• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    20
Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?

Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
İşte benim asla düşünmediğim konu iğneden korkuyorum sezeryan ele diyorum normal doğum izledim oraya bakınca o kadar açılamaz diyip ondan da vazgeçiyorum, bir şekilde çıkıcak diyip konuyu kapatıyorum.
Çatı muayenesi yapılıyor son haftalarda yapılıyor denmiş ama emin değilim zaten ondan sonra karar veriliyor sanırım yanı bedenin buna müsaitse tamamen kemik vucut yapına göre sanırım.

Bende bugün gidicem bana dua edin 2li test var fetal yaptırırmıyım bilmiyorum risk yoksa yaptırmam herhalde zaten ense ve burunu bugün göriyim, doktorundan güzel şeyler söylesin yeter doktoruma çok güveniyorum.

karamel Latte karamel Latte canım merhaba nasılsın. Yoksun bayadır inşallah herşey yolundadır 🤲
11+3 olduk seninle benim hiç belirti falan kalmadı yine. Böyle gidip gelmesi normal mi acaba belirtilerin? 😬
Merhaba canım burdayım okuyorum hep🥰
Evet 11+3 üz cok şükür belirtilere gelecek olursakta batmam oluyor hep sağ tarafta bazen cok bazen hiç olmuyor.
Dün adet sancım oldu sadece çokta belirtim yok işte benim😂 cuma kontrolüm var senin ne zamandı?

Merhaba canım burdayım okuyorum hep🥰
Evet 11+3 üz cok şükür belirtilere gelecek olursakta batmam oluyor hep sağ tarafta bazen cok bazen hiç olmuyor.
Dün adet sancım oldu sadece çokta belirtim yok işte benim😂 cuma kontrolüm var senin ne zamandı?
Oh iyi bari çok aktif olmayınca dedim iyidir inşallah ☺️🥰
Benim cumartrsi günü sol kasık çok battı bi de kalça ağrısı yaptı adım zor attım ama dünden beri kasık sızısı da gidince korktum yine 😔🫣 bazen çok bazen hiç olmuyor diyorsan endişelenmiyim o zaman di mi. Ben perşembe fetal vermiştim 15gün sonra konrtole gel demişti 30ocak gibi oluyor sanırım. Ama fetal eğer erken çıkarsa beklemeden giderim konrtole ☺️

Oh iyi bari çok aktif olmayınca dedim iyidir inşallah ☺️🥰
Benim cumartrsi günü sol kasık çok battı bi de kalça ağrısı yaptı adım zor attım ama dünden beri kasık sızısı da gidince korktum yine 😔🫣 bazen çok bazen hiç olmuyor diyorsan endişelenmiyim o zaman di mi. Ben perşembe fetal vermiştim 15gün sonra konrtole gel demişti 30ocak gibi oluyor sanırım. Ama fetal eğer erken çıkarsa beklemeden giderim konrtole ☺️
Korkma korkma benimde yok denecek kadar az canım.
Sonucun cıkarsa git bekleme benimde 3 hafta olmuş oluyo görmeyeli endişeliyim biraz🥲

Korkma korkma benimde yok denecek kadar az canım.
Sonucun cıkarsa git bekleme benimde 3 hafta olmuş oluyo görmeyeli endişeliyim biraz🥲
Az kalmış kontrolüne canım cumaya ne kaldı. İnşallah güzel haberler alırsın sen de 🤲🏻💜 bugüne kadar zaten çok az kasık batması vardı ara ara şimdi yine yok olunca aklım gitti 😌

Az kalmış kontrolüne canım cumaya ne kaldı. İnşallah güzel haberler alırsın sen de 🤲🏻💜 bugüne kadar zaten çok az kasık batması vardı ara ara şimdi yine yok olunca aklım gitti 😌
Âmin inşallah canım endişeler bitmiyor ki batma olunca bir şey mi oldu olmayınca bir şey mi oldu dün benim Sancım vardı mesela korktum niye var diye😂

İşte benim asla düşünmediğim konu iğneden korkuyorum sezeryan ele diyorum normal doğum izledim oraya bakınca o kadar açılamaz diyip ondan da vazgeçiyorum, bir şekilde çıkıcak diyip konuyu kapatıyorum.
Çatı muayenesi yapılıyor son haftalarda yapılıyor denmiş ama emin değilim zaten ondan sonra karar veriliyor sanırım yanı bedenin buna müsaitse tamamen kemik vucut yapına göre sanırım.
Bende şimdiden düşünüyorum, biraz korku var içimde🥹 Ama güzel düşünmeye çalışıyorum 🥰

İşte aradığım soru! Ne zamandır sormak benim de aklımdaydı. Önerilerini alırım nemlendirici güneş kremi gibi
Ben caudalie nin gunes kremini aldim sitesinde belli urunler haricinde hepsi hamilelikte kullanima uygundur yaziyor. Nemlendirici de ayni marka aldim ama bana yetersiz geldi

Back