- 18 Ağustos 2024
- 283
- 155
- 18
- 23
- Konu Sahibi mutlutablo
- #8.061
Yok yaa hiçbirini ben almadım öneren kişi verdi o yüzden bilgim yokNerden aldin canim trendyoldan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaa hiçbirini ben almadım öneren kişi verdi o yüzden bilgim yokNerden aldin canim trendyoldan mi
Ben fitikliyimKızlar aranızda bel fıtığı olan var mı? Benim belimde çok ileri seviye olmayan bir fıtık var. Çok yürüyüş yapınca belim bacsklarım ağrımaya başladı. Bir de doğal doğum yapamaz fıtık olanlar diyorlar bilginiz var mı
Ss aldim hepsine bakacagim paylasim icin cok sagol canim anneYok yaa hiçbirini ben almadım öneren kişi verdi o yüzden bilgim yok
Ne demekkSs aldim hepsine bakacagim paylasim icin cok sagol canim anne
Tetanoz hamilelikte iki doz oluyormuş degil mi?evet haftaya çağırdı gideceğiz inşallah
Ya öyle mi? Bi sorayım o halde. Ayağa kalkamadım bugün sabah biraz fazla yürümüşüm kaptırıp dönerken bacağım uyuştuBen fitikliyim
Doktoruna magnezyum danis canim bizde magnezyum cok onemli oluyor
İnşallah canım bakıyorum ama henüz bulamadım üniversiteye baktım orda da yoktu bikac gün sürekli bakarım yada Çarşamba hastaneye gidip perinatolojiye direk giderim elden randevu verir belkiBana doktorum 20_22. Hafta demişti detayli icin. Ama 24 te de oluyor diye biliyorum. İnşallah daha erken bulabilirsiniz.
Ben yaptırdım bile canım 2.doz için gidicem 2-3 hafta sonraKızlar tetanoz aşısı için aradılar mı sağlık ocağından?
Burak beyi hiç duymadım.Ben de bi Fatma hocaya gittim ama Burak Bey'i merak ediyorum. Fatma hoca iyi ama, arkadaşım da onda doğum yaptı. Burak Bey'i duydun mu hiç nasıl diye.
Hayırlı olsun inşallah, umarım sorunsuz geçer doktorunla da
Ben tam 20 haftalıkken gideceğim inşKızlar, Detaylı ultrason için kaçıncı haftanıza randevu aldınız ?
Aslinda başta kendi hür irademle ssvd karari verilmedi ama zamanla benimsedim tabii şu an ben de çok istiyorum. İlk dogumda da cok istemistim ama olmadi doktor hic denemedi.Yaa kıyamam bize öyle oldu ama. Çook bilirim eşim işten gelince yemek yapardı. Benim oğlum da 2019 doğumlu.
Yaa maşallah sana ssvd mi deneyeceksin. İnşallah istediğin gibi ve tabii ki sağlıklı ve rahat bir doğumun olur. Hepimizin öyle.
Ben küçük bi yerde yaşadığım için burda yemeksepeti yok haliyle, allahın unuttuğu köy ama çamaşır bulaşıktan ben de pek korkmuyorum. Bi de zaten annem yanımda olsa tamam yemeğimi yapar ama her şeye de karışır, benim de cinlerim tepeme çıkar
Teşekkürler canım. Ben de gideyim bari. Yani etki yaptı mı hiç?Ben yaptırdım bile canım 2.doz için gidicem 2-3 hafta sonra
Ayrı olarak folik asite devam etmiyorum verdiği miltivitaminin içinde folik asitte var ama doktordan doktora degisiyo 20.haftaya kadar folik asit kullandıran doktorlar da var benim aldığım vitaminin içinde bulunuyo sadece12. Haftadan sonra folik asit kullanmayın drmisti doktorum siz devam mı ediyorsunux
Anladım canım ben de randevu alacağım da özel olduğu için kendim seçeceğim ne zaman alsam diye düşünüyorumBen 21.haftama aldım canım
Anladım hayırlısı olsun bakalım. Bende özelden randevu alacağım ne zaman iyi olur diye düşünüyorum ondan sordum.Ben tam 20 haftalıkken gideceğim inş
Yaa coo tesekkur ederimAy merve senin su profil fotolarin cok tatlis masallah sübhanallah
Genelde tam 22.hafta en ideali diyorlarAnladım hayırlısı olsun bakalım. Bende özelden randevu alacağım ne zaman iyi olur diye düşünüyorum ondan sordum.
Evet daha önce yakın zamanda olmadıysan 2 doz 1er ay ara ile.. Mesela ben 2022 de 2 doz oldum önceki hamilelikte şimdi 1 doz olsam yeterliymiş.Tetanoz hamilelikte iki doz oluyormuş degil mi?