• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bir de yakınında annesi kardeşi vs yanına gidip gelen birileri olanları kıskanıyorum.Ben ilkinde de bunda da yalnızım.kiymetini bilin valla
Benim yakınımda ama insan alışıyor bu seferde yalnız kalmak istemiyorsun. Hamile kaldığımdan beri nerdeyse her akşam bizdelerdi kardeşlerim. Temizlik onlarda, yemek eşimdeydi. Çamaşır bile asamıyordum deterjan kokusu midemi kaldırıyordu. İşe gidip geliyordum sadece

Oglum cok uyudun o ayaklar öyle durmıcak ama sen bilirsin. 😂 ahahahha

Eklentiler

• 3C9B6D7D-AD99-423B-8433-C8862A5CD6D8.png
    3C9B6D7D-AD99-423B-8433-C8862A5CD6D8.png
    487,4 KB · Görüntüleme: 65
Vallahi benım oğlanda sadece bunda uyuyor sallayarak beyaz gürültüyle smdıki hali besıkte sallanmayı sevmıyor yatar pozisyonu az bunda dik sallıyorum pusettekı gibi yatar pozisyona alıyorum biz zaten bütün gün bunun üstünde denesen
Aynısından beende de var kesınlıkle gunduz onun ustunde degılse uyumuyor demekkı rahat anakucagı🤷

Benimki de sadece anakucağında uyuyo gündüz ama gerçek anakucağında 🤣🤣
Ya o kadar imreniyorum ki böyle oyun halısında, anakucağında falan oyalanan bebeklere, benim oğlan gece saat başı uyandığı yetmezmiş gibi bütün gün de kucağımda, kollarım pert oluyor hele bi de eşimin evde olmadığı günler akşamı zor ediyorum çok yorgunum ve dayanamıyorum artık, arkadaşın dediği gibi keşke benim de anam bacım yakınımda olsaydı 😣 kv ye bile razıyım arkadaşlar bakınız bu bir dramdır 🤣

ondan olabılır dik oluyor yanlardan al bitane geç değil hala cok pahalı degıl zaten 200 300lira bısey eahat edersın
Benim anakucağı da dik olabiliyor öyle tam 90 derece değil ama hafif arkaya yaslanık, oğlanı koyunca kafayı kaldırıyor çünkü o kafa hiçbir yere yaslanmayacak illa dikecek durmuyor o yüzden hiçbir yerde

Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Esnek sling deneyebilirsin benim çocuk durmasaydı almayı düşünürdüm bi yandan işini yaparsın bi yandan çocuğu taşırsın😅

Çok ağlamadıktan sonra bir şey olmaz.Arada laf atıp oyalamaya çalış. Kızımda durmuyor illa yanında olup onunla konuşacağım ya da kucakta duracak. En fazla 5 dk kendi kendine oynuyor. Akşam uyudu bi duş alayım dedim sonra başka işimi yaptım uykum geldi duş alamadım yaz geliyor havalar ısınacak nasıl olacak böyle bilmiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum. Yarın aşıdan sonra anneme gidip hem kaş bıyık işlerimi hallederim hem de duş alırım. Saçım dökülüyor kıyafetlerim olmuyor yazarken bile sinir geldi. Dün akşam düşünüyorum gezmeyi falan geçtim diyorum bu halde bir yere gidesimde gelmiyor zatende hazırlanmak ayrı dert 🙄 istediğimde duş alamıyorum, istediğimde uyuyamıyorum, istediğimde hiç bir şey yapmadan boş boş oturamıyorum istediğim gibi kendime bakamıyorum ne dedim bu ya her doğuran böyle mi, hep birine mi ihtiyaç duyacağım işimi görmek için 😕
Çocuğun uyku düzenini oluştur o zaman rahat edersin akşam 9 da yatır sabah kalksın o ara kendine vakit ayırırsın öğlen zaten 3 kere toplam 3 saat uyuyor yemek temizlik o ara yapsan tamam yani ben öyle yapıyorum gece içim rahat etmiyor bi kere kalkıp doyuruyorum o kadar .onun dışında çocuk uyanık olduğunda mecbur bütün vaktim onunla geçiyor kahvaltıda oyun halısına akşam yemeğinde anakucagında oyalanıyor bu şekilde oturtabildim düzeni

Back