Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    99
Evet ya oralar daha sıcak yine bizde arada esiyor ama işte ben normalde bile sıcağı sevmem şimdi hiç duramıyorum ne giyinicem diye onu ayrı düşünüyorum bir pantolon aldım çok ince lastikli enli o güzel işte diyorum yazı üstüne bol gömlekle idare ederim🤷🏻‍♀️
Müslim tarzı kıyafetler var onlar terletmiyor ince kumaş pantolonlarda kurtarıcı idare edicez asıl olay doğumdan sonra emzirmede biz bebitomla yapış yapış olacaz gibi 😂

QUOTE="Zeyyzeyyyy, post: 79405142, member: 1019672"]
Insallh guzel haberler alırsınız🙏
Çıktım canım doktordan çok şükür minik kızımız iyi❤ her şey yolunda dedi doktor bi sonraki kontrol de ayrıntılıya gidicez 🙂
[/QUOTE]
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin prenses 🌸🙏

Müslim tarzı kıyafetler var onlar terletmiyor ince kumaş pantolonlarda kurtarıcı idare edicez asıl olay doğumdan sonra emzirmede biz bebitomla yapış yapış olacaz gibi 😂
Evet doğumdan sonrasıda var🙃 benim bence doğumum ağustos olucak Eylül'ün 14 diyor ama öyle olmucak🤭ondan iyice kafam karışık ne alıcam diye Yunus kışta doğdu çünkü🙂

Çıktım canım doktordan çok şükür minik kızımız iyi❤ her şey yolunda dedi doktor bi sonraki kontrol de ayrıntılıya gidicez 🙂
[/QUOTE]
Sağol canım hepimizin bebişi inşallah 🌸💜17+3 deyim bi 10 güne filan hissedersin dedi doktor hareketlerini

Evet doğumdan sonrasıda var🙃 benim bence doğumum ağustos olucak Eylül'ün 14 diyor ama öyle olmucak🤭ondan iyice kafam karışık ne alıcam diye Yunus kışta doğdu çünkü🙂
Öyle görünüyor sezeryan olduğu için sağlıkla vaktindr gelsinde bizim az çok önceden belli olur doğum günü işte hep kışlık kayranında küçüklükleri unisex olanları ayıracam zıbınları her türlü kullanıcam ama pembişler alınacak orası kesin 😃

Sağol canım hepimizin bebişi inşallah 🌸💜17+3 deyim bi 10 güne filan hissedersin dedi doktor hareketlerini
[/QUOTE]
İlk gebeliğindi dimi senin canım eğer öyleyse doğru o haftalarda hissediliyor çok heyecanlı oluyor hamileliğin en güzel kısmı hareketleri 😍

İlk gebeliğindi dimi senin canım eğer öyleyse doğru o haftalarda hissediliyor çok heyecanlı oluyor hamileliğin en güzel kısmı hareketleri 😍
[/QUOTE]
Evet canım ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim biri içten dokunuyomuş gibi olacakmış 🙂

Evet canım ne hissedeceğimi bilmiyorum dedim biri içten dokunuyomuş gibi olacakmış 🙂
[/QUOTE]
İlk pıt pıtlarla başlıyor sonra anlıyorsun zaten baya dışardan belli olur hale geliyor bide hıçkırıyorlar mucize resmen 🥹

Allah razı olsun canım benim hepimizin minnoşları sağlık kolaylıkla gelsin inşallah 🤲😍❤️

Sen nasılsın sonucun çıktımı canım hayırlısıyla 🙏
Canim yarin ön sonuc çıkacakmış kromozomal olan hastalıklar çıkıyormuş zaten bizim beklediğimiz sonuçta bu sonucun içinde inşallah güzel haberlerle vericem 🙏 15.30 da randevum

Canim yarin ön sonuc çıkacakmış kromozomal olan hastalıklar çıkıyormuş zaten bizim beklediğimiz sonuçta bu sonucun içinde inşallah güzel haberlerle vericem 🙏 15.30 da randevum
İnşallah inşallah canım inanıyorum güzel haberler vereceksin Allahın izniyle 🤲😍

Canim benim kızım temmuz doğumlu hep zibinla durdu o kadar sıcaktı ki aldığım takımları giydiremedim ilk zamanlar vücudu alışana kadar hastane çıkışı fln giydirmiştim ama yaz bebeginde bi sure sonra senle aynı sicakligi hissediyor ben kat kat giydirmistim üşümesin diye dr seni de bu sıcakta kat kat giydirelim nasil bisi gor demisti 😅 ondan sonra zibinla dolaştı hep bu arada izmir sıcağını bilmeyen yoktur 🙄

Merhaba, aynı durumdayız. 5. aya yeni girdim ve kilo alımı henüz başlamadı. hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum, çok yemişim de şişkinlik olmuş gibi gözüküyor. doktorum bana da her şeyin iyi gittiğini söyledi, bence anormal bir durum da yok. bu süreçte herkes fikir belirtiyor, yalnızca doktoru dinlemek daha mantıklı bence.
Haklısın şunu anladım kilo alımıyla bebegin kilosunun pek bi bağlantısı yok sanırım hamileliginde çok kilo almayanlar da bebegi gayet iyiymiş ama işte insan bazen çevresinden de etkileniyor bide konu bebeğin olunca

günaydın kızlar
kramplar çok erken başladı bendede doktor magnezyum verdi bir nebze de olsa iyi geliyor
ayrıca takviye olarak balık yağı
vitamin (decavit)
d vitamini
demir
demiri sabah aç karnına unutuyorum hep ama diğerlerini mümkün olduğunca aksatmıyorum

boyum kısa olunca( 157 ) daha üçüncü aydan karnım şişmeye başladı bel ağrısı da çekiyorum şimdiye kadar 5 kilo almışım
bebek hareketini çok erken hissettim 9. haftalarda minnacık bir kıpırtı tıbben sorsak mümkün değil denir ama ben hissettim.Aylarca spor(fitnes ve plates ) yapmıştım belki bunun etkisi olabilir
Demiri gece yatmadan içebilirsin hem rahatsız etmez

Haklısın şunu anladım kilo alımıyla bebegin kilosunun pek bi bağlantısı yok sanırım hamileliginde çok kilo almayanlar da bebegi gayet iyiymiş ama işte insan bazen çevresinden de etkileniyor bide konu bebeğin olunca
Ben çevreye karşı kulaklarımı kapattım artık herkesten başka bir fikir çıkıyor, herkese hee tamam deyip geçiyorum :D

Kızlar plasenta previa var mı aramızda? Sabah öyle bi kanamayla uyandım ve devam etti ki kesin gitti dedim 🥹 oğlumda da yaşadım ama bu kadar ileri değildi. Bunda rahim ağzı tam kapanmış. Bebek iyiydi çok şükür 🙏

Kızlar plasenta previa var mı aramızda? Sabah öyle bi kanamayla uyandım ve devam etti ki kesin gitti dedim 🥹 oğlumda da yaşadım ama bu kadar ileri değildi. Bunda rahim ağzı tam kapanmış. Bebek iyiydi çok şükür 🙏
Canım yaşamadım ama bu sitede çok okudum Allahım sana bağışlasın evladını çok şükür iyiymiş sağlıkla vaktinde doğsun 🤲 Sen dikkatli ol çok yorma kendini bol bol dinlen hiç bişey olmayacak Allahın izniyle 🙏

Canim benim kızım temmuz doğumlu hep zibinla durdu o kadar sıcaktı ki aldığım takımları giydiremedim ilk zamanlar vücudu alışana kadar hastane çıkışı fln giydirmiştim ama yaz bebeginde bi sure sonra senle aynı sicakligi hissediyor ben kat kat giydirmistim üşümesin diye dr seni de bu sıcakta kat kat giydirelim nasil bisi gor demisti 😅 ondan sonra zibinla dolaştı hep bu arada izmir sıcağını bilmeyen yoktur 🙄
Aaaa iyiki yazdın yani o zaman ben uzun kol hastane çıkışı alayım isimli çekim için ve hemşireye vermek için 1 tane geri kalan da oğlumdan kalan uzun kol var zaten ben kısa kol zıbın bakayım ya..kısa kola yeni doğan hiç yok bende bizde izmir gibi diğil sıcaklar tabi orda fena oluyor ben yinede kısa kolluyuda abartmayım kafam karıştı🤭

Back
X