• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bugün ben de dayanamadım artık 15.30da uyudu bırakıcam dedim uyanırsa da uyansın çünkü çok yoruldum kendim de uzanayım biraz dedim yatağına koydum 4te uyandı :KK43: yarım saat.. uyumuşum ben de. o uyanınca ayy ne güzel uyudu maşallah dedim saate baktım meğer yarım saat uyumuş, o yarım saatlik uyku bana sanki iki saat uyumuşum gibi iyi geldi 🤣 artık gün içindeki en azından bir uykusunda koyucam yerine böyle böyle alışırsa tüm uykularında koyarım bi de hava da ısındı ya terliyoruz kucağımda.
Bırakmayı bende deniyorum, yarım saat güzelmiş 🤣

Bırakınca uyumuyor ki gündüz ya memede uyuyacak ya da sallanarak. Bırakınca max. 10-15 dk sonra uyanıyor. Uyanıkken dediğin gibi hep ilgi istiyor. Artık bugün aldım bi kolumla kızı tuttum bir kolumla evi topla, bulaşık makinesini yerleştir yaptım belim ağrıdı. Akşam 8,5 buçuk 9 gibi odaya geçiyoruz gece uykusuna 10 gibi beşiğine yatırıyorum. Sabah 6 da uyanıyor 8 e kadar yanımda yatıyor kalkıyoruz. Gece de uyanıyor emziriyorum.

İlk günlerde. Benimki de çok uyuyordu. Burda uyumuyor uyanıyor yazanlara şaşırıyordum bebek niye uyumaz diye. Valla uyumuyor. Türlü türlü huyu var.

İlk günlerde. Benimki de çok uyuyordu. Burda uyumuyor uyanıyor yazanlara şaşırıyordum bebek niye uyumaz diye. Valla uyumuyor. Türlü türlü huyu var.
Kızlar sporu deneyin geçenlerde annem gelmişti ona da diyordum hep uyuyor diye sen bu kadar çocuğu yorarsan tabi uyur dedi beni görünce günde 2 kere spor ve 10 dk 3 kere ters yatırıp ellerinin üzerine bırakın faydası olur inşallah

Damaklarını ov belkı damakları acıyordur. Canı yanmasa bıseyı olmasa ağlamazkı o kadar
Ovcam canım emzikle kaşıyorum da annemdeydm ovayım bakalım bide parmak kaşıyıcım var
Bugün ben de dayanamadım artık 15.30da uyudu bırakıcam dedim uyanırsa da uyansın çünkü çok yoruldum kendim de uzanayım biraz dedim yatağına koydum 4te uyandı :KK43: yarım saat.. uyumuşum ben de. o uyanınca ayy ne güzel uyudu maşallah dedim saate baktım meğer yarım saat uyumuş, o yarım saatlik uyku bana sanki iki saat uyumuşum gibi iyi geldi 🤣 artık gün içindeki en azından bir uykusunda koyucam yerine böyle böyle alışırsa tüm uykularında koyarım bi de hava da ısındı ya terliyoruz kucağımda.
Yarım saat uykuları aynı destek vererek uzatabilirsin.
Bırakmayı bende deniyorum, yarım saat güzelmiş 🤣
Aynı şekilde sende aynı desteği vererek uzatmayı dene

Kızlar sporu deneyin geçenlerde annem gelmişti ona da diyordum hep uyuyor diye sen bu kadar çocuğu yorarsan tabi uyur dedi beni görünce günde 2 kere spor ve 10 dk 3 kere ters yatırıp ellerinin üzerine bırakın faydası olur inşallah

Karın üstü egzersiz yaptırıyorum, elinden tutup kaldırıyorum oturuyor. Yok bizimkine işlemiyor o.

Ay kocama cocugu verdm telefonla konusuyordum annem rahatsız 1saat konusmusum uykusu var gel dedı uyut dedım uyutamamıs geldm cocuk uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı olmuş ana kıcagına koymamla uyuması bir oldu nie bu kadar becerıksız bunlar ya sabır . Bi işim olsa dısarda uyutmaya çağircak beni sanki ben koyunca aglıyor dıyor bide cocuk uykum var diye aglıyor oysa neyse 😂 dellendım aksam aksam . Biz kapanısı yaptık darısı size 😂

Ay kocama cocugu verdm telefonla konusuyordum annem rahatsız 1saat konusmusum uykusu var gel dedı uyut dedım uyutamamıs geldm cocuk uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı olmuş ana kıcagına koymamla uyuması bir oldu nie bu kadar becerıksız bunlar ya sabır . Bi işim olsa dısarda uyutmaya çağircak beni sanki ben koyunca aglıyor dıyor bide cocuk uykum var diye aglıyor oysa neyse 😂 dellendım aksam aksam . Biz kapanısı yaptık darısı size 😂
Bizde bu akşam 10 da kapattık, kendimi ne zaman kapatsam 🤣🤣

Evet bende hareket ettiriyorum çokça hamur gibi yoğuruyorum🤣🤣🤣

Birde battaniyeyi cekme olayı cok basladı yatagın kenarına sıkıstırıyorum örtü battanıyeyı hahaah kundak gibi oldu 😂 cekemıyor böylece

Back