- 28 Eylül 2015
- 5.366
- 15.140
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eskiden ben de acıyıp uyandirmazdim.simdi kusura bakmasın.evdeyiz de biz de ise gitmiyoruz diye oturmuyoruz yani.Valla ise gitsem daha az yorulurum.o yüzden seneye başlamayı istiyorum zaten.aksamlari bir o bana pasliyor bir ben ona.bu aksam biraz cemkirdim .eskiden hiç olmazsa mutfağı toplardin artık onu da yapmiyorsun dedim.sonra gittim paşa paşa topladım.Baktim çay demliyor.Gurur yapar şimdi toplamaz.yarin toplarBen kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim hala bayramüstü üşütüp hasta ederim diye korktum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim yemek yapan, mutfağı toplayan eşlerinizin kıymetini bilin. Mesajlarınızı okurken maşallah ne kocalar var diyorum. Benim eşim iyidir hoştur ama yardım istersem alır bebeği iki hoplatır zıplatır sonra yine bana paslar. Her gün eve gelip yemek sonrası baygın gibi uyur. Taş mı taşıyosun gündüz diyorum gidip uyandıramıyorum da acıdığımdan. Ama yardım edenim de yok tek başıma yoruluyorum bayağı anne ve kardeşin yakında olması şans gerçekten
İvit.kızlar bir şey sormak istiyorum,
buzlukta sağdığım süt vardı, annem bebeği 2 saatliğine bana getir sende işlerini hallet dedi,
şansıma bebeğin de uyuyacağı tuttu süte ihtiyac duyulmadı.
akşam da sütü ılıttım suyun içinde ama içmek istemedi
şimdi bu süt mındar mı oldu
Çok geçmiş olsunÇok şükür ameliyat güzel geçti.. İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..
10 yaşındaki kızım Cimnastik yaparken ters bir harekete geldi, dizi burnuna çarptı ve burnu kırıldı..Gecmis olsun ne ameliyati kacirmisim ben sanirim.
Yani keyifli izledim ama into the night daha güzeldi yakamoZda sacmalamislar bazi yerlerde .
Bence yazık etmişler kıvancıma o çok bilmiş defneyede gıcık ola ola izledim.Gecmis olsun ne ameliyati kacirmisim ben sanirim.
Yani keyifli izledim ama into the night daha güzeldi yakamoZda sacmalamislar bazi yerlerde .
Çok geçmiş olsun canım10 yaşındaki kızım Cimnastik yaparken ters bir harekete geldi, dizi burnuna çarptı ve burnu kırıldı..
Cok gecmis olsun kuzum10 yaşındaki kızım Cimnastik yaparken ters bir harekete geldi, dizi burnuna çarptı ve burnu kırıldı..
Mundar olmaz ya dökmeseydin, buz kalıplarında dondur yüzüne sür. Cilde iyi geliyorahhh kalbim, ne emeklerle sağmış idim
Senide instada bulaydıkHahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşız herkes gitti onla biz kaldık
Eskiden ben de acıyıp uyandirmazdim.simdi kusura bakmasın.evdeyiz de biz de ise gitmiyoruz diye oturmuyoruz yani.Valla ise gitsem daha az yorulurum.o yüzden seneye başlamayı istiyorum zaten.aksamlari bir o bana pasliyor bir ben ona.bu aksam biraz cemkirdim .eskiden hiç olmazsa mutfağı toplardin artık onu da yapmiyorsun dedim.sonra gittim paşa paşa topladım.Baktim çay demliyor.Gurur yapar şimdi toplamaz.yarin toplar
Aslında en kolay benim nick oysa ekleyebılırsınız kızlar ayip edıyorsunuz hfghg msrc.sSenide instada bulaydık
Ekledim gitti biz birbirimizi instada bandana satan bi sayfa var ordan bulduk toplastikAslında en kolay benim nick oysa ekleyebılırsınız kızlar ayip edıyorsunuz hfghg msrc.s
Gördüm kabul ettım gittiğEkledim gitti biz birbirimizi instada bandana satan bi sayfa var ordan bulduk toplastik
Biz iki haftadır böyleyizGeldi gelmekte olan siz atağı yarı ettiniz biz yeni başlıyoruz dün gece çok uyandi 6 dan sonrasini sayamadım ne kadar değisken halbuki oğlak+kova ama bir ikizler terazi hali var gülerken ağliyor aglarken gülüyor
Ben orayı kaçırmısım okumadm okusaydım bende eklerdimEkledim gitti biz birbirimizi instada bandana satan bi sayfa var ordan bulduk toplastik
Rotadan olabilir, bizimki de rotadan beri karnı gurul gurul özellikle emerken çok ses geliyo karnından ve gazı da arttı.Kızlar bu probiyotiği 2 gün verdim çok karın agrısı yaptı .dün vermedim .sizde de ilk zaman agrı yaptımıydı yoksa rota menenjit mi agrı yaptı ya .versem mi bugün yoksa hiç bulaşmasam mı .gece boyu uyurken inledi çocuk 2 gün .anlamadım bu ilaç rahatlatmıyor mu ?bagırsakları karnı fokur fokur agrıyor gibi dedim probiyotik yazdı doktor kullandım asıl ağrıyan karın nasıl oluyor gördüm .önceki gazdır diyorum şimdi bu inlemelerin yanında hiç kalır ne yapayım bi akıl verin bakayım.