Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Şampuan ve bebek bakım ürünlerinde İncia,ecowell var aklımda temiz içerik olarak. Deterjan olarakta ebebeğin kendi ürünleri güzelmiş. Naturalive di sanırım oganik bi marka varmış onuda övdüler. İndirimde gördükçe alıp denenebilir.
Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için 🫰🏻 bi bakıp araştıracağım ben de dediklerini 😍

Kizlar bugün tansiyonum çıktı evde ölçtüm 14/8 di 1 saate randevum vardı zaten dra gittigimde 12/8 olmuştu drum artık tuz tüketimini durdur bebeğin kalbi durur mazallah dedi dün bı avuc çekirdek yemiştim sanırım ondan oldu sabah kalktığımda ellerim şiş ayaklarım şişti hiç aklıma tansiyon gelmedi ama şükür bebiş iyiydi parmağını emiyodu yavrum ❤️

Günaydın bu gün iç organlarımın ağrısına uyandım denilebilir. Böyle bi şey yaşayan var mı kaburgamın altları resmen ağrıyor. 🥹
Benim de hem kaburgalarımın altı hem belim çok ağrıyor. Bir de gece ağrıdan uyuyamadım çatı kemiği mi aşağıda ağrım oldu çok yorgun ve uykusuzum bugün. Yürüyüş yaparken yordum mu ondan mı oluyor emin değilim ama sırt üstü yatınca kalkamıyorum bel ağrısından 😔

Kızlar dagi de emzirme sütyeni tamamen pamuklu balensiz baya rahat ama göğüs uçları baya belli oluyor kapsız olduğu için emin olamadım ya fiyatta iyiydi 800 e 2 adet alınıyor 😀

Burun ve diş eti kanamam var uzun haftalardır. Bir videoda normal olduğunu duymuştum o yüzden üstüne düşmedim. Ama böyle sıvı şeklinde değil pıhtı gibi kabuk bağlıyor ben müdahale edince akıyor biraz.
Gittim tansiyonum falan normal çıktı burnum kanadiktan sonra başım ağrıdı falan dedim eğer böyle 2 3 mendil kirletecek kadar gelirse gel dedi benim ayda 2 kere falan kaniyo müdahale etmiyorum kız böyle oturuyorum burnumdan yürüyor gidiyo benim

Benim de hem kaburgalarımın altı hem belim çok ağrıyor. Bir de gece ağrıdan uyuyamadım çatı kemiği mi aşağıda ağrım oldu çok yorgun ve uykusuzum bugün. Yürüyüş yaparken yordum mu ondan mı oluyor emin değilim ama sırt üstü yatınca kalkamıyorum bel ağrısından 😔
Ben yine sebepsiz bi şeyden ağlama krizine girdim çıktım kanımı verdim geldim sabah tam uyuyamadım kaburga ağrım vardı çok hemde. Bu hamilelik biraz yordu beni.

Hamilelik bi hastalık yada rahatsızlık değil. Aksi bir durum yoksa Dr uyarısı ile yasaklanmadıysa normal hayata devam etmek doğaldır.

Fizyolojisi ve psikolojisi değişen biziz, ama bu adamlara bi şeyler oluyor. :eek: Bi haller bi şeyler.. Sürece adapte olamıyorlar. Hamilelik ve lohusalık zamanlarını olumsuz kodluyorlar.

Tekrar çocuk konusu açıldığında da bu anıları depreşiyor. :KK53:

Gittim tansiyonum falan normal çıktı burnum kanadiktan sonra başım ağrıdı falan dedim eğer böyle 2 3 mendil kirletecek kadar gelirse gel dedi benim ayda 2 kere falan kaniyo müdahale etmiyorum kız böyle oturuyorum burnumdan yürüyor gidiyo benim
2-3 mendil kirletecek şekilde dediyse o bana da fazla geldi. Rutin kontrolünde bunu dile getir bence kontrole çok varsa öne çekersen için rahat olur. Ama öyle acillik bir şey olduğunu da sanmıyorum.

29+0 dan herkese selamlar 🤍
Evdeki tartıya çıkmama kararı aldım. En son 69,7 ile kapattım tartı meselesini😅
Saldım artık bundan sonra zaten ne yaparsam yapayım ödem geçmiyor asla 😅 2 hafta sonra neler olduğunu öğrenirim doktordan🫠

Eklentiler

• IMG_2021.webp
    IMG_2021.webp
    47,5 KB · Görüntüleme: 69
Yemin ederim bizde de durum aynı şuan beni sadece bir anne olarak görüyormuş ve daha fazlası onu vicdanen rahatsız edermiş 🫨🤣
Ayy harbiden benim eşimde aynısını söylüyor bende kendimi kötü hissediyorum sanırım 9 yıldır çoluk çocuk olmadığı için alismis bı hayatımız vardı şimdi oda tedirgin sürekli bende bişey diyemiyorum sanırım kendimi daha çok kadın gibi değilde anne gibi hissediyorum çocuk doğunca toparlayacagim inşallah 😂

29+0 dan herkese selamlar 🤍
Evdeki tartıya çıkmama kararı aldım. En son 69,7 ile kapattım tartı meselesini😅
Saldım artık bundan sonra zaten ne yaparsam yapayım ödem geçmiyor asla 😅 2 hafta sonra neler olduğunu öğrenirim doktordan🫠

Herkes göbüşlerini koyuyor bak ben de bi koyucam herkes akıma son verecek ha :D

Kocamın izin istirahat günüydü. Ben de okula gittim geldim dersim bitti uzanmıştım. Diyo ki ne yiycez? İçimden zıtkım :KK53: diyemedim tabiki.
Yok ben baya kötü alıştırmışım kalk yap yiyelim dimi. Hiç halim yok ya. Alıştı güzel yemekler börek tatlı, beklenti var adamda.
Cevap olarak kuyruk sokumu kemiğim ağrıyo dedim. Bilmiyom ne yicez :lülülü:

Kızlar bugün biraz hareketli ve stresli bi gün geçirdim normalde gün içinde hareketlerini çok çok hissederdim ama bugün nasıldı hatırlamıyorum karnımda ara ara sertlikler yer değişmeler işte kasılma tarzı şeyler hissettim. Eve geldim normalde bi yarım saat ayaklarımı uzatırım o süre de bebeğim kıpır kıpır olurdu saat beşten beri yapmadığım şey kalmadı karnımda hareket var gibi eskisi gibi değilde sadece yerini değiştirip kendini bi yere dayıyor gibi hissediyorum ondanda pek emin değilim korkmalı mıyım bilemedim 🥺

Back
X