2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bırakmayı bende deniyorum, yarım saat güzelmiş

İlk günlerde. Benimki de çok uyuyordu. Burda uyumuyor uyanıyor yazanlara şaşırıyordum bebek niye uyumaz diye. Valla uyumuyor. Türlü türlü huyu var.

İlk günlerde. Benimki de çok uyuyordu. Burda uyumuyor uyanıyor yazanlara şaşırıyordum bebek niye uyumaz diye. Valla uyumuyor. Türlü türlü huyu var.
Kızlar sporu deneyin geçenlerde annem gelmişti ona da diyordum hep uyuyor diye sen bu kadar çocuğu yorarsan tabi uyur dedi beni görünce günde 2 kere spor ve 10 dk 3 kere ters yatırıp ellerinin üzerine bırakın faydası olur inşallah

Damaklarını ov belkı damakları acıyordur. Canı yanmasa bıseyı olmasa ağlamazkı o kadar
Ovcam canım emzikle kaşıyorum da annemdeydm ovayım bakalım bide parmak kaşıyıcım var
Yarım saat uykuları aynı destek vererek uzatabilirsin.
Bırakmayı bende deniyorum, yarım saat güzelmiş
Aynı şekilde sende aynı desteği vererek uzatmayı dene

Karın üstü egzersiz yaptırıyorum, elinden tutup kaldırıyorum oturuyor. Yok bizimkine işlemiyor o.

Ay kocama cocugu verdm telefonla konusuyordum annem rahatsız 1saat konusmusum uykusu var gel dedı uyut dedım uyutamamıs geldm cocuk uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı olmuş ana kıcagına koymamla uyuması bir oldu nie bu kadar becerıksız bunlar ya sabır . Bi işim olsa dısarda uyutmaya çağircak beni sanki ben koyunca aglıyor dıyor bide cocuk uykum var diye aglıyor oysa neyse dellendım aksam aksam . Biz kapanısı yaptık darısı size

Bizde bu akşam 10 da kapattık, kendimi ne zaman kapatsam

Evet bende hareket ettiriyorum çokça hamur gibi yoğuruyorum

Birde battaniyeyi cekme olayı cok basladı yatagın kenarına sıkıstırıyorum örtü battanıyeyı hahaah kundak gibi oldu cekemıyor böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…