- 19 Eylül 2024
- 603
- 491
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #13.041
Nem.orano cok dusuk odadaki kuzu su aliyor olsa cok yuksek olurduDuvarınız su mu alıyor acaba gardrobun arkası falan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nem.orano cok dusuk odadaki kuzu su aliyor olsa cok yuksek olurduDuvarınız su mu alıyor acaba gardrobun arkası falan?
En iyisi hepsini bosaltaym icini guzelce temizliyim tum.camasrlarida bastan yikayip kurutaym snrada cam.acyigmda kapaklarida acik birakaym i sallah bu sekilde cozulur yoksa cildircm artikAcaba dolabın arkası rutubetli falan mı? Ama çekmece içi de öyle diyorsun.. ben camı ne zaman açsam dolap kapaklarını bazen çekmeceleri dr açıyorum.. hamile kalmadan önce mutlaka bazayı da kaldırırdım.. bence bol havalandır, ve mutlaka kuru kıyafet koy.. güzel bi yumuş da seçenek ben perwol sıvı deterjan kullaniyorum harika kokuyor.. bence naftalin vs yapma dolabı sirkeli suyla sil çoğu şeyini bence hurclara koy zaten olmuyordur güzelce havalandır insallah sorun geçer
Benim arkadaşım 2 hamileliğin de de taktırdı tel canım evet ağrı yaptığını söyledi ama Bi sıkıntı çıkmadı zamanında doğurdu geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar inşallah ben de mayıs annesi olacağım ama iki gün önce öğrendiğim bir durumdan dolayı canım sıkkın. Sizlerden fikir almak istedim bilgim olmayan bir konuydu. Benim sağ tarafımda hafif bir sızı vardı ben bunu idrar yolu enfeksiyonuma bağladım ama yine de meraktan bir ürolog a muayene oldum. Ve sağ böbreğimde 14 mm civarında büyüme olduğunu öğrendim, zamanla büyürse ve sancı, ağrı çoğalırsa bu da sanırım erken doğumu tetikliyormuş. Büyümeyi engelleyen bir tel yerleştiriyorlarmış tabi onunda çok konforu yok galiba. Öğrendiğim günden beri moralim bozuk. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Cok cok gecmis olsun canim bobrek buyumesi genelde atardamar darliginin bir sonucu olarak oluyor benim genc kizlogimda atar damarnda daralma var dediler bol su ic saglikli beslen dediler bir sikaywtin olmadigi surece gekmenw gerek yok dediler suanda bir skntisi kalmamos sanirim eger genislemeleseydi banada stent takilcak demislerler vajinal yoldan girip takiuorlar belli bir sure sonra degistiriyorlar ve evet konforlu bir tedavi sekli degil umarm agrilarn azalir kaubolur saglikli beslanmeye 2 kat ozen gosterMerhaba arkadaşlar inşallah ben de mayıs annesi olacağım ama iki gün önce öğrendiğim bir durumdan dolayı canım sıkkın. Sizlerden fikir almak istedim bilgim olmayan bir konuydu. Benim sağ tarafımda hafif bir sızı vardı ben bunu idrar yolu enfeksiyonuma bağladım ama yine de meraktan bir ürolog a muayene oldum. Ve sağ böbreğimde 14 mm civarında büyüme olduğunu öğrendim, zamanla büyürse ve sancı, ağrı çoğalırsa bu da sanırım erken doğumu tetikliyormuş. Büyümeyi engelleyen bir tel yerleştiriyorlarmış tabi onunda çok konforu yok galiba. Öğrendiğim günden beri moralim bozuk. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Bir süre önce benim de öyleydi simdi biraz daha geziniyor sağa, sola, aşağıya.. Dönüp duruyorlar içerideBen bebeğimin hareketlerini hep sol tarafımda hissediyorum kızlar. Bazen göbek ortasına doğru da vuruyor ama genelde hep sol Benzer durumda olan var mı?
Cok gecmis olsun. Pek bilgim yok ama hamilelikte yaşanan ve sonrasında düzelebilen bir durum olduğunu okumuştum. Umarım herhangi bir sorun teşkil etmeden geçip gider Doktorun detaylı açıklama yaptı mı?Merhaba arkadaşlar inşallah ben de mayıs annesi olacağım ama iki gün önce öğrendiğim bir durumdan dolayı canım sıkkın. Sizlerden fikir almak istedim bilgim olmayan bir konuydu. Benim sağ tarafımda hafif bir sızı vardı ben bunu idrar yolu enfeksiyonuma bağladım ama yine de meraktan bir ürolog a muayene oldum. Ve sağ böbreğimde 14 mm civarında büyüme olduğunu öğrendim, zamanla büyürse ve sancı, ağrı çoğalırsa bu da sanırım erken doğumu tetikliyormuş. Büyümeyi engelleyen bir tel yerleştiriyorlarmış tabi onunda çok konforu yok galiba. Öğrendiğim günden beri moralim bozuk. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsun canım salgın var bu ara herkes hasta.İyi haftalar herkese, iki gündür ishal karın ağrısı yaşıyorum enfeksiyon var sanırım yarın test vericem çok fenalardayım. Tetanozu da yaptırcam yarın çok sıkıntı yaşayan oldu mu hasta filan oldunuz mu tetanoz sonrası ?
Geçen gün bir arkadaşımızın da aynı şekil çıktı. İkinizin de sonuçları tertemiz gelir inşallah içini ferah tut.Kızçeler herkese merhaba, Şimdi daha önce yaşayan varsa aynı durumu bilgi almak istiyorum, tedirginim
Geçen hafta detaylı ultrasona girdim 22+4 haftalık gebeyken. Doktor tüm organlarını inceledi kalp, bağırsak , mesane, dalak , böbrek ne varsa. Her şeyini ölçtü kol, bacak, kafa, göğüs, burun kemiği. Tüm değerlerin normal olduğunu söyledi ama ense katlantısını 5-6 kez dönüp dönüp ölçtü. Ense katlantısı sınır değeri 6mm olduğu ama bizim 6.1-6.3mm arasında çıktığını söyledi. Bunun down belirtisi olabileceğini fetal dna veya amniyosentez ile netleştirilebileceğini söyledi. Ama tüm değerlerimiz normal hiç bir organında anormal durum yok, 2li tarama testi temizdi risk çok düşüktü sonradan çıkabilr mi dediğim de olabileceğini söyledi. Detaylı ultrason zamanı buna benzer şeyler yaşayanlar var mı durum nedir ne yaptınız merak ediyorum 1 haftadır uyku uyumuyorum düşünmekten Fetal dna testi yaptrıdım sonuç bu hafta sonu çıkacak
Geçmiş olsun çok umarım kısa sürede geçer. Ben geçtiğimiz perşembe ikinci dozu oldum. İlk dozda çok ağrım olmuştu sadece bunu hemşire bir yakınımla paylaşınca ikincide vurulduktan sonra 2-3 dakika kolunu yukarıda tutarak buz tut demişlerdi sonrasında hiç ağrı hissetmedim.İyi haftalar herkese, iki gündür ishal karın ağrısı yaşıyorum enfeksiyon var sanırım yarın test vericem çok fenalardayım. Tetanozu da yaptırcam yarın çok sıkıntı yaşayan oldu mu hasta filan oldunuz mu tetanoz sonrası ?
Merhaba, benim ikili testte ultrasonda biraz fazla olduğunu söylemişti. Kan tahliline göre değerlendiririz demişlerdi. O da normal gelmişti. Detaylıya henüz girmedim bugun gireceğim. Biraz stresliyim ben de, rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.Kızçeler herkese merhaba, Şimdi daha önce yaşayan varsa aynı durumu bilgi almak istiyorum, tedirginim
Geçen hafta detaylı ultrasona girdim 22+4 haftalık gebeyken. Doktor tüm organlarını inceledi kalp, bağırsak , mesane, dalak , böbrek ne varsa. Her şeyini ölçtü kol, bacak, kafa, göğüs, burun kemiği. Tüm değerlerin normal olduğunu söyledi ama ense katlantısını 5-6 kez dönüp dönüp ölçtü. Ense katlantısı sınır değeri 6mm olduğu ama bizim 6.1-6.3mm arasında çıktığını söyledi. Bunun down belirtisi olabileceğini fetal dna veya amniyosentez ile netleştirilebileceğini söyledi. Ama tüm değerlerimiz normal hiç bir organında anormal durum yok, 2li tarama testi temizdi risk çok düşüktü sonradan çıkabilr mi dediğim de olabileceğini söyledi. Detaylı ultrason zamanı buna benzer şeyler yaşayanlar var mı durum nedir ne yaptınız merak ediyorum 1 haftadır uyku uyumuyorum düşünmekten Fetal dna testi yaptrıdım sonuç bu hafta sonu çıkacak
ay inşallah kuzucum ya %1 de olsa öyle bir ihtimalin olduğunun düşünülmesi beni mahvetti ne düşüneceğim ne yapacağımı bilmiyorum Fetal dna'yı bekliyorum , inşallah hepimiz sağlıkla sağ sağlim evlatlarımıza kavuşuruzMerhaba, benim ikili testte ultrasonda biraz fazla olduğunu söylemişti. Kan tahliline göre değerlendiririz demişlerdi. O da normal gelmişti. Detaylıya henüz girmedim bugun gireceğim. Biraz stresliyim ben de, rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor.
Bu haftalarda ense kalınlığı cok net bir bilgi vermeyebiliyormuş, bebegin genetik yapısından dolayı da ensesinde kalınlık, kisalik mevcut olabiliyor. Gönlünü ferah tut, detal dna sonucunu bekle. Allah in izniyle tertemiz çıksın ve icin rahat olsun hep.
Başka bir doktora da görün, belki öyle biraz daha rahatlamış olursun.
Bol su iç, leblebi, muz, ve Türk kahvesi dene. Ben öyle toparlamıştım, umarım iyi gelir.İyi haftalar herkese, iki gündür ishal karın ağrısı yaşıyorum enfeksiyon var sanırım yarın test vericem çok fenalardayım. Tetanozu da yaptırcam yarın çok sıkıntı yaşayan oldu mu hasta filan oldunuz mu tetanoz sonrası ?
Ayyy inşallah balım 4-5 güne çıkacak sonuç Allah kimseyi evlatsızlıkla , evladıyla , hastalıkla sınamasın. Düşüncesi bile insanı mahvediyorGeçen gün bir arkadaşımızın da aynı şekil çıktı. İkinizin de sonuçları tertemiz gelir inşallah içini ferah tut.
İnşallah, sakin olmaya çalış. Stres halinde bebek de çok kasılıyor. Dua edelim bekleyelim, sonucunu alınca haber ver bize deay inşallah kuzucum ya %1 de olsa öyle bir ihtimalin olduğunun düşünülmesi beni mahvetti ne düşüneceğim ne yapacağımı bilmiyorum Fetal dna'yı bekliyorum , inşallah hepimiz sağlıkla sağ sağlim evlatlarımıza kavuşuruz
evet hissediyor mu ne anlamadım detaylıdan sonra aşırı hareketli kasılıyor sürekli karnım. İnşallah kuzum hayırlı haberlere gelirim burayaİnşallah, sakin olmaya çalış. Stres halinde bebek de çok kasılıyor. Dua edelim bekleyelim, sonucunu alınca haber ver bize de
teşekkür ederim. Buz aklımda olsun götüreyim yanımda giderken çok sağ olGeçmiş olsun çok umarım kısa sürede geçer. Ben geçtiğimiz perşembe ikinci dozu oldum. İlk dozda çok ağrım olmuştu sadece bunu hemşire bir yakınımla paylaşınca ikincide vurulduktan sonra 2-3 dakika kolunu yukarıda tutarak buz tut demişlerdi sonrasında hiç ağrı hissetmedim.
Sağ ol canım valla evde kimsede de bir şey yok. Geçen şeker yüklemesine gittiğimde herhalde hastaneden kaptım. O günden beri kendime gelemedim.Geçmiş olsun canım salgın var bu ara herkes hasta.