Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle teşekkür ederim.6.cı haftanın başında vajinal muayene ile görmüştüm kalp atımını duymamıştım ama göstermisti.Vardır bir hayır, ya da sonradan oluşmuştur çok değişik bu işlersizin ve diğer bebeğinizin canı sağolsun. benim de kesem 2 tane de bugün yolk sac ı da gördü ama sat a göre 6+4. Fakat biri 5+2 diğer 4+6 görünüyor. Evham yaptım
Kalbi ne zaman duydunuz acaba?
Kese gözükene kadar yaptırmıştım ben kesede 5binlere gelince gözükmüstüMerhaba kızlar kaç defa beta takibi yaptırdınız acaba
Yaş 34Kızlar olmuş. yavaş yazın olur muacemiyim
Teşekkür ederimKese gözükene kadar yaptırmıştım ben kesede 5binlere gelince gözükmüstü
Teşekkür ediyorum. Evham yapmayayım sakince bekleyim.Aynen öyle teşekkür ederim.6.cı haftanın başında vajinal muayene ile görmüştüm kalp atımını duymamıştım ama göstermisti.
Ben erken öğrendim 33 103 370 diye öğrendim sonra da hiç stres yapmamak için 10 gün kadar full dinlendim ve 4+5 gibi de doktora gitmiştim hafif lekelenme görünce doktor da yerleşme lekesi dedi her şey yolunda dedi göndermişti.Merhaba kızlar kaç defa beta takibi yaptırdınız acaba
Tabi ki aklınizda kalırsa 2gune bir kan verip beta takibi yapın ama çok yoruyor inanın beklemek en güzeli 3binlerde falanda alttan muayene ile görüyorlar diye biliyorum şuan beta kaç sizinTeşekkür ediyorum. Evham yapmayayım sakince bekleyim.![]()
Betayı bıraktım geçen hafta perşembe 6000 çıkmıştı en son. Keseler de gününe göre küçük az.Tabi ki aklınizda kalırsa 2gune bir kan verip beta takibi yapın ama çok yoruyor inanın beklemek en güzeli 3binlerde falanda alttan muayene ile görüyorlar diye biliyorum şuan beta kaç sizin
Aa tamam gözüktüyse keseler gerek yok tabi. Büyürler inşallah annesi Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallahBetayı bıraktım geçen hafta perşembe 6000 çıkmıştı en son. Keseler de gününe göre küçük az.
Teşekkür ederimBen erken öğrendim 33 103 370 diye öğrendim sonra da hiç stres yapmamak için 10 gün kadar full dinlendim ve 4+5 gibi de doktora gitmiştim hafif lekelenme görünce doktor da yerleşme lekesi dedi her şey yolunda dedi göndermişti.
Maşallah çok guzel ilerlemis. karar senin tabii için nasıl rahat ediyorsa öyle yap, ben gitmedim çok düşük öğrendim ya kimyasal bos gebelik insanın aklına her şey geliyor ama hiç takmamaya çalışıp bu haftalara sağlıkla geldik çok şükür.Teşekkür ederimbende 171 497 1138 en son cumartesi günü verdim bu cumada randevum var daha da gitmicem yükselişi iyi şimdilik
Yaaaa inşallah haber et bizede![]()
Evet güzel ilerledi çok şükür doktora gitmeden bir gün önce veririmMaşallah çok guzel ilerlemis. karar senin tabii için nasıl rahat ediyorsa öyle yap, ben gitmedim çok düşük öğrendim ya kimyasal bos gebelik insanın aklına her şey geliyor ama hiç takmamaya çalışıp bu haftalara sağlıkla geldik çok şükür.![]()
21 eylül dimi ekim yazmışsındailk gebelik
Yaş 28
Sat 15 Aralık
Tahmini 21 Ekim doğum
5+6 kese
7+5 de kalp atışı listeye cinsiyeti filanda ekle hayırlı olsun canım Ağustos ayında liste ayrıntılı daha iyi oluyor yaparsan o şekilde iyi olurTmd2020
Kızzz o görünen minnak şey bebişin mi yoksaEki Görüntüle 3542593 gördük çok şükür kalp atışını da dinledim mide bulantısı için serum verdiler bitmesini bekliyorum
Evet canım çok şükür gördüm kalp atışını da dinledik doktor gayet iyi endişe etme dediKızzz o görünen minnak şey bebişin mi yoksa![]()
Maşallah maşallahEvet canım çok şükür gördüm kalp atışını da dinledik doktor gayet iyi endişe etme dedi