanmamamız mı gerekir acaba🤔 ben çok severim yumşatıcı kokusunu

Detaylıdan çıktık çok şükür, 5-10 verip özelde detaylıya gidecek hanımlara naçizane tavsiyem, kadın doğuma değil, özellikle perinatolog seçin, gerçekten kadın doğumculara göre bam başka bir boyut. Hem üniversite hastanesinde hemde perinatolog ile detaylı yapıldı, arada uçurumun uçurumu var.

çok şükür her şey yolunda, yalnızca burun kemiği sınırda dendi, ve amniyosentez istendi, ama bizim genetik testimiz temiz geldiği için ve diğer baremlerde herhangi bir sorun olmadığı için, tek başına burun kemiği ölçümü bir şey ifade etmedi allaha şükür. Fındık burunlu sağlıklı bir kız evladımız oluyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım🎀🎀🎀

Detaylıdan çıktık çok şükür, 5-10 verip özelde detaylıya gidecek hanımlara naçizane tavsiyem, kadın doğuma değil, özellikle perinatolog seçin, gerçekten kadın doğumculara göre bam başka bir boyut. Hem üniversite hastanesinde hemde perinatolog ile detaylı yapıldı, arada uçurumun uçurumu var.

çok şükür her şey yolunda, yalnızca burun kemiği sınırda dendi, ve amniyosentez istendi, ama bizim genetik testimiz temiz geldiği için ve diğer baremlerde herhangi bir sorun olmadığı için, tek başına burun kemiği ölçümü bir şey ifade etmedi allaha şükür. Fındık burunlu sağlıklı bir kız evladımız oluyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım🎀🎀🎀
Gözün aydın canım ❤️ hep güzel haberler alırsın umarım bundan sonrasında da ❤️

Ben bezde slepyy düşündüm ve aldım indirim de 1 numara slepy bio natural olanı.
Pişik için sudocrem cok etkiliydi yeğenlerim kullanıyor içeriği temiz değilmiş diye duydum araştırıcam.
Deterjanları siveno almayı planlıyorum şampuanda mustela.
Sudocrem içeriği benimde bildiğim kadarı ile temiz değil
Bezde Prima içeriği temiz değil onu biliyorum bende Molfix yada sleepy tercih ederim can bebe de güzeldi içerik olarak ama artık erişimi yok sanırım
Bende sampuanda mustela ve deterjan olarak siveno yu tercih edeceğim

Karamelcimm pişik kremi deterjan yumuşatıcı şampuan bez hangi marka alacaksın. Aklım çok karışık. Mustela, unibaby iyi duydum. Çok bekletmeden 1 er tane alsam diyorum. Bez için de eşim Molfix diyor ben de sleepy alalım eğer bebeğimin vücudu kabul ederse sleepyden yürürüz diyorum ama
Bencede sleepy en iyisi önceki çocuklarımda da kullandım.İnsallah Allah kısmet ederse 😊 bu bebeğimde de sleepyle devam özellikle biraz büyüdüklerinde sleepy külot bez öneririm 💞

Kızlar iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum Tecrübeli annelere veya bilen annelerimize 🥹 bir yeğenim var.
Kaşında ve saçında konak var. Sol gözünde ise bir iltihaplanma tarzında çapak var. Çay ile biraz pansuman yapıldı iyi gelir gibi olup işe yaramadı. Bir bilgisi olan var mı. Bir kaç eczane fotoğraftaki Tobrasedi adında bir şey önerdi kullanan oldumu. Ya da bilen ?🤦🏻‍♀️

Eklentiler

• 1000056233.webp
    1000056233.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 1000057386.webp
    1000057386.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Kızlar iyi akşamlar ben birşey sormak istiyorum Tecrübeli annelere veya bilen annelerimize 🥹 bir yeğenim var.
Kaşında ve saçında konak var. Sol gözünde ise bir iltihaplanma tarzında çapak var. Çay ile biraz pansuman yapıldı iyi gelir gibi olup işe yaramadı. Bir bilgisi olan var mı🤦🏻‍♀️
Bence bir doktora götürün konakta çok enfeksiyon gibi duruyor çok geçmiş olsun

Doktordan me
Ben de detaylıya bugün girdim kızlar cok şükür bi sıkıntı yok, adana da şehir hastanesinde ezgi hocaya yaptırdım memnun kaldim ins hepiniz güzel sonuclar alırsın
İnşallah bende güzel haberler alırım.Bende Adana'da yım doktorum Ezgi hoca 💞 doktordan memnun kaldığınıza sevindim 😊 ben de tereddütteydim doktorum nasıl olacak diye Aceba fotoğraf falan çektirebildiniz mi? İzin vermiyorlar mi?

Sudocrem içeriği benimde bildiğim kadarı ile temiz değil
Bezde Prima içeriği temiz değil onu biliyorum bende Molfix yada sleepy tercih ederim can bebe de güzeldi içerik olarak ama artık erişimi yok sanırım
Bende sampuanda mustela ve deterjan olarak siveno yu tercih edeceğim
Seçimlerimiz aynı güzelll☺️

Vücut kremi için öneriniz var mı bi ona karar veremedim. Bir de bebek çamaşır yumuşatıcıları gördüm ama kullanmamamız mı gerekir acaba🤔 ben çok severim yumşatıcı kokusunu
Merhabalar ilk birkaç ay sabun tozu kullandım. Ama evinizde kurutma varsa deterjan kalıntısını daha da arındırdığı için bebek deterjanı da kullanabilirsiniz

Kaşında ve saçında konak var. Sol gözünde ise bir iltihaplanma tarzında çapak var. Çay ile biraz pansuman yapıldı iyi gelir gibi olup işe yaramadı. Bir bilgisi olan var mı. Bir kaç eczane fotoğraftaki Tobrasedi adında bir şey önerdi kullanan oldumu. Ya da bilen ?🤦🏻‍♀️
Merhabalar eğer bebekse durulama suyundan biraz kaseye koyup bir çay kaşığı karbonatla macun haline getirip saçlarına sürün tarağıyla da tarayın durulamadan. Birkaç defa tekrar ettiğiniz de konak geçmiş oluyor

Aile hekimine gittik, yapmadiklarini soyledi :( poliklinikte de randevu yok, en erken mayis yani. Istanbuldakiler ne cekiyor ya. Mecbur yine ozelden randevu aldim
Şeker yüklemesini yapmıyor mu aile hekiminiz, bana da ebem çağırdı 26-27. Haftada gel yapalım dedi.. üzücü gerçekten devlette sıra bulamamak..

Ben bezde slepyy düşündüm ve aldım indirim de 1 numara slepy bio natural olanı.
Pişik için sudocrem cok etkiliydi yeğenlerim kullanıyor içeriği temiz değilmiş diye duydum araştırıcam.
Deterjanları siveno almayı planlıyorum şampuanda mustela.
Ben ilk 1- 2 numara bezi prima aldım. Arkadaşım yaz bebeği doğurdu en rahatı o oldu dedi. Sonra molfix veya sleepy baby natürel geçerim diye düşündüm. Pişik kremi sudocrem iyidir ama pişik kremi henüz araştırmadım. Deterjan granül almayı planlıyorum yani sabun tozu gibi marka temiz içerk olması yeterli duru iyi diyorlar. Şampuan bebek yağı ve pişik kremi seti aldım incia marka. Epeyce araştırdım memnun olanı çok. Deneyip görücez Allah’ın izniyle 😊 bugün aldığım eşyalara baktım galiba ben bitirmişim aklım alamadıklarımda 🤣🤣

Back
X