Probiyotiği keselım dedı dr bırkac gundur kullanmıyorum ay fena oldu yaa ılk gunlere döndük resmen alakası var mı bılemedım ama sureklı aglıyor acı cekıyor gaz mıdır nedir memeyı hırsla alıyor söyleniyor sonra bırakıyor gerı aglıyor tepınıyor
Buarada hep aynı pozısyondda yatıyor kafasını yana cevuremıyorum düzleşmeye basları kafası yastık kullanan var mı? Düzleşme farkedııyor musunuz?
Hahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşızIlk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorumsanal da olsa içimde kalmasın dedim
Hahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşızherkes gitti onla biz kaldık
Cocugu besıge koyunca cam kapatılcagını biz sölicez çünkü Allah bizleri onlara akıl verelım dıye yarattıÇocuğu uyutamadım. Babasına kızdım verdim uyutsun diye.
Kucağımda çocuk. Yatağını beşiğe koy dedim, koydu. Geldi eline kitabını aldı. Camı kapattın mı dedim. Taksit taksit niye söylüyorsun dedi. Verdim kucağına al taksit taksit uyut çocuğu. Belim koptu, başım dönüyor artık.
Çok şükür ameliyat güzel geçti..Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Aynen öyleEvet hayatta önyargili olmamak lazım aslında çoğu zaman yaniliyoruz
Cok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . SağıpProbiyotiği keselım dedı dr bırkac gundur kullanmıyorum ay fena oldu yaa ılk gunlere döndük resmen alakası var mı bılemedım ama sureklı aglıyor acı cekıyor gaz mıdır nedir memeyı hırsla alıyor söyleniyor sonra bırakıyor gerı aglıyor tepınıyor
Buarada hep aynı pozısyondda yatıyor kafasını yana cevuremıyorum düzleşmeye basları kafası yastık kullanan var mı? Düzleşme farkedııyor musunuz?
Bizi bu vicdanımız maffetttiğBen kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim hala bayramüstü üşütüp hasta ederim diye korktum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim yemek yapan, mutfağı toplayan eşlerinizin kıymetini bilin. Mesajlarınızı okurken maşallah ne kocalar var diyorum. Benim eşim iyidir hoştur ama yardım istersem alır bebeği iki hoplatır zıplatır sonra yine bana paslar. Her gün eve gelip yemek sonrası baygın gibi uyur. Taş mı taşıyosun gündüz diyorum gidip uyandıramıyorum da acıdığımdan. Ama yardım edenim de yok tek başıma yoruluyorum bayağıanne ve kardeşin yakında olması şans gerçekten
Ohoo yaladım yuttumBir de siz de bebekletnizş yanaklarından öpüyo musunuz ben doğduğundan beri öpüyorum dayanamıyorum
Evet kaldırıyorKızlar bebekleriniz yüz üstü yattığında kafasını kaldırıyor mu rahat bi şekilde? Birde kafayı güzel tutuyor mu?
Beğendin mi yakamozu ?Oğlaninkini ayir bizimkileri ayir kızınkiler zaten her ay dönüşüme giriyorvalla en gicik şu dolap içleri.Hem düzelttim hem Yakamozu izledim bebeye annem bakti sağolsun
Bizimki de hep öyle ağlamazsa almıyorumBu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Zamanla alışacaksın hep böyle kalmayacak ama qistediğini istediğin zaman yapabilmek artık zorÇok ağlamadıktan sonra bir şey olmaz.Arada laf atıp oyalamaya çalış. Kızımda durmuyor illa yanında olup onunla konuşacağım ya da kucakta duracak. En fazla 5 dk kendi kendine oynuyor. Akşam uyudu bi duş alayım dedim sonra başka işimi yaptım uykum geldi duş alamadım yaz geliyor havalar ısınacak nasıl olacak böyle bilmiyorum pasaklı pasaklı dolanıyorum. Yarın aşıdan sonra anneme gidip hem kaş bıyık işlerimi hallederim hem de duş alırım. Saçım dökülüyor kıyafetlerim olmuyor yazarken bile sinir geldi. Dün akşam düşünüyorum gezmeyi falan geçtim diyorum bu halde bir yere gidesimde gelmiyor zatende hazırlanmak ayrı dertistediğimde duş alamıyorum, istediğimde uyuyamıyorum, istediğimde hiç bir şey yapmadan boş boş oturamıyorum istediğim gibi kendime bakamıyorum ne dedim bu ya her doğuran böyle mi, hep birine mi ihtiyaç duyacağım işimi görmek için
Değil diyorlar20 günde 400 gram az mı ?
Akışına bırak o akışta bir düzen kuracaksınDeniyimli annelere bir sorum olacak bence bebek ne zaman uyku isterse uyusun yemek isterse yesin oyun isterse oynasın böyle düşünüyorum ama sonrada farklı etkileri olur mu acaba diyorum yani büyüdüğünde disiplinli düzenli Bi hayatı olur mu yoksa kafasına göre mi yaşar acaba hangisi iyi bilemedim herşeyi bebeğe göre ayarlamak mı yoksa saati saatine takip etmek mi
Aynı benim kocam, sadece alıp dışarı çıkıyor evse oyun oynayamıyoAyy kızlar hepinizi okudum dertlerimiz aynı. Bazen sizin için üzülüyorum ama bazen de içten içe ohh be yalnız ben değilmişim diyorum
Benim derdim de oğlanın uykusu ve sürekli kucağımda durması, gündüz uyurken bile kucağımda ve ona rağmen mutsuz sürekli ıghh ıhgg ben artık ataktan geçtim ctesi randevu aldım bakılsın her şeyine idrarına kakasına bir de son zamanlarda sol kulağını çok tutuyor keşiften mi ağrıdan mı bilmiyorum.
Gece de yine saat başı ağlayarak uyandı kiminde emzirdim kiminde kucağımda pışpışlayarak uyuttum, off yatak odasına geçtiğime de pişman oldum tek başıma uyumaya alışmışımeşim de deli yatıyor dibime dibime sokuluyor zaten sıcak bi yandan oğlandan uyuyamıyorum bi yandan dürtüyorum ruhu duymuyo elimle ayağımla itekliyorum kaysın kenara diye bu kadar ağır uyku mu olur ya.
Eşlerin destek olmamasından yakınmışsınız, benim eşim sağ olsun her dediğimi yapar, yemektir, temizliktir ütüdür gocunmaz yapar, akşam ben daha sofrayı kaldırmadan oğlanı uyutmaya geçiyorum o sofrayı kaldırır, bulaşıkları yıkar, kızımı uyutur, çayı demlerben daha yeni geçerim salona oğlanı uyutup, e böyle her şey hazır görmek insanı mutlu ediyor sonra dizi açarız netflixten ama benim de eşimle anlaşamadığım husus kızıyla olan iletişimi. Şu sıra ona karşı olan iletişimi beğenmiyorum. Ben zaten bebekle uğraşmaktan ona vakit ayıramıyorum bari sen oyna onunla diyorum yoruyor beni sıkılıyorum oyundan diyor. Bi yöne haklı kızımda nasıl bi hayalgücü varsa öyle oyunlar buluyor ki insanı gerçekten çok yoruyor, bi de hep kendisi yönlendirir baba sen şimdi şöyle yap şuraya git şunu söyle gerçekten çok yoruyor insanı ama bunu daha tatlı dille kırmadan söyle diyorum her defasında yeter artık kızım, bitsin oyun, hadi tek başına oyna artık gibi şeyler söylüyo kızım da doymuyo tabi sonu ağlamayla bitiyo her oyunun
Kitap aldım iki tane internetten çocukla iletişim konulu sana hediye aldım dedim eşime verdimtamam okicam dedi ama başlamadı daha.
Ayyy ne uzun yazmışım oğlan kucağımda uyumuşken döktüm içimi
Beni aldı bir gülmeeEmeklese yürüse en fazla peşinden koşarız ama kucak kadar yormaz sanırım.
Ne oldı ne ameliyatı?Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Başka kimi ne buluyon hele dökülIlk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorumsanal da olsa içimde kalmasın dedim
Çok şükür ameliyat güzel geçti..İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..
Yani keyifli izledim ama into the night daha güzeldi yakamoZda sacmalamislar bazi yerlerde .Ohoo yaladım yuttum
Evet kaldırıyor
Beğendin mi yakamozu ?
Bizimki de hep öyle ağlamazsa almıyorum
Zamanla alışacaksın hep böyle kalmayacak ama qistediğini istediğin zaman yapabilmek artık zor
Değil diyorlar
Akışına bırak o akışta bir düzen kuracaksın
Aynı benim kocam, sadece alıp dışarı çıkıyor evse oyun oynayamıyo
Beni aldı bir gülmee
Ne oldı ne ameliyatı?
Başka kimi ne buluyon hele dökül
Hiç ihtiyaç olmadı şimdiye kadar ama liv de gittiğim tüm doktorlara ulaşabiliyordum.Bu doktor da verir numarasını diye düşünüyorum.istediğinizde ulaşabiliyor musunuz , tel.ile mesela
Bıberon almıyor malesef mama ıcerken bıberonu cok cok goturuyprdu ama sıımdı asla bıberon emzık tutturamıyorum bu da bana bagımlı hale getırıyor ekstra yoruluyorum. Hastaneye gıdıyorum sureklı bebek de peşimdeCok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . Sağıp
Ben de Ömer hocayı hıc aramadım ama mesajlara cevap dönüyorHiç ihtiyaç olmadı şimdiye kadar ama liv de gittiğim tüm doktorlara ulaşabiliyordum.Bu doktor da verir numarasını diye düşünüyorum.
Ben de böyleyim.Gecen gün kızımla başbasa gittim avm ye.memlekete gideceğim bayramda.yegenlere anne babaya hediye aldım, oğluma bayramlık aldım.ve hepsini bebeyle yapmış olmanın gururuyla evime döndümBugun ana oğul günü yapacaktık normalde ama analı kızlı oğullu abili kardeşli bir gün oldu.Uyuyan bebek anakucağına konur ,arabaya binilir,abi okuldan alınır ve avm ye gidiliir.Lcw kiyamet gibidir,abi kiyafet denemek zorundadir bebek arabasiyla kabinlere girililir ,kiyafet denenir alınır kasada yaklaşik 20-30 kisilik siraya girilir bu arada bebek hala uyuyordur yemek yenir eve dogru yola cikilir o arada bebek uyanir ve aglamaya başlar ben direksiyondayımdır sağa cekip emzirip yola devam etmiş eve varabilmişimdir popomdan akan teri saymiyorum
Imkansiz diye bir sey yok
Bir tane tospa gördüm çimlerde yatan. Ben karıştırdım hangi tospik olduğunu etiketleyemiyorum o yüzden
Maşallah
Benim tospamcimbomlukiz olması lazım
Cok gecmis olsun canım.Allahim şifa versinÇok şükür ameliyat güzel geçti..İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?