Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Ayy harbiden benim eşimde aynısını söylüyor bende kendimi kötü hissediyorum sanırım 9 yıldır çoluk çocuk olmadığı için alismis bı hayatımız vardı şimdi oda tedirgin sürekli bende bişey diyemiyorum sanırım kendimi daha çok kadın gibi değilde anne gibi hissediyorum çocuk doğunca toparlayacagim inşallah 😂
Bende öyle bi hissiyat henüz yok gelmedi ama ben de ggörüntüden çok rahatsızım açıkçası. Kendimi bildim bileli hep 50 kilo civarıydım şuan çuval gibi hissediyorum 🥲🤣

Kızlar burun kanamaniz var mı
Her gün şarıl şarıl kanıyor 🤣 geçen gece boğularak uyandım nerdeyse. Gözümü bi açtım yastığın her yeri kan. Yanımda peçete de yoktu. Avucumu burnumun altına koydum lavaboya koştum. Ben ne kadar hızlı hareket etsem de tüm krem rengi halılarım, banyo paspaslarım hatta duvara bile sıçramış nasıl oldu anlamadım 🤣 kanama durunca eşimi uyandırıp her yeri sildirdim 🤣 her gün kesin bir ya da iki defa kanıyor. KBB ye de gittim hiç bi sorun yok damarlar genişlemiş ve çok alerjikmişim. Yapcak hiç bir şey yok gebelik bitene kadar idare et dediler 😔 doktorum da tansiyonun normalde önemli değil dedi. Tansiyonum hep 9-5 civarı çıkıyor o yüzden önemsemeyi bıraktım.

Kızlar bugün biraz hareketli ve stresli bi gün geçirdim normalde gün içinde hareketlerini çok çok hissederdim ama bugün nasıldı hatırlamıyorum karnımda ara ara sertlikler yer değişmeler işte kasılma tarzı şeyler hissettim. Eve geldim normalde bi yarım saat ayaklarımı uzatırım o süre de bebeğim kıpır kıpır olurdu saat beşten beri yapmadığım şey kalmadı karnımda hareket var gibi eskisi gibi değilde sadece yerini değiştirip kendini bi yere dayıyor gibi hissediyorum ondanda pek emin değilim korkmalı mıyım bilemedim 🥺
Kötü bir durum old sanmıyorum. Hareket var. Sadece her zamanki kadar şiddetli olmadığı için evham yaptın. Yemek ye kendini dinlemeye devam et. Kudurarak keyfim yerinde diyecek :-)

Ben bugün hastanede yatan arkadaşı ziyarete gittim. 3 vasıta gittim, 3 vasıta döndüm. Hastanede de bir 3-4 saat kaldım. Hiç hareket yok. Arada aklım oraya gidiyor. Dinliyorum kendimi. I ıııh ! :KK1:

Eve vardım. İkindi okunacak, hızlıca ogleyi kıldım kendimi yatağa bıraktım. Anam bi şeyler oluyor. Her bir organıma bi bası, resmen organlarımı hissediyorum.:KK57: Biraz sağ alt köşeden vurdu. Sonra göğüs altımdan. Dışarıdan da garip görünüyor. Öyle şiddetli. Bismillah dedim. Okudum üfledim. Dakikalar sürdü. Ben sızmışım. O daha ne kadar hareket etti bilmiyorum.

Anları anlarını tutmuyor.

ör
Temmuza kadar böyle yaşayacağız diyorsun :-)

Kesinlikle. Temiz evin, ruha bi ferahlık verdiği doğru. Evin havası değişince insanın da havası değişiyor. :KK51:

Ben ramazanda cam silip perdeleri yıkamıştım. Geçen mutfak camını açtım. Gören der ki, 2 senedir bu camlar silinmemiş. :eek: E5 yan yol üstünde oturuyorum. Etrafta da çok inşaat var. Kaçınılmaz bi şey.
biz camları hemen hemen aynı dönem silmiştik. Benim de hem sağımda hem solumda inşaat var. Bugün temizlik için yardımcı abla Geldi. Utandım resmen camlardan. Abla aslında camlar silineli çok olmadı falan diye açıklama yaptım iki saat 🥹 hem hamilelik hem temizlik çok zor. Genelde eşim yapıyor ama yine de bana çok yetersiz geliyor. Hele bi de artık iyice ağırlaşacağız nasıl temizlik yapacağız bilemiyorum 🤣

Kötü bir durum old sanmıyorum. Hareket var. Sadece her zamanki kadar şiddetli olmadığı için evham yaptın. Yemek ye kendini dinlemeye devam et. Kudurarak keyfim yerinde diyecek :-)

Ben bugün hastanede yatan arkadaşı ziyarete gittim. 3 vasıta gittim, 3 vasıta döndüm. Hastanede de bir 3-4 saat kaldım. Hiç hareket yok. Arada aklım oraya gidiyor. Dinliyorum kendimi. I ıııh ! :KK1:

Eve vardım. İkindi okunacak, hızlıca ogleyi kıldım kendimi yatağa bıraktım. Anam bi şeyler oluyor. Her bir organıma bi bası, resmen organlarımı hissediyorum.:KK57: Biraz sağ alt köşeden vurdu. Sonra göğüs altımdan. Dışarıdan da garip görünüyor. Öyle şiddetli. Bismillah dedim. Okudum üfledim. Dakikalar sürdü. Ben sızmışım. O daha ne kadar hareket etti bilmiyorum.

Anları anlarını tutmuyor.
İnşallah ladym ya yemek yiyorum bakalım yiyince yoklayacağım bi de hala biraz kasılma tarzı yer değiştirme şeyleri var gibi karnım doyunca ne yapacak bakalım 🥺 bu arada arkadaşın nasıl oldu

İnşallah ladym ya yemek yiyorum bakalım yiyince yoklayacağım bi de hala biraz kasılma tarzı yer değiştirme şeyleri var gibi karnım doyunca ne yapacak bakalım 🥺 bu arada arkadaşın nasıl oldu
Belki karnında yer değiştiriyordur aheste aheste..:KK51:

Arkadaşım aynı. Hiç suyu olmadığından bebeğin her türlü hareketi canını yakıyor.o_O Bakın bu Allahın hikmeti ve merhameti. Suyun içinde olması hem bebek için darbeye karşı bi koruma alanıyken, anne için de bi nimetmiş.

Bebeğin yaptığı basıları çok yoğun hissediyor. Ve buna bağlı ciddi ağrıları var. Kanamaları düzensiz. Bi başlayınca bardaktan boşanır gibi akıyor. O zaman kan takviyesi yapıyorlar.

24+6 bugün. Bebek yaklaşık 700 gram. Ağırlığının 1 kg olmasını ve daha onemlisi akciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar almak için. Ama iki Prof görmüş. Suyu olmadığı için akciğerleri düşündüğümüz şekilde gelişmeyebilir demişler. Hani su ciğer geliştirici iğne var ya, erken doğum durumunda yapılan, o iğne bile tesir etmez bu durumda demişler. 😕Günde birkaç kes nst ye bağlanıyor. Kalp atışlarımı takip ediyorlar.

Normalde 1 ağustosta doğacak. Ama şurada sanıyorum 15-20 gün daha dişini sıksa, ciğerleri de gelişirse ins hemen alacaklar 🤲🏼

Olumsuz haber gelmeyen her günü bi artı sayıyorum. İns 28. Haftayı bulur. Sağlıkla alırlar 🤲🏼

Arkadaşım aynı. Hiç suyu olmadığından bebeğin her türlü hareketi canını yakıyor.o_O Bakın bu Allahın hikmeti ve merhameti. Suyun içinde olması hem bebek için darbeye karşı bi koruma alanıyken, anne için de bi nimetmiş.

Bebeğin yaptığı basıları çok yoğun hissediyor. Ve buna bağlı ciddi ağrıları var. Kanamaları düzensiz. Bi başlayınca bardaktan boşanır gibi akıyor. O zaman kan takviyesi yapıyorlar.

24+6 bugün. Bebek yaklaşık 700 gram. Bebeğin 1 kg olmasını ve daha onemlisi akciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar almak için. Ama iki Prof görmüş. Suyu olmadığı için akciğerleri düşündüğümüz şekilde gelişmeyebilir demişler. Hani su ciğer geliştirici iğne var ya, ani doğum durumunda yapılan, o iğne bile tesir etmez bu durumda demişler. Günde birkaç kes nst ye bağlanıyor. Bekliyorlar.

Normalde 1 ağustosta doğacak. Ama şurada sanıyorum 15-20 gün daha dişini sıksa, ciğerleri de gelişirse ins hemen alacaklar 🤲🏼
Rabbim yardımcı olsun inşallah annecigine bağışlasın sağ sağlim vaktinde kucağına almayı nasip etsin arkadaşın aklıma geldikçe hep dua ediyorum bizim dualarımız kabul olur inşallah

24+6 bugün. Bebek yaklaşık 700 gram. Bebeğin 1 kg olmasını ve daha onemlisi akciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar almak için. Ama iki Prof görmüş. Suyu olmadığı için akciğerleri düşündüğümüz şekilde gelişmeyebilir demişler. Hani su ciğer geliştirici iğne var ya, ani doğum durumunda yapılan, o iğne bile tesir etmez bu durumda demişler. Günde birkaç kes nst ye bağlanıyor. Bekliyorlar.

İşte kendimizdekini de dert sanıyoruz herkesin derdi kendine büyük ama böyle duyunca da insan bi garip oluyor 😔 allahım dayanma gücü versin sabır versin bol bol su versin inşallah. Teyzemin oğlu 25 haftalık 650 gram doğmuştu aylarca hastanede yattı ama şimdi kocaman delikanlı inşallah o günlerini görsün bebişinin

24+6 bugün. Bebek yaklaşık 700 gram. Ağırlığının 1 kg olmasını ve daha onemlisi akciğerlerinin gelişmesini bekliyorlar almak için. Ama iki Prof görmüş. Suyu olmadığı için akciğerleri düşündüğümüz şekilde gelişmeyebilir demişler. Hani su ciğer geliştirici iğne var ya, erken doğum durumunda yapılan, o iğne bile tesir etmez bu durumda demişler. 😕Günde birkaç kes nst ye bağlanıyor. Kalp atışlarımı takip ediyorlar.

Olumsuz haber gelmeyen her günü bi artı sayıyorum. İns 28. Haftayı bulur. Sağlıkla alırlar 🤲🏼
Ah canım ya ❤️ ne kadar zorlanıyordur hem fiziksel hem de manevi olarak. Umarım sağlıkla alır kucağına 🙏🏻 dualarımız da onunla 🥰

29+0 dan herkese selamlar 🤍
Evdeki tartıya çıkmama kararı aldım. En son 69,7 ile kapattım tartı meselesini😅
Saldım artık bundan sonra zaten ne yaparsam yapayım ödem geçmiyor asla 😅 2 hafta sonra neler olduğunu öğrenirim doktordan🫠
Kız sen kendine kilolu mu diyorsun ya çok güzel gözüküyorsun hiç tartilara küsme bence ❤️😍

Kızlar bugün biraz hareketli ve stresli bi gün geçirdim normalde gün içinde hareketlerini çok çok hissederdim ama bugün nasıldı hatırlamıyorum karnımda ara ara sertlikler yer değişmeler işte kasılma tarzı şeyler hissettim. Eve geldim normalde bi yarım saat ayaklarımı uzatırım o süre de bebeğim kıpır kıpır olurdu saat beşten beri yapmadığım şey kalmadı karnımda hareket var gibi eskisi gibi değilde sadece yerini değiştirip kendini bi yere dayıyor gibi hissediyorum ondanda pek emin değilim korkmalı mıyım bilemedim 🥺
Canim hic merak etme. Bende hareketli oldugum gunlerde ayni seyi yasiyorum. Hareketler derinden geliyor. Top gibi bir yere toplaniyor. Hatta gecen gun olay yapmistim bu durumu burda😂 ama hic endiselenme tatli biseyler at hafif agzina sola yat bir 10 dk sonra hareketlenir 💕

Anneler bişey sorcam gebelikte keçi boynuzu özü kullaniliyormu ya da kullanan var mı ? Benim demir değerim düşmüş yükselmiyor doktor keçiboynuzu pekmezi kullanabilirsin dedi ama özünü bilmiyorum

Ayy çok güzel motive oldum valla😍😍 ben çok takmıyorum da doktorum benden daha çok taktığı için psikolojim bozuldu 😂😂 o senin güzel görmen bakman çok teşekkür ederimmmmmm😍😍❤️❤️
Rica ederim canım benim ❤️ 🥰 doktorların arası yok benimki de ben kg alayım diye bakıyor yemek yemeye başlamışsın diyor 🤣 🤣 ❤️

İnşallah sağ salim sağlıkla zamanında doğar.
Ya suyu niye azmış? Plasenta mı delinmiş yoksa fizyolojik olarak mı amniyon sıvısı üretilmemiş yok mu çaresi allahım şifa versin amin

Rica ederim canım benim ❤️ 🥰 doktorların arası yok benimki de ben kg alayım diye bakıyor yemek yemeye başlamışsın diyor 🤣 🤣 ❤️
Evet ya nefret ediyor kilodan 😀 bende bayram sonrası gittim kontrole çikolata götürdüm diyor ki rüşveti önceden verdiğine göre kilo aldın hemen tartıya çık 😂😂😂

Evet ya nefret ediyor kilodan 😀 bende bayram sonrası gittim kontrole çikolata götürdüm diyor ki rüşveti önceden verdiğine göre kilo aldın hemen tartıya çık 😂😂😂
Benim ki baştan dört buçuk kilo verdiğimi bilmediğinden çok almamissin güzel diyor da altını üstünü bı ben bilirim 🤦🏻‍♀️

Back
X