- 19 Ekim 2024
- 315
- 238
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte benim asla düşünmediğim konu iğneden korkuyorum sezeryan ele diyorum normal doğum izledim oraya bakınca o kadar açılamaz diyip ondan da vazgeçiyorum, bir şekilde çıkıcak diyip konuyu kapatıyorum.Hanımlar doğum şekli nezaman belirleniyor, normal veya sezeryan doğum olduğunu? Bazılarında mecburen sezeryan olması gerektiğini ne zaman anlaşılıyor?
Merhaba canım burdayım okuyorum hepkaramel Latte canım merhaba nasılsın. Yoksun bayadır inşallah herşey yolundadır
11+3 olduk seninle benim hiç belirti falan kalmadı yine. Böyle gidip gelmesi normal mi acaba belirtilerin?
Oh iyi bari çok aktif olmayınca dedim iyidir inşallahMerhaba canım burdayım okuyorum hep
Evet 11+3 üz cok şükür belirtilere gelecek olursakta batmam oluyor hep sağ tarafta bazen cok bazen hiç olmuyor.
Dün adet sancım oldu sadece çokta belirtim yok işte benim cuma kontrolüm var senin ne zamandı?
Korkma korkma benimde yok denecek kadar az canım.Oh iyi bari çok aktif olmayınca dedim iyidir inşallah
Benim cumartrsi günü sol kasık çok battı bi de kalça ağrısı yaptı adım zor attım ama dünden beri kasık sızısı da gidince korktum yine bazen çok bazen hiç olmuyor diyorsan endişelenmiyim o zaman di mi. Ben perşembe fetal vermiştim 15gün sonra konrtole gel demişti 30ocak gibi oluyor sanırım. Ama fetal eğer erken çıkarsa beklemeden giderim konrtole
Az kalmış kontrolüne canım cumaya ne kaldı. İnşallah güzel haberler alırsın sen de bugüne kadar zaten çok az kasık batması vardı ara ara şimdi yine yok olunca aklım gittiKorkma korkma benimde yok denecek kadar az canım.
Sonucun cıkarsa git bekleme benimde 3 hafta olmuş oluyo görmeyeli endişeliyim biraz
Biz de daha doktorumuzla konuşmadık bakalım hangi firmayı önerecekİstanbuldayım Genoks firmasına 13,5K kredi kartı ile ödeme yapıcam bugün gelip iş yerimde kan alacaklar 11.haftamdayım
Biz de doktorumla konuşmadık bakalım hangisini önerecekMerhaba bugün dr önerdiği merkez 14 bin dedi evden kan alıyorlar istanbuldayım
ba
Âmin inşallah canım endişeler bitmiyor ki batma olunca bir şey mi oldu olmayınca bir şey mi oldu dün benim Sancım vardı mesela korktum niye var diyeAz kalmış kontrolüne canım cumaya ne kaldı. İnşallah güzel haberler alırsın sen de bugüne kadar zaten çok az kasık batması vardı ara ara şimdi yine yok olunca aklım gitti
Evet ya ağrıyınca niye ağrıdı ağtımayınca niye olmuyor Allah'ım sağlıkla ilerletsin de yeter kiÂmin inşallah canım endişeler bitmiyor ki batma olunca bir şey mi oldu olmayınca bir şey mi oldu dün benim Sancım vardı mesela korktum niye var diye
Amin canım amiiinEvet ya ağrıyınca niye ağrıdı ağtımayınca niye olmuyor Allah'ım sağlıkla ilerletsin de yeter ki
Kesin emin mi soyledi Arkadaşıma da bu haftalarda kız dediler fetal dna da erkek cikti alisveris için birkac hafta daha beklersiniz belki diye yazdım10+1 cinsiyet gördük kız
Bende şimdiden düşünüyorum, biraz korku var içimde Ama güzel düşünmeye çalışıyorumİşte benim asla düşünmediğim konu iğneden korkuyorum sezeryan ele diyorum normal doğum izledim oraya bakınca o kadar açılamaz diyip ondan da vazgeçiyorum, bir şekilde çıkıcak diyip konuyu kapatıyorum.
Çatı muayenesi yapılıyor son haftalarda yapılıyor denmiş ama emin değilim zaten ondan sonra karar veriliyor sanırım yanı bedenin buna müsaitse tamamen kemik vucut yapına göre sanırım.
Erken değil mi ay nasıl oluyor ultrason bakıp mı söyledi10+1 cinsiyet gördük kız
Ben pek anlamam ama sen at canım tahminde bulunuruzKızlar bebeğimizi görmeye gittik size usg fotosunu atsam cinsiyet tahmini yapar mısınız çok heyecanlıyım 11+3 teyiz
Ben caudalie nin gunes kremini aldim sitesinde belli urunler haricinde hepsi hamilelikte kullanima uygundur yaziyor. Nemlendirici de ayni marka aldim ama bana yetersiz geldiİşte aradığım soru! Ne zamandır sormak benim de aklımdaydı. Önerilerini alırım nemlendirici güneş kremi gibi
Hiç korkma. 1 ay kahverengi leke gördüm ben:)İnşallah canim