• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Probiyotiği keselım dedı dr bırkac gundur kullanmıyorum ay fena oldu yaa ılk gunlere döndük resmen alakası var mı bılemedım ama sureklı aglıyor acı cekıyor gaz mıdır nedir memeyı hırsla alıyor söyleniyor sonra bırakıyor gerı aglıyor tepınıyor😢
Buarada hep aynı pozısyondda yatıyor kafasını yana cevuremıyorum düzleşmeye basları kafası yastık kullanan var mı? Düzleşme farkedııyor musunuz?

Probiyotiği keselım dedı dr bırkac gundur kullanmıyorum ay fena oldu yaa ılk gunlere döndük resmen alakası var mı bılemedım ama sureklı aglıyor acı cekıyor gaz mıdır nedir memeyı hırsla alıyor söyleniyor sonra bırakıyor gerı aglıyor tepınıyor😢
Buarada hep aynı pozısyondda yatıyor kafasını yana cevuremıyorum düzleşmeye basları kafası yastık kullanan var mı? Düzleşme farkedııyor musunuz?

Bence biz 4.aya dogru gittigimiz icin hersey birbirine karısmis durumda sanki 😫😫

Çocuğu uyutamadım. Babasına kızdım verdim uyutsun diye.

Kucağımda çocuk. Yatağını beşiğe koy dedim, koydu. Geldi eline kitabını aldı. Camı kapattın mı dedim. Taksit taksit niye söylüyorsun dedi. Verdim kucağına al taksit taksit uyut çocuğu. Belim koptu, başım dönüyor artık.

Ilk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorum🤣🤣🤣🤣 sanal da olsa içimde kalmasın dedim🤣🤣🤣🤣
Hahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşız 😂 herkes gitti onla biz kaldık 😂

Hahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşız 😂 herkes gitti onla biz kaldık 😂

Evet hayatta önyargili olmamak lazım aslında çoğu zaman yaniliyoruz ☺️

Çocuğu uyutamadım. Babasına kızdım verdim uyutsun diye.

Kucağımda çocuk. Yatağını beşiğe koy dedim, koydu. Geldi eline kitabını aldı. Camı kapattın mı dedim. Taksit taksit niye söylüyorsun dedi. Verdim kucağına al taksit taksit uyut çocuğu. Belim koptu, başım dönüyor artık.
Cocugu besıge koyunca cam kapatılcagını biz sölicez çünkü Allah bizleri onlara akıl verelım dıye yarattı 😂 allah askına sen nerdesin adresini ver gelcem senın kocanı pataklıcam ben üzüldüm burdan beri o ne yapıyor orda . Yada sen gel bize 😂

Isikenerji Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Çok şükür ameliyat güzel geçti..🤲🏻 İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..❤️

Cok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . Sağıp

Ben kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim hala bayramüstü üşütüp hasta ederim diye korktum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim yemek yapan, mutfağı toplayan eşlerinizin kıymetini bilin. Mesajlarınızı okurken maşallah ne kocalar var diyorum. Benim eşim iyidir hoştur ama yardım istersem alır bebeği iki hoplatır zıplatır sonra yine bana paslar. Her gün eve gelip yemek sonrası baygın gibi uyur. Taş mı taşıyosun gündüz diyorum gidip uyandıramıyorum da acıdığımdan. Ama yardım edenim de yok tek başıma yoruluyorum bayağı :( anne ve kardeşin yakında olması şans gerçekten

Ben kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim hala bayramüstü üşütüp hasta ederim diye korktum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim yemek yapan, mutfağı toplayan eşlerinizin kıymetini bilin. Mesajlarınızı okurken maşallah ne kocalar var diyorum. Benim eşim iyidir hoştur ama yardım istersem alır bebeği iki hoplatır zıplatır sonra yine bana paslar. Her gün eve gelip yemek sonrası baygın gibi uyur. Taş mı taşıyosun gündüz diyorum gidip uyandıramıyorum da acıdığımdan. Ama yardım edenim de yok tek başıma yoruluyorum bayağı :KK43: anne ve kardeşin yakında olması şans gerçekten
Bizi bu vicdanımız maffetttiğ 😂 cilekeş bir ana daha ❤️ Grubun adını değişelim çilekeş ana grubu yapalım T tulperde yide grptan atalım 😂😂

Bir de siz de bebekletnizş yanaklarından öpüyo musunuz ben doğduğundan beri öpüyorum dayanamıyorum
Ohoo yaladım yuttum
Kızlar bebekleriniz yüz üstü yattığında kafasını kaldırıyor mu rahat bi şekilde? Birde kafayı güzel tutuyor mu?
Evet kaldırıyor
Oğlaninkini ayir bizimkileri ayir kızınkiler zaten her ay dönüşüme giriyor🤣 valla en gicik şu dolap içleri.Hem düzelttim hem Yakamozu izledim bebeye annem bakti sağolsun🤣🤣
Beğendin mi yakamozu ?
Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Bizimki de hep öyle ağlamazsa almıyorum
Çok ağlamadıktan sonra bir şey olmaz.Arada laf atıp oyalamaya çalış. Kızımda durmuyor illa yanında olup onunla konuşacağım ya da kucakta duracak. En fazla 5 dk kendi kendine oynuyor. Akşam uyudu bi duş alayım dedim sonra başka işimi yaptım uykum geldi duş alamadım yaz geliyor havalar ısınacak nasıl olacak böyle bilmiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum. Yarın aşıdan sonra anneme gidip hem kaş bıyık işlerimi hallederim hem de duş alırım. Saçım dökülüyor kıyafetlerim olmuyor yazarken bile sinir geldi. Dün akşam düşünüyorum gezmeyi falan geçtim diyorum bu halde bir yere gidesimde gelmiyor zatende hazırlanmak ayrı dert 🙄 istediğimde duş alamıyorum, istediğimde uyuyamıyorum, istediğimde hiç bir şey yapmadan boş boş oturamıyorum istediğim gibi kendime bakamıyorum ne dedim bu ya her doğuran böyle mi, hep birine mi ihtiyaç duyacağım işimi görmek için 😕
Zamanla alışacaksın hep böyle kalmayacak ama qistediğini istediğin zaman yapabilmek artık zor
20 günde 400 gram az mı ?
Değil diyorlar
Deniyimli annelere bir sorum olacak bence bebek ne zaman uyku isterse uyusun yemek isterse yesin oyun isterse oynasın böyle düşünüyorum ama sonrada farklı etkileri olur mu acaba diyorum yani büyüdüğünde disiplinli düzenli Bi hayatı olur mu yoksa kafasına göre mi yaşar acaba hangisi iyi bilemedim herşeyi bebeğe göre ayarlamak mı yoksa saati saatine takip etmek mi🤔
Akışına bırak o akışta bir düzen kuracaksın
Ayy kızlar hepinizi okudum dertlerimiz aynı. Bazen sizin için üzülüyorum ama bazen de içten içe ohh be yalnız ben değilmişim diyorum 🙈
Benim derdim de oğlanın uykusu ve sürekli kucağımda durması, gündüz uyurken bile kucağımda ve ona rağmen mutsuz sürekli ıghh ıhgg ben artık ataktan geçtim ctesi randevu aldım bakılsın her şeyine idrarına kakasına bir de son zamanlarda sol kulağını çok tutuyor keşiften mi ağrıdan mı bilmiyorum.
Gece de yine saat başı ağlayarak uyandı kiminde emzirdim kiminde kucağımda pışpışlayarak uyuttum, off yatak odasına geçtiğime de pişman oldum tek başıma uyumaya alışmışım 🤣 eşim de deli yatıyor dibime dibime sokuluyor zaten sıcak bi yandan oğlandan uyuyamıyorum bi yandan dürtüyorum ruhu duymuyo elimle ayağımla itekliyorum kaysın kenara diye bu kadar ağır uyku mu olur ya.
Eşlerin destek olmamasından yakınmışsınız, benim eşim sağ olsun her dediğimi yapar, yemektir, temizliktir ütüdür gocunmaz yapar, akşam ben daha sofrayı kaldırmadan oğlanı uyutmaya geçiyorum o sofrayı kaldırır, bulaşıkları yıkar, kızımı uyutur, çayı demler 🤣 ben daha yeni geçerim salona oğlanı uyutup, e böyle her şey hazır görmek insanı mutlu ediyor sonra dizi açarız netflixten ama benim de eşimle anlaşamadığım husus kızıyla olan iletişimi. Şu sıra ona karşı olan iletişimi beğenmiyorum. Ben zaten bebekle uğraşmaktan ona vakit ayıramıyorum bari sen oyna onunla diyorum yoruyor beni sıkılıyorum oyundan diyor. Bi yöne haklı kızımda nasıl bi hayalgücü varsa öyle oyunlar buluyor ki insanı gerçekten çok yoruyor, bi de hep kendisi yönlendirir baba sen şimdi şöyle yap şuraya git şunu söyle gerçekten çok yoruyor insanı ama bunu daha tatlı dille kırmadan söyle diyorum her defasında yeter artık kızım, bitsin oyun, hadi tek başına oyna artık gibi şeyler söylüyo kızım da doymuyo tabi sonu ağlamayla bitiyo her oyunun
Kitap aldım iki tane internetten çocukla iletişim konulu sana hediye aldım dedim eşime verdim 🤣 tamam okicam dedi ama başlamadı daha.
Ayyy ne uzun yazmışım oğlan kucağımda uyumuşken döktüm içimi 😣
Aynı benim kocam, sadece alıp dışarı çıkıyor evse oyun oynayamıyo
Emeklese yürüse en fazla peşinden koşarız ama kucak kadar yormaz sanırım.
Beni aldı bir gülmee
Isikenerji Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Ne oldı ne ameliyatı?
Ilk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorum🤣🤣🤣🤣 sanal da olsa içimde kalmasın dedim🤣🤣🤣🤣
Başka kimi ne buluyon hele dökül 😅

Kızlar beşik solumda diye genelde sol tarafıma yatıyorum 2 gündür ara ara kalp bölgeme kasılma giriyor, sizde yaşadınız mı bunu?

Çok şükür ameliyat güzel geçti..🤲🏻 İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..❤️

Gecmis olsun ne ameliyati kacirmisim ben sanirim.
Ohoo yaladım yuttum

Evet kaldırıyor

Beğendin mi yakamozu ?

Bizimki de hep öyle ağlamazsa almıyorum

Zamanla alışacaksın hep böyle kalmayacak ama qistediğini istediğin zaman yapabilmek artık zor

Değil diyorlar

Akışına bırak o akışta bir düzen kuracaksın

Aynı benim kocam, sadece alıp dışarı çıkıyor evse oyun oynayamıyo

Beni aldı bir gülmee

Ne oldı ne ameliyatı?

Başka kimi ne buluyon hele dökül 😅
Yani keyifli izledim ama into the night daha güzeldi yakamoZda sacmalamislar bazi yerlerde .

Cok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . Sağıp
Bıberon almıyor malesef mama ıcerken bıberonu cok cok goturuyprdu ama sıımdı asla bıberon emzık tutturamıyorum bu da bana bagımlı hale getırıyor ekstra yoruluyorum. Hastaneye gıdıyorum sureklı bebek de peşimde🤦

Bugun ana oğul günü yapacaktık normalde ama analı kızlı oğullu abili kardeşli bir gün oldu.Uyuyan bebek anakucağına konur ,arabaya binilir,abi okuldan alınır ve avm ye gidiliir.Lcw kiyamet gibidir,abi kiyafet denemek zorundadir bebek arabasiyla kabinlere girililir ,kiyafet denenir alınır kasada yaklaşik 20-30 kisilik siraya girilir bu arada bebek hala uyuyordur yemek yenir eve dogru yola cikilir o arada bebek uyanir ve aglamaya başlar ben direksiyondayımdır sağa cekip emzirip yola devam etmiş eve varabilmişimdir popomdan akan teri saymiyorum 🤣🤣🤣
Imkansiz diye bir sey yok 🤣🤣🤣🤣
Ben de böyleyim.Gecen gün kızımla başbasa gittim avm ye.memlekete gideceğim bayramda.yegenlere anne babaya hediye aldım, oğluma bayramlık aldım.ve hepsini bebeyle yapmış olmanın gururuyla evime döndüm🤣

Cok gecmis olsun canım.Allahim şifa versin

Back