2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebeğim uyuycam diye yıktı ortalığı ya. Yavrum iç çeke çeke ağladı en sonunda yoruldu uyudu kaldı. Neden böyle oluyo nerde yanlış yapıyorum çok üzülüyorum gerçekten
Benimki de yapiyo onu. Ac olmadigina bi yerinin agrimadigina eminsen uykuya direniyodur. Benimki kolumda yan yatirdigm anda uyutulcak diye aglamaya basliyo. Tamam uyutmuyorm diyorm diklestiriyom susuyo:) Gecende eve bi geldim esimdeydi ayni sekilde katila katila aglamis ne o kucakta uyutmaya kalkmis esim artik meme mi istedi uyumak icin de ondan mi agladi bilmyorm. Cok uykusu varken daha cok yapiyo. Sonra omzuma dik sekilde alip pispislayip salladm oyle uyudu baktm kafayi omzuma dusurdu. yan yatirip sallaynca kesinlikle agliyo. Sen de farkli uyutma teknikleri dene istersen. Cok uykusu gelmeden keyfi cok kacmadan uyutmaya da calisabilirsn benimki ozaman daha rahat uyuyo cok uykusu gelirse daha cok agliyo. Baktin devam ediyo beyaz gurultu ac ya da fon makinasi ya da elektrik supurgesini calistir mesela hemen susuyo.
Benimkinde bi de son 2 3 haftadir daha sik olmakla birlikte uykusunda korkuyla aglamasi var ya melegim ne goruyosa nasi bi aglamayla sicradi bugun malesef ancak uyandirmak zorunda kaldm uyaninca sustu

Ah canim benim sen bzm onceki mesajlari hic okumuyo musun sen burda bebegim hep uyuyo uyanmiyo diye dert yanardin bi ara hatirliyorm bizimkiler de uyumuyo diye dert yaniyorz. Seninki gibi olsalar zaten her isi yapariz. 9da uyusn snr sabaha kdr bizim ama iste belli olmuo 9da uyuttm diosn birden bi aglamayla uyanio artik dus almaya bile korkuyom valla o uyanikken dusa grmek daha mantikli benm icin. Dun sabaha kdr ha bire uyandi 9da uyumustu 11bck 1bck 3 5 6 7 7bck sabah oldukca uyanislar siklasiyo en son 8de eeh dedm uyandi

3 kere 3 saat uyuyordan sonrasını okumadım nazarım değmesin diye

Ortopediye gittiniz mi canım kalça çıkıklığı için?
Gittim bugün canım sonuçlara baktı temiz çıkmış dedi sonra kontrol etti bacağının birinde boğum yokmuş galiba ama rahat hareket ettiriyor dedi yani o tek başına bişey ifade etmezmiş ama illa içim rahat etsin istiyosan başka bi hastane ismi verdi oraya git dedi röntgen küçük diye çekemem dedi ay sonuçlar temiz işte işkillendiriyolar boşuna

Boğum farklılığı burda birkaç kişi daha yazmıştı varmış ama sıkıntı olmuyomuş diye, bence de temizdir ya zaten hafif derece bi çıkıklıktı.

Gündüz neysede inşallah gece uykusu düzelir canım büyümeleri içinde önemliymiş gece uykusu doktor uyandırma bile dedi bana benim çocuk aynı uykuya düşkün cok uyuyor diye enfeksiyon fln baktırdım gene yok çıkmadı bişey ilerde uyanık kalma süresi uzar dedi doktor başkada bişey çıkmadı

Bırakınca uyumuyor ki gündüz ya memede uyuyacak ya da sallanarak. Bırakınca max. 10-15 dk sonra uyanıyor. Uyanıkken dediğin gibi hep ilgi istiyor. Artık bugün aldım bi kolumla kızı tuttum bir kolumla evi topla, bulaşık makinesini yerleştir yaptım belim ağrıdı. Akşam 8,5 buçuk 9 gibi odaya geçiyoruz gece uykusuna 10 gibi beşiğine yatırıyorum. Sabah 6 da uyanıyor 8 e kadar yanımda yatıyor kalkıyoruz. Gece de uyanıyor emziriyorum.

Bugün ben de dayanamadım artık 15.30da uyudu bırakıcam dedim uyanırsa da uyansın çünkü çok yoruldum kendim de uzanayım biraz dedim yatağına koydum 4te uyandı yarım saat.. uyumuşum ben de. o uyanınca ayy ne güzel uyudu maşallah dedim saate baktım meğer yarım saat uyumuş, o yarım saatlik uyku bana sanki iki saat uyumuşum gibi iyi geldi artık gün içindeki en azından bir uykusunda koyucam yerine böyle böyle alışırsa tüm uykularında koyarım bi de hava da ısındı ya terliyoruz kucağımda.

Bugun ana oğul günü yapacaktık normalde ama analı kızlı oğullu abili kardeşli bir gün oldu.Uyuyan bebek anakucağına konur ,arabaya binilir,abi okuldan alınır ve avm ye gidiliir.Lcw kiyamet gibidir,abi kiyafet denemek zorundadir bebek arabasiyla kabinlere girililir ,kiyafet denenir alınır kasada yaklaşik 20-30 kisilik siraya girilir bu arada bebek hala uyuyordur yemek yenir eve dogru yola cikilir o arada bebek uyanir ve aglamaya başlar ben direksiyondayımdır sağa cekip emzirip yola devam etmiş eve varabilmişimdir popomdan akan teri saymiyorum
Imkansiz diye bir sey yok

Okurken yoruldum olmayan enerjimde bitti

Canım ben uykusu şaştığında spor yaptırıp yoruyorum ardından masaj mayışıp uyuyor sabaha kadar .istersen bi dene hem hareketle kasları gelişir hem gazı çıkar hem uykuya hazırlar .özellikle bu ters çevirip ayaklarını popoya doğru büküp ayak altına dokununca kendini ileri atıp sürünüyor ya onu bayağı yaptırıyorum bütün kasları çalıştırıyor o hareket en sonda yatağına ters yatırıp sırtını ovala döv bi mayışıyor ki direk yatak inşallah faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…