Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    68
Ya umarım öyledir öyle içimi rahatlattıki msjın sebebini bilmiyorum ama 2 hafta sonra tekrar demişler . Belki bende yeteri kadar dna karışmadı bilmiyorum . Obezite vs gibi durumlarda olabiliyormuş ama şükür öyle birşeyde yok.. ön rapor bile yok hiç birşey bakılamamış anlamadım.bir arkadaş 10 hafta verdim erkendi 2 hfta sonra tekrarladık ama ön raporda önemli şeyler çıkmıştı dedi.
Firmadan firmaya değişebilir, seninkinde fraksiyon oranı istedikleri kadar yüksek olmadığı için hiç işleme almamış ya da alıp da raporlamamış olabilirler.Belki o arkadaşın firması baksa sende de ön rapor çıkartıcaktı hiç bilmiyoruz.
Canım için zaten niye rahat olmasın ki testin tekrarlanmasını istemekle test sonucunda Allah korusun bir şeylerin olumsuz olması tamamen bambaşka şeyler, sende ortada test yok ki zaten😊 Dediğim gibi süreç uzadığı için şansıma tüküreyim diyebilirsin sadece😄 Geç olsun güç olmasın güzel sonuçlar gelsin inşallah 🌸

Bizde de benzer bir durum var. Daha önce düşüğüm falan olduğu için ben daha bir çöp bile almadım. Annemi de frenleyebiliyorum ama görümcemin 2 oğlu var ve kız çocuk hasreti çektiği için onu kesinlikle durduramıyorum. Şu anda doğmamış kızımın küpelerini bile almışlar,🤣🤣🤣 ben ise hala diken üzerindeyim. 20-25. Haftadan sonra ancak kendimi adapte edebilirim diye düşünüyorum herşey yolunda giderse. Annem de oyalansın diye hadi sen bi battaniye ör dedim yavaş yavaş onu ördürüyorum sussun diye🤣🤣 kayınpeder bileziğini almış, kocamın derdi de bana doğum hediyesi ne alacağını düşünmek şu an. Ben hiçbişi istemiyorum yeter ki bebeğim sağlıkla bi doğsun sonra hereşy olur düşüncesindeyim. Böyle olunca daha bi geriliyorum stres oluyorum ve açıkçası çok korkuyorum:(((
Yaa hepimiz ne kadar benzerşeyler yaşıyoruz🥲Hoff her şeye duygulanıyorumm, gene hamilelik hormonları devrede imdat 🥹🥹🥹

Kızlar konudan çok çok bağımsız ama bu platformum uygulamasi yok mu sizde benim gibi webden mi giriyorsunuz ☺️ Store da baktım indireyim diye bu şekilde ben zorlanıyorum 😅 unutuyorum bazen buraya gelmeyi 😅😅😅😅
Evet var uygulaması .Ben şuan uygulama üzerinden giriyorum .Play Store veya telefonunuzun uygulama indiricisi hangisi ise oraya Kadınlar kulübü yazıp indirebilirsiniz.🌸

Kızlar konudan çok çok bağımsız ama bu platformum uygulamasi yok mu sizde benim gibi webden mi giriyorsunuz ☺️ Store da baktım indireyim diye bu şekilde ben zorlanıyorum 😅 unutuyorum bazen buraya gelmeyi 😅😅😅😅
Uygulaması yok ama indirebiliyorsun canım telefona bildirim de geliyor webden girmiyorum ben. Şöyle link atayım herkes yararlansın

Ömrümde bilmediğim duymadığım şeylet oluyor gerçekten tansiyonu 11 bile olmayan insandım 14 çıktı burun kanaması idrar yolu enfeksiyonu mu yok yok sivişce alerji bulantı saymıyorum bile annlerin hakkı boşuna ödenmez değişmiş canım cidden
Çok haklısın çooooook benim de burun kanamalarım, diş eti kanamaları, kabızlık, baş ağrılarım anne olmak çok zormuş daha hamilelikte başlıyormuş. Sağlıkla alalım da kucağımıza bir şekilde dayanıyoruz 😍

bir de ben başlarda gerginlikten ve heyecandan,şimdilerde ise sadece heyecandan doktorun ne dediğini pek dinlemiyormuşum :D sonrasında üzerine konuşurken eşim söylüyor onu dedi ya,şundan bahsetti ya diye :D baya kafam gidiyor yani
Sorcak olduğum her şeyi unutuyorum heyecandan 🥹🥹🥹 aynı durumdayız

Doktorun plesenta previa olduğunu söyledi mi canım. Korkma kuzenım öyleydi hatta rahmini alırız büyük ihtimalle bile dediler ama sağlıkla doğdu ardına ikinci kez tekrar anne oldu. Hala da rahmi iyi durumda içini ferah tut
Söyledi canım rahim ağzını da tam kapamış. Aslında çıkacağına inanıyorum geri ama şu 4 5 hafta çok stresli geçecek😕

Alan açar mısınız dersen devlet hastanesinde sana açıyorlar, muayeneye gidince doktoruna söylemen lazım. gittiğin hastanede yoksa bile hangi hastanede var diye sorabilirsin. Bazıları uyuzlanıyo açmıyo ama bazıları hiç sorun etmiyor çünkü tarama testleri ve ayrıntılı ultrasonu başka kim yapacak ki mantıken 😀 benim önceki gebeliğimde doktorum uyuzlandı açmadı yaptıramadım ayrıntılı ultrason mesela.
Anladim tesekkr ederim💕

Kızlae yüzde yüz Erkek 🥰🥰🥰 Lioo Lioo canım yazabilirsin pipisini gördüm bizzat🤣 bi kızım var birde oğlum olmuş olcak nasipse çok şükür bin şükür
Senin oğlan nazlı çıktı şimdiye kadar göstermedi. 😄 maşallah ne güzel duygudur eminim. Rabbim banada tatmak nasip olsun iki meyveden de

Bazılarında kan alıp vitaminlere bakmış ona göre vitamin vermiş ama benim ki direk multivitamine ve d vitamininine başlattı ama ben de çölyak var kronik düşük zaten vitaminlerim ondanda olabilir ölçüm yapmaması onun dışında bir şey yapmadı fetal dna öncesi ense kalınlığı ölçüp burun kemiği bakmıştı onlar iyiydi zaten fetal dnada temiz çıktı şimdi 17 de gel dedi 20 21 falanda detaylı ultrason 24 de şeker yüklemesi dedi
Beni 18 de çağırdı tahlil için şuan sadece multivitamin kullanıyorum o zaman gereklileri vereceğim dedi 🥰 detaylı ultrason için perinatolojiye mi gidiliyor acaba

Back
X