• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
İyi akşamlar kızlar. Acilden geldimpembe bir kanama oldu peçeteye gelen çok korktum 😔 çok şükür bebeğim sağlıklı detaylı kontrol etti, sistit olmuşum antibiyotik verdi. Allah korktuğumuzla sınamasın hiç geçmeyen bir yarım saat geçirdim hala titriyorum 😔 bolca dinlen stresten uzak dur dedi mümkünse nasıl olcak bilemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de iki hafta önce olmuştu ama ben çok ve kırmızıydı. Çok korkmuştum. Ama çok şükür geçti. Stres için dua, meditasyon gerekiyor canım. Çok geçmiş olsun.

Ay kızlar dün işk defa elimi koydupumda tekmesini dışardan hissetim çok tuhaf bi duyguydu 19 .haftaya girdim bi değişik oldum ya ve korktumda şimdi hareket ettiğimde korkuyorum neden

Yaaa ne güzel o zaman sizin için. Ben doktorum kadın olsun istiyorum Hatay Reyhanlıda oturuyoruz iş dolayısıyla ,sınır kapılarından haberlerden duymuşsunuzdur belki. Bir tane devlet hastanesi var bulunduğumuz ilçede kadın doktorda var ama bilmiyorum çok donanımlı gelmiyorlar bana ya da kalabalık olduğu için ilgilenemiyorlar. Ve ultrasonda karnıma çok bastırıyor neden bilmiyorum 😅 Hastanede çok eski bakalım hakkımızda hayırlısı olsun.
küçük ilçelerde öyle oluyor maalesef randevu bulmak da imkansıza yakın oluyor ben kadın doğum hastanesine gittiğim halde randevu zor bulunuyor inşallah sende içine sinen bi doktor bulursun 🤗

Bende bunu beğenmiştim ama akıtıyormuş canım video atıyorum

Ben ikisinide kullandım düzgün kapatılmazsa ikiside akıtıyor bide sıcak su dezenfekte edecekseniz zamanla aşınıyor zaten. Benim ilk tavsiyem aventin bu modeli çünkü onda rahat içiliyor munchkin pipetli daha sonraki aylar işe yarıyor.

Hemen pipetli icmeyi ogrenmiyo bebisler ilk etapta avent kullanisli oluyor ek gidaya gecince takip acisindan falan da , pipeti cekmeyi ogrenince munchkin cok iyi zaten ama isleyisleri farkli biz oyle kullandik en azindan 🤗
Kesinlikle bende ilk aventin bu modelini kullandım sonra 360 derece munchkin sonra pipetli modele geçtim 😀

o zaman bundanda mı almak gerek 🙄 çantaya filan atmayız olmadı
Of bilinmez bir süreç bu ne alacağını şaşırıyor insan 🙈
Kapatırken ağıza alınan kısmın kırılıp kırılmadığına dikkat ederek koyarsan akıtmaz. Çok emin olmazsan buzdolabı poşetime extra koy. Munchkin ilk başta kullanamaz bebiş..

İyi akşamlar kızlar. Acilden geldimpembe bir kanama oldu peçeteye gelen çok korktum 😔 çok şükür bebeğim sağlıklı detaylı kontrol etti, sistit olmuşum antibiyotik verdi. Allah korktuğumuzla sınamasın hiç geçmeyen bir yarım saat geçirdim hala titriyorum 😔 bolca dinlen stresten uzak dur dedi mümkünse nasıl olcak bilemiyorum
Çok geçmiş olsun yorma kendini olabildiğince evde çocukta olunca biraz zor ama Allah beterinden sakınsın 🙏

Kızlar aranızda bel fıtığı olan var mı? Benim belimde çok ileri seviye olmayan bir fıtık var. Çok yürüyüş yapınca belim bacsklarım ağrımaya başladı. Bir de doğal doğum yapamaz fıtık olanlar diyorlar bilginiz var mı

Kızlar benim gibi takipli doktoru olmayan var mı gebelik başından beri 5 kez doktora gittim hepsi farklı aynı şehirlerde bile değiller😅 Detaylı için yine farklı bir doktora gideceğim bir düzene oturmadı maleseff
Been 😃 daha erken yaa, 25ten sonra düzene girer. 30 da olur yani. Zaten şimdiye kadar hepi topu kaç kez gitmiş olabiliriz ki. Rahat oool 😃

Seni çok iyi anlıyorum canım. Benim de iki hafta önce olmuştu ama ben çok ve kırmızıydı. Çok korkmuştum. Ama çok şükür geçti. Stres için dua, meditasyon gerekiyor canım. Çok geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun size de ☹️ Namazimi kiliyorum dua mi ediyorum her zaman allah a emanet ne yapalim korktugumuzla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah 🤲

Yazmışsın ya "keske biri bi tas corba getirsin diyeceksin kimse getirmeyecek" dedim ne kadar da ben 😂 hepimiz ayni şeyleri yasiyoruz iste esasinda.
Ben oğlumu 2017de dogurdum o zamanlar yemeksepeti fln cok kullanilmiyordu, pandemi oncesi. halam biraz yemek getirmisti onu bol ekmekle 3 gün yemistik 🤣
Ben sezeryandan dolayi cok cok agriliydim, eşim de hep bebekle ilgileniyordu onun da eli degmiyordu yoksa biseyler yapar mutlaka. Ben bi de toza hiç tahammül edemiyorum ev tozlaniyordu aşırı moralim bozuluyordu
Ama simdi bi sürü yemek siparis uygulamasi var, robot süpürge var. Hic korkacak bisey yok.
Ben su an herkesten 2.400 km uzaktayim ama hiçte korkmuyorum. Her yer yemek artık, robot supurgeyi her gün calistirinca zaten toz olmuyor hic, camasir/bulasik dert etmiyorum eğer normal dogurabilirsem bebekle de full kendim ilgilenirim eşim de büyük oglumu alir cikarir oldu bitti :)
Yaa kıyamam bize 🥰🥰 öyle oldu ama. Çook bilirim eşim işten gelince yemek yapardı. Benim oğlum da 2019 doğumlu.

Yaa maşallah sana ssvd mi deneyeceksin. İnşallah istediğin gibi ve tabii ki sağlıklı ve rahat bir doğumun olur. Hepimizin öyle.
Ben küçük bi yerde yaşadığım için burda yemeksepeti yok haliyle, allahın unuttuğu köy 😄 ama çamaşır bulaşıktan ben de pek korkmuyorum. Bi de zaten annem yanımda olsa tamam yemeğimi yapar ama her şeye de karışır, benim de cinlerim tepeme çıkar 😃

Cok gecmis olsun size de ☹️ Namazimi kiliyorum dua mi ediyorum her zaman allah a emanet ne yapalim korktugumuzla sinamasin saglikla kucagimiza alalim insallah 🤲
Cok teşekkür ederim. Maşallah Allah kabul etsin. Nefes egzersizleri ve İnternete rahatlatıcı müzikler dinleyebilirsiniz. Allah kolay eylesin. Amin inşallah.

Kızlar ya bana radyoloji 4 Mart'ta detaylı için gün verdi 24 haftalık oluyoruz o zaman çok geç değil mi perinatolojiye bildirimleri açtım inşallah erken bulabilirim :KK43:
Bana doktorum 20_22. Hafta demişti detayli icin. Ama 24 te de oluyor diye biliyorum. İnşallah daha erken bulabilirsiniz.

Bende 20 haftalik oldum ve 2 gundur benimde sol tarafima agri girip duruyor, kasigimda ara ara hafif hissediyorum acile gittim ben, doktor bi sorun gozukmuyor bebegin kafasi oraya dek geliyor belki o baski yapiyidur dedi.

Ama hic baski acisi gbi degil anlamadim bende :// sanki etim veya ic organimdan biri gibi degisk
Ay merve senin su profil fotolarin cok tatlis masallah sübhanallah 😍😍

Back