2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Probiyotiği keselım dedı dr bırkac gundur kullanmıyorum ay fena oldu yaa ılk gunlere döndük resmen alakası var mı bılemedım ama sureklı aglıyor acı cekıyor gaz mıdır nedir memeyı hırsla alıyor söyleniyor sonra bırakıyor gerı aglıyor tepınıyor
Buarada hep aynı pozısyondda yatıyor kafasını yana cevuremıyorum düzleşmeye basları kafası yastık kullanan var mı? Düzleşme farkedııyor musunuz?

Bence biz 4.aya dogru gittigimiz icin hersey birbirine karısmis durumda sanki

Çocuğu uyutamadım. Babasına kızdım verdim uyutsun diye.

Kucağımda çocuk. Yatağını beşiğe koy dedim, koydu. Geldi eline kitabını aldı. Camı kapattın mı dedim. Taksit taksit niye söylüyorsun dedi. Verdim kucağına al taksit taksit uyut çocuğu. Belim koptu, başım dönüyor artık.

Ilk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorum sanal da olsa içimde kalmasın dedim
Hahahahah alışkınım genelde reel hayattada bu soğuk nemrut kız diyip kanka olduktan sonra ben sana böyle dedım dıyorlardı gerçek hayattan bir kesitimi anlatayım o zaman dersanemın ılk günü sınıfa girdim benden cüsseli baya baya kalıplı kız ben bu kıza dalarım demıs benım ıcın şimdi hala arkadaşız herkes gitti onla biz kaldık

Evet hayatta önyargili olmamak lazım aslında çoğu zaman yaniliyoruz

Cocugu besıge koyunca cam kapatılcagını biz sölicez çünkü Allah bizleri onlara akıl verelım dıye yarattı allah askına sen nerdesin adresini ver gelcem senın kocanı pataklıcam ben üzüldüm burdan beri o ne yapıyor orda . Yada sen gel bize

Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Çok şükür ameliyat güzel geçti.. İki gün hastanede kaldı.. Babası refakat etti kızıma.. Ben de ameliyat olacağı günün sabah 7’sinde Alp i teyzesine emanet edip kızımın ameliyat öncesi hazırlık aşamasında yanında olabildim.. Ameliyattan çıkıp anesteziden tamamen ayılışına kadar hiç ayrılmadım ordan.. Sabah 7’den akşam 7ye kadar hastanedeydim.. Hastaneden süt sağıp Alp e gönderdim.. Allah’tan hastane ablama 10dakikalık yürüme mesafesindeydi.. Hem psikolojik hem fiziksel olarak çok zor bir hafta geçirdik.. Şükür Rabbim e atlattık.. Teşekkür ederim ilgine..

Cok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . Sağıp

Ben kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim hala bayramüstü üşütüp hasta ederim diye korktum. Bir de söylemeden geçemeyeceğim yemek yapan, mutfağı toplayan eşlerinizin kıymetini bilin. Mesajlarınızı okurken maşallah ne kocalar var diyorum. Benim eşim iyidir hoştur ama yardım istersem alır bebeği iki hoplatır zıplatır sonra yine bana paslar. Her gün eve gelip yemek sonrası baygın gibi uyur. Taş mı taşıyosun gündüz diyorum gidip uyandıramıyorum da acıdığımdan. Ama yardım edenim de yok tek başıma yoruluyorum bayağı anne ve kardeşin yakında olması şans gerçekten

Bizi bu vicdanımız maffetttiğ cilekeş bir ana daha Grubun adını değişelim çilekeş ana grubu yapalım T tulperde yide grptan atalım

Bir de siz de bebekletnizş yanaklarından öpüyo musunuz ben doğduğundan beri öpüyorum dayanamıyorum
Ohoo yaladım yuttum
Kızlar bebekleriniz yüz üstü yattığında kafasını kaldırıyor mu rahat bi şekilde? Birde kafayı güzel tutuyor mu?
Evet kaldırıyor
Oğlaninkini ayir bizimkileri ayir kızınkiler zaten her ay dönüşüme giriyor valla en gicik şu dolap içleri.Hem düzelttim hem Yakamozu izledim bebeye annem bakti sağolsun
Beğendin mi yakamozu ?
Bu oğlAn oturtmuyor beni.dün zorla yatağa koydum çamaşır katladım. Al beni al diye çırpınıp durdu, çığlık ata ata. Bir şey olur mu. Öyle mık mık yapsa dursa. Üzülüyorum o haline
Bizimki de hep öyle ağlamazsa almıyorum
Zamanla alışacaksın hep böyle kalmayacak ama qistediğini istediğin zaman yapabilmek artık zor
20 günde 400 gram az mı ?
Değil diyorlar
Akışına bırak o akışta bir düzen kuracaksın
Aynı benim kocam, sadece alıp dışarı çıkıyor evse oyun oynayamıyo
Emeklese yürüse en fazla peşinden koşarız ama kucak kadar yormaz sanırım.
Beni aldı bir gülmee
Isikenerji cnm kizin nasil oldu amelyat oldu mu
Ne oldı ne ameliyatı?
Ilk zamanlar cok itici bulurdum seni simdi cok sevimli gelmeye başladin her yazdigina tebessüm ediyorum sanal da olsa içimde kalmasın dedim
Başka kimi ne buluyon hele dökül

Kızlar beşik solumda diye genelde sol tarafıma yatıyorum 2 gündür ara ara kalp bölgeme kasılma giriyor, sizde yaşadınız mı bunu?

Gecmis olsun ne ameliyati kacirmisim ben sanirim.
Yani keyifli izledim ama into the night daha güzeldi yakamoZda sacmalamislar bazi yerlerde .

Cok aç ve sütün yavas gelıyor bence bıberonl ver alıyorsa . Sağıp
Bıberon almıyor malesef mama ıcerken bıberonu cok cok goturuyprdu ama sıımdı asla bıberon emzık tutturamıyorum bu da bana bagımlı hale getırıyor ekstra yoruluyorum. Hastaneye gıdıyorum sureklı bebek de peşimde

Ben de böyleyim.Gecen gün kızımla başbasa gittim avm ye.memlekete gideceğim bayramda.yegenlere anne babaya hediye aldım, oğluma bayramlık aldım.ve hepsini bebeyle yapmış olmanın gururuyla evime döndüm

Cok gecmis olsun canım.Allahim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…