• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    26
Vardır bir hayır, ya da sonradan oluşmuştur çok değişik bu işler 😕sizin ve diğer bebeğinizin canı sağolsun. benim de kesem 2 tane de bugün yolk sac ı da gördü ama sat a göre 6+4. Fakat biri 5+2 diğer 4+6 görünüyor. Evham yaptım 😥 Kalbi ne zaman duydunuz acaba?
Aynen öyle teşekkür ederim.6.cı haftanın başında vajinal muayene ile görmüştüm kalp atımını duymamıştım ama göstermisti.

Tabi ki aklınizda kalırsa 2gune bir kan verip beta takibi yapın ama çok yoruyor inanın beklemek en güzeli 3binlerde falanda alttan muayene ile görüyorlar diye biliyorum şuan beta kaç sizin
Betayı bıraktım geçen hafta perşembe 6000 çıkmıştı en son. Keseler de gününe göre küçük az.

Ben erken öğrendim 33 103 370 diye öğrendim sonra da hiç stres yapmamak için 10 gün kadar full dinlendim ve 4+5 gibi de doktora gitmiştim hafif lekelenme görünce doktor da yerleşme lekesi dedi her şey yolunda dedi göndermişti.
Teşekkür ederim 🥰 bende 171 497 1138 en son cumartesi günü verdim bu cumada randevum var daha da gitmicem yükselişi iyi şimdilik

Teşekkür ederim 🥰 bende 171 497 1138 en son cumartesi günü verdim bu cumada randevum var daha da gitmicem yükselişi iyi şimdilik
Maşallah çok guzel ilerlemis. karar senin tabii için nasıl rahat ediyorsa öyle yap, ben gitmedim çok düşük öğrendim ya kimyasal bos gebelik insanın aklına her şey geliyor ama hiç takmamaya çalışıp bu haftalara sağlıkla geldik çok şükür. 😍💙

Yaaaa inşallah haber et bizede :(
IMG_20250210_185040.webp
gördük çok şükür kalp atışını da dinledim mide bulantısı için serum verdiler bitmesini bekliyorum

Maşallah çok guzel ilerlemis. karar senin tabii için nasıl rahat ediyorsa öyle yap, ben gitmedim çok düşük öğrendim ya kimyasal bos gebelik insanın aklına her şey geliyor ama hiç takmamaya çalışıp bu haftalara sağlıkla geldik çok şükür. 😍💙
Evet güzel ilerledi çok şükür doktora gitmeden bir gün önce veririm🥰🥰

ilk gebelik
Yaş 28
Sat 15 Aralık
Tahmini 21 Ekim doğum
5+6 kese
7+5 de kalp atışı listeye cinsiyeti filanda ekle hayırlı olsun canım Ağustos ayında liste ayrıntılı daha iyi oluyor yaparsan o şekilde iyi olur Tmd2020 Tmd2020

ilk gebelik
Yaş 28
Sat 15 Aralık
Tahmini 21 Ekim doğum
5+6 kese
7+5 de kalp atışı listeye cinsiyeti filanda ekle hayırlı olsun canım Ağustos ayında liste ayrıntılı daha iyi oluyor yaparsan o şekilde iyi olur Tmd2020 Tmd2020
21 eylül dimi ekim yazmışsında
Kese kalp çok karışık oluyor sanki. Cinsiyet vardı zaten. İlerde isim de ekleriz 🥰

Back
X