Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar benim ikiz gebelikmis ama kesenin birisi boş benim yoğun kanamam olduğunda biri düştü muhtemelen çok üzüldüm keşke ikiz devam etseydi acaba şimdi gözükmüyor ya belkide düşmedi sonrada gözükür olmaz mı ki öyle
Vardır bir hayır, ya da sonradan oluşmuştur çok değişik bu işler sizin ve diğer bebeğinizin canı sağolsun. benim de kesem 2 tane de bugün yolk sac ı da gördü ama sat a göre 6+4. Fakat biri 5+2 diğer 4+6 görünüyor. Evham yaptım Kalbi ne zaman duydunuz acaba?
Doktorlar pek dikkat etmiyor işbirliği yapıyor diye şikayet aldıkları için direkt fobiol benexol devit3 demir hapını unuttum onu yazıp geçiyorlar ama araştırınca onların çok iyi olmadığı çıkıyor demir hapında hele geçen haberlerde bile çıktı kanserojen içerik var. D vitamininde de koruyucu var. Onları içermeyen takviye alıyorum ben.
Ben pazartesi ağrılarım dan dolayı hastaneye gitmiştim 7 haftalıktı bebeği bı gördüm bu görmedim dedi bugün 8 haftalık oldu eşim aradı şimdi özele gidelim dedi dua edin inşallah bu kez bebişi görürüm
Ben pazartesi ağrılarım dan dolayı hastaneye gitmiştim 7 haftalıktı bebeği bı gördüm bu görmedim dedi bugün 8 haftalık oldu eşim aradı şimdi özele gidelim dedi dua edin inşallah bu kez bebişi görürüm
Doktorlar pek dikkat etmiyor işbirliği yapıyor diye şikayet aldıkları için direkt fobiol benexol devit3 demir hapını unuttum onu yazıp geçiyorlar ama araştırınca onların çok iyi olmadığı çıkıyor demir hapında hele geçen haberlerde bile çıktı kanserojen içerik var. D vitamininde de koruyucu var. Onları içermeyen takviye alıyorum ben.
Benim kullandığım marka hep değişiyor demir için solgar gentle iron midemi rahatsız etmiyor d vitamini dynavit ya da ocean b12 nutraxin folikasit ve natura ağızda eriyenden. Balık yağı da ya ocean ya venatura ya möller. Hepsi bir ayrıca elenatal içiyorum onu her gün içiyorum. Demiri 2 günde 1. Diğerlerini haftada 2 3. Doktor sadece elenatal yeterli dedi ama ben araştırınca yeterli değil bebek parazit gibi bizim dişimize kadar emiyor zaten. Bunları kendi sağlığım için kullanıyorum ben. Normalde de düşük değerlerim çünkü