- 4 Ocak 2023
- 376
- 641
- 33
- Konu Sahibi mutlutablo
- #8.021
Kızlar ilk doğumunuzda anneniz kayınvalideniz yanınızda kaldıysa ne kdar süre kaldı? Onlar gittikten sonra eşinizle yalnız kalınca yapabildiniz mi her şeyi . Benim annemde kayınvalidem de farklı şehirde. Doğumda gelecekler ama max 40 ı çıkana kadar kalabilirler . Daha sonra tek kalacağım bu şehirde eşimle. Doğum yaklaştıkça onun korkusu sarsı beni bazıları memleketine gidersin biraz büyüyene kadar diyor ama o şekilde de ne benim ne çocığun hiçbir düzeni olmaz . Babasından ayrı kalır . adapte olamayız. Benim gibi olanlar süreçlerinden bahsedebilir mi
Benim annem 30 gun kalmisti ve hep annem ilgilenmisti korkuyordum ben ellemeye altini degistiremiyordum, banyo yaptıramıyordum
Annemin gittiği gün inanılmaz bir bosluğa düsüp gün boyu oğluma bakıp bakıp ağlamıştım
3 gün sonra kendi düzenimi oluşturunca iyi ki annem gitmis dedim o zaman anne olduğumu hissettim.
O zamana kadar annem ne derse onu yapıyordum (tecrübesizlik ve panikten)
Bu doğumda Allah nasip ederse sezaryen yerim iyileşene, ayaklanana kadar tutucam yanımda gerçi oğlumda 3 gunde ayaklanmıştım.
Buzluğuma da stoklar yapacağım gelen gidene ikramlık.. kendim halledeceğim
Oğlumdan da tecrübeliyim artık evire çevire hallederim her şeyi :)
Hiç korkulacak bir şey yok.. dört dörtlük olmanıza da gerek yok birçok şeyi bebekle öğreniyorsunuz zaten.
Ki benim şuan 5 yaşında oğlum var ona rağmen cesaretim şuan tavan
Ben kendi düzenimi çok seven bir insanım annemde olsa dısaridan birini çok istemiyorum
Olduğu kadar, olacak :)
Dediğim gibi annem gittikten sonra anne olduğumu hissetmiştim
Zaten yaz bebesi baktım durmuyor paketleyip bebek arabasına koyar disari da cikaririm :))